icon

Maternica sa mi posunula dozadu

dorekapa
8. mar 2013

Zienky..dnes som bola u Dr.lebo sa divne citim uz vyse tyzdna mam palenie zahy,kava mi nechuti a hoci ju vypijem kvoli tlaku,hned ma po nej pali zaha a dvorce na prsiach mam take velke ako ked som kojila dcerku..a mam poboievanie v podbrusku ako ked prichadza mrcha..no je to jemnejsie.MS mam dostat 18,3.Dr.ma dnes vysetril a povedal,ze podla karty co cita som mala stale maternicu v predu a tgeraz je uplne v zadu a prekrvena..ze je mozne,ze je tazsia a sa pootocila,ale ze pockame ci pride MS.No tak som zvedava..a inak dnes som v aute myslela,ze ovraciam auto,tak mi zastavil a som to hodila do priekopy pri ceste.Hmmm... 😖

Strana
z2
lauritka
11. mar 2013

@dorekapa no bodaj by to bolo tehu 😉

matuskova003
11. mar 2013

@dorekapa ahoj toto poznam je tam čiarka a za par min, zmizne 🙂 To je nahoubi test, ale ja ti poviem že ja už neverim ani tym drahym..rapiClear mi ukazal slabopozitivny vysledok /( kuk u mna v albume ) .. neviem ani ja čo si mysliet o tom

dorekapa
autor
12. mar 2013

@matuskova003 ahojky..no vidno tam toho ducha,alebo slabu ciarku..no kazdopadne tam je.Ja som tiez take mala a v nedelu som mala najsilnejsiu,kt.zmizla a ostal po nej len duch..nechapeem..inak poviem ti,je mi kvalitne zle..tak od zaludka..a rano som mala bazalnu teplotu 37,1 pod 37 mi ani nejde uz 6 den mam 37-37,2- 37,1 a vraj pred MS teplota klesa..co jam mam dostat o 6 dni MS

dorekapa
autor
14. mar 2013

@lauritka ahojky 🙂 ,tak ja sa uz radsej z toho celeho a hlavne zo seba smejem..vcera 23DC test woman secret..rano negativny..dnes som uz radsej nerobila..lebo viem,ze by bol negativny.Rano teplota 37,1, o 4 dni mam dostat MS a inak cisto nechapovcak zo seba samej..sesulky bolia,zily vyrazne,bradavky su take biele a je mi kvalitne na grcku..ale sranda musi byt..som veeelmi zvedava ci mrcha dorazi a ak nie,tak odpadnem..comu uz ani neverim..lebo ak by som bola,tak by mi uz vcera na 23 DC aspon duch nabehol 😢 ..ci som to ja nepotratila..ked som mala v nedelu riadne druhu ciarku a ta o pol.hod.zmizla..ja som asi fakt z inej dimenzie 😎 😎 😎

lauritka
14. mar 2013

@dorekapa no este daj tomu cas do ms, ci nahodou nieco nevyskoci, lebo tie priznaky su podozrive 😨 😅

testy ta asi trosku natiahli... 🤐

dorekapa
autor
14. mar 2013

@lauritka moja,testy ma normalne natahuju ako na skripec..ja som uplne ze mimo z tych testov..neviem ci to moze byt aj testom..kupila som vela testov z lekarne woman secret,lebo su lacne dva kusy za 1,25 a ani na nich nepise ake su citlive..dnes som robila vecer test a raz am vidim ducha a raz nie...

lauritka
14. mar 2013

@dorekapa 😕 😕 😕 no tiez nechapem.. skus rano zase z ranneho mocu.

dorekapa
autor
14. mar 2013

@lauritka bude negativny..ja to viem..a teraz ma tak boli v podbrusku ako keby ze fakt zajtra dostanem mrchu..a taketo pobolievanie mam dva tyzdne..raz akoze vobec nic a potom pridu take tlaky a potom zase nic..stale sa to strieda..pocuj..ak aj nahodou som..nemoze ist o mimomaternicove?Dva tyzdnemam priznaky a ja testy nega.a ak jed bola jasna ciarka zmizla,alebo je len duch

dorekapa
autor
14. mar 2013

@lauritka ak by som bola,rano by som ju mala mat aspon ducha na 25 DC co bude zajtra rano..no nie..urobit si drahsi test rapi clear

lauritka
14. mar 2013

pri mimomaternicovm by si mala tiez pozitivny test. a ved si bola u lekara osmeho ?? to by nieco videl. 😨 😕

dorekapa
autor
15. mar 2013

@lauritka no bola som u neho a akurat mi povedal,ze mam maternicu posunutu vzadu..ze sa zvykne posunut pocas uhniezdovania

lauritka
15. mar 2013

@dorekapa no a ako dnes ?? 🙂 skusala si zase testovat ??

dorekapa
autor
15. mar 2013

@lauritka no vcera vecer nic..neg.ako som ti pisala z toho lacneho woman secret a dnes rano som nestihla testovat a ani ma to nenapadlo,lebo som bola riadne rozklepana ako pojdem autom do prace.Nastastie ma odviezol manzel.Teplota mi dnes trosku klesla..36,9 inak vyse ttyzdna som mala 37 a viac

dorekapa
autor
15. mar 2013

@lauritka jooj a vies co..ran osom si zaliala kavu..je pravda ze som ju zacala pit na lacno..no po par hltoch som utekala na zachod,lebo ma naplo a kavu som vyliala do umyvadla

lauritka
15. mar 2013

@dorekapa 🙂 noo.. tak este treba pockat, ak by si zajtra ale klesla este viac, tak asi predsa len dorazi mrska.

dorekapa
autor
15. mar 2013

@lauritka dorazi urcite dostanem mrchu...ja sa s tym pomaly zmierujem...

lauritka
15. mar 2013

@dorekapa len tie priznaky ta dobre ponatahovali :(

dorekapa
autor
16. mar 2013

@lauritka no moja,tak vcera pozitivny test a dnes rano som dostala mrchu.Slabu,staci mi mala vlozka..takmer nic nemam,len ked idem na vc,tak na papiery trosku vidno...no ja vobec nechapem.Rano mi bolo strasne na vracanie.A tie cecky nemam naliate z mrchy,lebo take som nikdy nemala pocas mrchy...a to nehovorim o dvorcoch..tie vzbudili pozornost aj u manzela..a na dvorcoch mam take ako keby male bradavicky..nechapem..ked su uvolnene..Mne zo vsetkych podprseniek vychadzaju vonku..fakt su max.naliate a tie zily aj nepekne vyzeraju..take viditelneee..
Ja som asi exemplar...normalne nechapem..a dnes mi to nedalo,robila som si test dooebda a bola tam slaba ciarka..

lauritka
16. mar 2013

@dorekapa juj, no slabu mrchu mozes mat aj v tehu, skoc v pondelok k lekarovi.

dorekapa
autor
16. mar 2013

@lauritka jooj moja,ja som na nervy..rano este duch na teste...az v stredu mam volno..rozmyslam,ze mu poviem,ze som mala pozitivny testitivny nebol len..trochu prikreslim,lebo on az tak viditelne pozitivny nebol,len duch a ze som dostala aj tak mrchu..a pojdem na odber krvi hned ranona hcg

lauritka
16. mar 2013

@dorekapa ano, najistejsie je fkt ist na krv a budes to mat cierne na bielom.

dorekapa
autor
16. mar 2013

@lauritka normalne uz z toho citania na konikovi mam pocit,ci to nemoze byt mimomaternicove

Strana
z2