Maternica sa mi posunula dozadu
Zienky..dnes som bola u Dr.lebo sa divne citim uz vyse tyzdna mam palenie zahy,kava mi nechuti a hoci ju vypijem kvoli tlaku,hned ma po nej pali zaha a dvorce na prsiach mam take velke ako ked som kojila dcerku..a mam poboievanie v podbrusku ako ked prichadza mrcha..no je to jemnejsie.MS mam dostat 18,3.Dr.ma dnes vysetril a povedal,ze podla karty co cita som mala stale maternicu v predu a tgeraz je uplne v zadu a prekrvena..ze je mozne,ze je tazsia a sa pootocila,ale ze pockame ci pride MS.No tak som zvedava..a inak dnes som v aute myslela,ze ovraciam auto,tak mi zastavil a som to hodila do priekopy pri ceste.Hmmm... 😖
@dorekapa ahoj toto poznam je tam čiarka a za par min, zmizne 🙂 To je nahoubi test, ale ja ti poviem že ja už neverim ani tym drahym..rapiClear mi ukazal slabopozitivny vysledok /( kuk u mna v albume ) .. neviem ani ja čo si mysliet o tom
@matuskova003 ahojky..no vidno tam toho ducha,alebo slabu ciarku..no kazdopadne tam je.Ja som tiez take mala a v nedelu som mala najsilnejsiu,kt.zmizla a ostal po nej len duch..nechapeem..inak poviem ti,je mi kvalitne zle..tak od zaludka..a rano som mala bazalnu teplotu 37,1 pod 37 mi ani nejde uz 6 den mam 37-37,2- 37,1 a vraj pred MS teplota klesa..co jam mam dostat o 6 dni MS
@lauritka ahojky 🙂 ,tak ja sa uz radsej z toho celeho a hlavne zo seba smejem..vcera 23DC test woman secret..rano negativny..dnes som uz radsej nerobila..lebo viem,ze by bol negativny.Rano teplota 37,1, o 4 dni mam dostat MS a inak cisto nechapovcak zo seba samej..sesulky bolia,zily vyrazne,bradavky su take biele a je mi kvalitne na grcku..ale sranda musi byt..som veeelmi zvedava ci mrcha dorazi a ak nie,tak odpadnem..comu uz ani neverim..lebo ak by som bola,tak by mi uz vcera na 23 DC aspon duch nabehol 😢 ..ci som to ja nepotratila..ked som mala v nedelu riadne druhu ciarku a ta o pol.hod.zmizla..ja som asi fakt z inej dimenzie 😎 😎 😎
@lauritka moja,testy ma normalne natahuju ako na skripec..ja som uplne ze mimo z tych testov..neviem ci to moze byt aj testom..kupila som vela testov z lekarne woman secret,lebo su lacne dva kusy za 1,25 a ani na nich nepise ake su citlive..dnes som robila vecer test a raz am vidim ducha a raz nie...
@lauritka bude negativny..ja to viem..a teraz ma tak boli v podbrusku ako keby ze fakt zajtra dostanem mrchu..a taketo pobolievanie mam dva tyzdne..raz akoze vobec nic a potom pridu take tlaky a potom zase nic..stale sa to strieda..pocuj..ak aj nahodou som..nemoze ist o mimomaternicove?Dva tyzdnemam priznaky a ja testy nega.a ak jed bola jasna ciarka zmizla,alebo je len duch
pri mimomaternicovm by si mala tiez pozitivny test. a ved si bola u lekara osmeho ?? to by nieco videl. 😨 😕
@lauritka no vcera vecer nic..neg.ako som ti pisala z toho lacneho woman secret a dnes rano som nestihla testovat a ani ma to nenapadlo,lebo som bola riadne rozklepana ako pojdem autom do prace.Nastastie ma odviezol manzel.Teplota mi dnes trosku klesla..36,9 inak vyse ttyzdna som mala 37 a viac
@lauritka no moja,tak vcera pozitivny test a dnes rano som dostala mrchu.Slabu,staci mi mala vlozka..takmer nic nemam,len ked idem na vc,tak na papiery trosku vidno...no ja vobec nechapem.Rano mi bolo strasne na vracanie.A tie cecky nemam naliate z mrchy,lebo take som nikdy nemala pocas mrchy...a to nehovorim o dvorcoch..tie vzbudili pozornost aj u manzela..a na dvorcoch mam take ako keby male bradavicky..nechapem..ked su uvolnene..Mne zo vsetkych podprseniek vychadzaju vonku..fakt su max.naliate a tie zily aj nepekne vyzeraju..take viditelneee..
Ja som asi exemplar...normalne nechapem..a dnes mi to nedalo,robila som si test dooebda a bola tam slaba ciarka..
@lauritka jooj moja,ja som na nervy..rano este duch na teste...az v stredu mam volno..rozmyslam,ze mu poviem,ze som mala pozitivny testitivny nebol len..trochu prikreslim,lebo on az tak viditelne pozitivny nebol,len duch a ze som dostala aj tak mrchu..a pojdem na odber krvi hned ranona hcg

@dorekapa no bodaj by to bolo tehu 😉