icon

Manželka je tehotná, mne sa to však nezdá

7. apr 2023

Potreboval by som radu
Vo februári sme mali s manželkou styk a
1.3 som odišiel do zahraničia pracovať, vrátil som sa 1.4. Hneď v ten deň sme mali opäť styk.
Dnes ráno mi oznámila, že si ide spraviť test.
Test jej vyšiel pozit. ale mne sa to nezdá.
Čo si o tom myslíte?

danusa63
7. apr 2023

Takto ja píšem ako to vidím ja. Ja som mala aj menštruáciu aj som manželovi ukázala negatívny test a to som bola už v 7 týždni tehotenstva....Gynekológ ti povie presne v ktorom je týždni. Ja týmto testom už neverím 😉

kiki68
7. apr 2023

Este lepsie ako tie mamky s kanalikmi na teste 🙈 Test ukazuje podla hladiny HCG, nie podla nejakych tyzdnov, ak je HCG nizke, tak neujaze 3-4 , ani keby to tak bolo. K tomu ze nepoznas jej cyklus, tak tam si potom nepomozes nijako. Stale to moze mat vynimku a ovulacia sa posunie ( mne sa to stalo ). Nez nebude v 12tt, tak je odhad tehu orientacny podla poslednej menstruacie. Tie 1-2 lekar berie tak, ze je to len pozitivny test. To este ani nemusi dobre dopadnut. Cize byt Tebou vobec partnerku neupodozrievam. Nakolko neviete ako to tehu realne dopadne.

gabika128
7. apr 2023

By ma zaujímali čo urobíš, keď jej na veľkom sone určia podľa veľkosti plodu dátum pôrodu, ktorý sa môže líšiť aj o týždeň... 😂 ja pri oboch deťoch presne viem kedy sme mali styk a aj tak mi tie výpočty lietali plus mínus autobus. 😁 vajíčko tvojej ženy mohlo byt oplodnené presne v deň styku a teda na ten 6-7 deň môže byť kľudne pozitívny tehotenský test.

autor
7. apr 2023

Keď ma už raz podviedla asi je pochopiteľné, že jej na tehotenstvo hneď po mojom príchode z prac.cesty moc neverím

mamkalentedkova
7. apr 2023

Chúďa žena ,keď ste od posledného februárového styku ,a to si odchádzal až 1.3. Už nemali žiaden sex ..potom si bol mesiac preč ...ťažko radiť

autor
7. apr 2023

Nerozumiem prečo je vždy žena tá chúďa. Keď muž neodpisuje pár hodín, už určite je s inou ale keď niečo nehrá u ženy, aj tak je muž na vine, ako sa vôbec opovažuje podozrievať ju

jeanne14
8. apr 2023

@kayyaa píšem moju skúsenosť s týmto zázračným testom digitálnym. Mala som na nom 1-2, a bola som už 4+5tt. A viem presne kedy som otehotnela, pretože sa malá podarila na prvýkrát. 🙂 (z jediného sexu v októbri), koncom novembra som to zistila. Takže mesiac rozdiel.

h2
8. apr 2023

@veroniq85 To, že mala v marci menzes, ešte nemusí znamenať, že určite neotehotnela vo februári. Ja som mala "menzes" ako tehotná dokonca ešte 2x (dávam do úvodzoviek, lebo v podstate to menzes nebol, len krvácanie v čase, kedy mal prísť, to som ale vtedy nevedela).

aknamorka22
8. apr 2023

Netreba robiť unáhlené závery. Samozrejme ked ťa už podvádzala, dôvod na podozieranie tam je. Ale ja by som počkala na vyšetrenie doktorom a uvidíš čo jej povie. Ak nepoznáš jej cyklus a ona sama si nesleduje ovuláciu, je ťažko určiť kedy došlo k oplodneniu. Mne sa pri prvom posunula ovulácia o dva týždne, takže ziadne tabuľkové vypocty nesedeli. Pri druhom dieťati som presne na deň vedela kedy som mala ovuláciu a podľa toho aj všetko krásne sedelo. Predpoklad je, že ovulácia prebehne na 14 deň cyklu. Cyklus sa počíta od prvého dňa menštruácie. Ak konfrontujes ženu s tým, ze ťa podvádza, a nie je to tak, asi by to dosť narušilo vás vzťah. Keď už by som počkala a po pôrode si dala urobiť dna testy pre môj pokoj na duši 🙂

luciah187
8. apr 2023

@aknamorka22 tie sa daju urobit aj pocas tehu, netreba cakat po porode

lenadka
8. apr 2023

Celé zle! Ak aj je to tvoje dieťa, už len táto pochybnosť hovorí o tom, že bude ďalšia samoživiteľka a ďalšie dieťa čo bude mať tak maximálne víkendového otca, ak vôbec. Nedôvera, vzťah oničom. Smutné.

