Menzes a možné tehotenstvo
chcem sa spýtať na názor, či niektorá z vás mala mezes a predsa bola tehotná? Ja som mala pocit, že tentokrát to už vyšlo...od ovulky som mala pichanie v podbrušku, citlivé prsia, teplota stále nad 37 a predsa som dostala. Normálne mávam 5-6dní, no teraz som mala 2 dni mierne krvácanie a dnes už len niečo ako silnejšie špinenie... mohla by som byť aj tak tehotná? Stalo sa to niektorej z vás??? Ďakujem za rady...
@simonka32 ahoj,tak dnes si idem urobiť tt,nedostala som MS tak uvidim čo z toho bude...som strašne zvedava 🙂 potom dam vediet ako som dopadla...
tt negativny... ☹
@lijanka12345 ahoj.. aj ja som mala negatívny a menstruacia furt nikde 😒.. este pockam, urobim si este jeden test koncom tyzdna a ak nic, pojdem na gyndu, bo ani necitim, ze by mala dojst 😖
@simonka32 ani ja necitim zeby dosla,aj tak mi je dnes nejak čudne...ach jaj 😒
@lijanka12345 treba este vyskusat koncom tyzdna a uvidis.. drzim palceky 🙂
@simonka32 Dakujem aj tebe držim palčeky 🙂
@simonka32 tak teraz tomu nechapem uz vobec!!! Nedalo mi, a urobila som si ovulačny test a tam mi vysli //
tak nechapem ci mam ovulaciu alebo co..dnes ma strasne bolelo podbruško presne ako pred MS.čitala som si tu aj ine diskusie ohladom ovu testov a pisali tam,ze ak nemas mat MS a vyjde ti pozitiv.ovu test tak si tehotna..vraj aj ovu test zisti tehotenstvo.som zmatena!! 😒
@lijanka12345 tak o tomto som nepocula, ale ja som len taky laik 🙂 vobec netusim, ako pokracovat, asi by som pockala este jeden, dva dni a urobila si novy tehu test, ja si ho urobim tiez, bo tiez nechapem preco mi nedosli, ale ja to mozem mat aj zo stresov, teda ak mi koncom tyzdna vyjde negativny, pojdem na gyndu, nech mi da vyvolavacku.. ale tebe ddzfam ze vyjde pozityvny.. drzim palec 😉
@zuzanka2905 aj ja mám pocit, že tam niečo je, chcelo by to ešte jeden test... Kedy si testovala?
@zuzanka2905 ahoj ja tam vidim len tazko povedat ci to neni testovaci pasik,,,pockaj par dni a este urob,,ak si tehu ciarky by maly byt kazdy den silnejsie drzim palce 😉
@niky21 včera na obed
@kristinka28 no urobým asi až zajtra alebo v piatok uvidímdo kedy vydržím netestovať
To by chcelo ranný moč a potom nezabudni dať foto sem, nech sa potešíme s tebou 🙂 Ja si myslím, že tam budú // možno už aj zajtra ráno, po 48 hod by už malo byť riadne vyššie 🙂
@niky21 no uvidíme 😕
@zuzanka2905 Držíme palčeky...
@simonka32 ahoj tak ako? bola si u gyn.??
zuzanka2905 ahoj ja na druhom teste vidim slabučku čiarku 🙂 držim ti palce 😉 skus si urobit test o par dni ...
@zuzanka2905 a ak sa mozem opytat ako dlho ti meska MS???
@lijanka12345 nemešká pred týždnom som mala len 2dnový menzes a koniec inokedy mám 5dní tak som si mysllea či nemožem byť nah.teh.ale neviem už tretí den ma tak strašne bolí v podbrušku ako na kramy včera somm z manželom pri tululu luluma to dosť bolelo nechápem ale čiarka nesilnie podla mna to asi nebude tehu.
@lijanka12345 ajoj.. este nie, v sobotu chcem urobit test a potom uvidim, ale ziadny menzes mi nedosiel 😒 ale citam, ze tebe to predsa vyslo, tak gratulujem 😉 nech vsetko dobre dopadne 😀
@zuzanka2905 ahoj no ako si ,,,skusala si tetsik
@kristinka28 nie žiadny nemám tak som neskúšala neviem či to nebudu zbytočne vyhodene peniaze
Ahojte,idem sa kvam asi pridat,mam nieco podobne...S polovckou sa snazime.Menzes som dostala o 3dni skor,ale bol dost slaby.Cca 3tyzdne ma stale pobolieva brucho ako ked mate slabe krce.Nejak som tomu nepripisovala nic.Test som este nerobila,kedze som ich mala aj ked len 3dni.Ziadne citlive prsniky,ziadne divne chut,len to ze som kazde 4-5hodin hladna ako vlk.Test sa este bojim si robim,lebo dakedy mam pocit ze sa nam to vobec nepodari ☹
A este ak mozem dodat,dost ma hlava pobolieva...co u mna neni dost caste.lebo ma pobolieva cele dni
A este ak mozem dodat,dost ma hlava pobolieva...
@kristinka28 ahoj tak robila som dnes ráno niesom teh.test čistý ako lalia a ty si ako na tom

@lijanka12345 tak ti zelam, aby ti to vyslo presne tak, ako si to zelas.. drzim palec aj na nohach 😉 ja k lekarovi este nepojdem, teda pojdem, ale az ked si budem ista,ak uz mi nic nedojde, na bud. tyzden urobim test a potom este pockam, aj tak knizku hned neda..