ahhola
8. apr 2023

Ak si ju oplodnil 1.3.prirataj 280 dní.
Keď sa dieťa nenarodil v 40.tyzdni,DNA.
A vôbec, načo ti je taka žena, ty na ceste do preč
a ju už svrbí vydávačka. 😅

gabika128
8. apr 2023

Nerozumiem prečo keď tu na svoju manželku nadávaš, podozrievaš ju z podvádzania, dokonca ju obviňuješ že dieťa nie je tvoje, tak prečo s takou ženou vôbec si. Raz keď s ňou spávaš a ste zobratí tak sa buď postaraj o potomka alebo si daj spraviť testy a rozved sa. 🤷‍♀️

maciatkolulu
8. apr 2023

Inak vy ste tu neuveriteľne slečny marplove. Každá z nás vie, že tie testy niesu 1000%kazda z nás vie, že počas tehotenstva je možnosť menštruácie, najme prvý mesiac, ale tu nejakému chlapovi, čo ho nič lepšie nenapadlo, len so svokrou sliepok riešiť test, ktorý možno ani nevie čítať, dávate chrobáka do hlavy. Asi ani jednu z vás nenapadlo, že môžete spôsobiť dosť zlého. Doktor to potvrdí a povie co a ako a ešte tu máme aj testy otcovstva. Zase robiť z toho detektívku.

ahhola
8. apr 2023

@maciatkolulu svokra sliepok je kto🐔🐔🐔🐔🐔🐓

dharmasanata
8. apr 2023

Počkaj si na výsledok od doktora. Ale musím povedať, že toto nieje zdravý vzťah. Ale tak keď si sa rozhodol ostať vo vzťahu s človekom ktorý ťa podviedol, nemal k tebe úctu a zrejme si sa rozhodol s ňou mať aj dieťa keď máte nechránený sex tak jej musíš začať veriť.. bez dôvery to môžete zabaliť..

mamkalentedkova
8. apr 2023

@autor ja netvrdím ,že ju nesmieš podozrievať ...chúďa som myslela tak ,že styk ste mali vo februári ..1.3. vravíš že si odchádzal na mesiac preč .Podľa teba je v poriadku mať s vlastnou ženou ,s ktorou si už zachraňoval vzťah ,styk raz za dva mesiace .To od toho februárového styku až do 1.4. si s ňou vôbec nespal ?
Tehotenstvo naozaj môže trvať dlhšie ako ukazuje test ,testy nie sú vždy úplne spoľahlivé ..
Možnosti môžu byť rôzne ..buď otehotnela vo februári a test je nespoľahlivý , možno otehotnela 1.4. ,aj keď tu si nie som istá..alebo ti možno naozaj bola aj neverná ..možno ani nie je tehotná ale má.zvysenu hodnotu HCG hormónu kvôli cyste? Viac budeš vedieť po návšteve gynekológa ,ale ak ju obvinujes neprávom ,na vzťahu sa to určite dosť podpise a potom už len trieskať hlavu o stenu ,lebo ja.neviem ,či s takým chlapom by som chcela ďalej fungovať akože je všetko v poriadku .
Ak vysvitne ,že bola opäť neverná ..je na tebe ,ako sa k tomu postavis..ale.kazdopadne rob niečo s tým ,že má normálny sex raz za dva mesiace .

maciatkolulu
8. apr 2023

@ahhola tie, ktoré tu urobia detektívku...

barbora19911
8. apr 2023

A čo keď mala ovuláciu posunutu ? 😂 Ja som prišla na gyndu že by som mala byť v 9 týždni a gyndoš mi povedal že som 6,3 ..

ls56
8. apr 2023

Ak mala ovulaciu hneď 1.3, tak úplne v pohode jej test mohol ukazat pozitivny vysledok. Ja som si robila test na 7-8 deň od ovulacie, už neviem presne a ukazal mi kolajnice. Nie slabu ciarku ale uplne silnú. A na digi clearblue som mala tiež 1-2. Takže aj keby som si ho robila na 6 deň tak tam uvidím čiarku. Dôveruj svojej žene ale prever si ju. Buď v strehu a komunikuj sňou o tom ak si v neistote.

ahhola
8. apr 2023

@maciatkolulu... Máš tam presmycku a ideš mudrovat🐔
Aj keď svokra a svorka niekedy to isté 🙋‍♀️

aknamorka22
8. apr 2023

@luciah187 no ale to musí súhlasiť matka. Priznám sa, ze neviem ako presne to funguje ale mne sa zdá, ze po pôrode sa dajú urobiť aj natajnasa bez suhlasu matky. Aby o tom nevedela.

luciah187
8. apr 2023

@aknamorka22 no ved jasne ze musi suhlasit, kedze ma babo v bruchu. Je to zapeklita situacia veru. Ak ma ciste svedomie, nebude mat problem suhlasit. Len sa urcite urazi, ak teda babo je autora. Tazko radit.

mimka1402
8. apr 2023

@mamkalentedkova Ty o čom točíš prosím ťa? Prečo zhadzuješ vinu na muža? 😀 Prvýkrát odišiel do zahraničia, prvýkrát teda ano, nemali styk mesiac a niečo. Noa? Možno musel odísť, možno jeho žena nezaraba peniaze a je na md, alebo zarába tak málo, že šiel do zahraničia. Neobhajuj to, že niekoho svrbí pohlavný orgán a nevie použiť hračky či počkať na manžela. 😀
To kde sme. Keď boli vojny alebo keď muž šiel na vojenčinu, tak to bolo na rok dva preč neboli ani sociálne siete... Tak myslím si, že ak dvaja chcú tak si nebudú neverni.

luckasvec
8. apr 2023

Aj u mňa sa riadili podľa menstruacie, ale ten mesiac sme mali len jedenkrat pohlavný styk a rozdiel v terminoch pôrodu oproti mestruacii vychádzal až 2 týždne.... Cyklus som mala nepravidelný 25 až 38 dnovy

maciatkolulu
8. apr 2023

@ahhola áno mam, ale pochopila si, šikovná. Nemudrujem, píšem názor, že premýšľať o tom, ako ma nejaká cudzia žena cyklus aký test použila a prísť k záveru, že je to cundra je výkon hodný sliepok.
Takže SVORKA sliepok, lepšie?
Manželka pôjde k Dr a tam sa táto záhada rozluskne aspoň čiastočne a test otcovstva neskôr. Ja osobne by som vzťah s chlapom, čo by ma podozrieval a vypisoval na MK takýmto múdrym ženám veľmi prehodnotila. Pretože tie testy, ako aj tunajší slepicinec vie, sú všelijaké. Plus ovulácie, cykly ako také, ale jasne je to ludra a spustila sa. Ale aspoň to pobavilo.

betulinka1
8. apr 2023

Ono je skor divne, ze 1.4. mate styk a ona si hned ide robit test. Ako keby vedela, ze je uz tehotna. Cize za mna je to dost podozrivé.

simca06022011
8. apr 2023

no asi jej meska MS ked si isla robit test, takze mohla mat ms koncom februara naposledy a byt tehotna teraz, alebo ani v tedy ms nemala.
Co takto sa doma opytat zeny, ako na to prisla, kedy mala na posledy ms a ako sa vam to teda vlastne podarilo? Nemusis ju hned obvinovat z nevery.. kldune to moze mat uplne ine vysvetlenie.. su zeny ktore maju ms, aj ked "inu" aj v prvom mesiaci.. aj test moze vyjst zle, aj falosne pozitivny, hocico... presny tyzden povie nakoniec aj tak nalejpsie lekar.

veroniq85
8. apr 2023

@simca06022011 autor sam pisal ze ms mala v marci. Ze sama zena mu to povedala (cize bud bola tehu od feb. a aj tak krvacala v marci) alebo otehotnela 1.4 a par dni nato si robi test (co je divne a este to ukaze ocividne kolajnice a 1 az 2 tyzdne tehu) alebo 3. moznost. Uprimne kazda moznost je zvlastna. Ale tak my to tu nevyriesime. Ak su pochybnosti test otcovstva to vyriesi.

simca06022011
8. apr 2023

@veroniq85 pisal, ale vobec to tak nemusi byt, kto vie co si doplietol... je to len chlap 🙂 najlpesie by bolo keby sa na to opytal svojej drahej doma ako sa mu to podarilo, ci bol taky sikovny alebo co 🙂))