Menzes mi mešká 3 dni a druhá čiarka na teste je slabá

erickq
23. nov 2020

Ahoj chcela by som sa spýtať či som alebo nie som tehotná? Menštruácia mi mešká 3 deň a včera som si robila test hneď ráno a druhá čiarka mi vyšla strašne slabá, že ju ledva vidno... Tak sa chcem opýtať ci som testovala skoro alebo co si mam myslieť? Ďakujem za odpovede

kikulienka94
23. nov 2020

ja tam nič nevidim, počkaj ešte pár dní a sprav si test znova

anjelicek26
23. nov 2020

ten test je negativny

klarissa25
23. nov 2020

test je negatívny...

erickq
autor
23. nov 2020

Na tej fotke to nie je poriadne vidno ale je tam... Neviem co si mam myslieť lebo už som to raz tak mala a potom sa plod neudržal

cookie29
23. nov 2020

moze byt posunuta ovulacia a moze byt biochemicke... treba zopakovat test o dva dni

juliatriscova
23. nov 2020

skús test o 2 dni......ak si tehu, čiarka by mala byť silnejšia........držím palce....🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babovka2321
23. nov 2020

Ja tam tu slabucku ciarku vidim, moj prvy test bol neodfotitelny, nebolo to vidno ani tak ako tu tebe. Lenze ja tom taky test mala 7 dni pred ocakavanou MS (a dalsi den sa uz odfotit dala normalne) a nie pri 3dnovom meskani. Takze moze to nieco znamenat aj nemusi. Ale inak ked tak odporucam woman secret baby test taka ta plastova "tycinka" s ruzovym koncom, ten mi ukazoval voci inym testom najsilnejsie ciarky.

nela6
23. nov 2020

@erickq ani mne sa nedal skoro odfotit a som v 17tt, proste otestuje najlepsie o 5 dni, aj ked to budu dlhe dni ☺️ a tym istym druhom testu

luci_ba
23. nov 2020

@erickq ja si myslim že tam niečo je,akp dlho po testovani si fotila? Lebo aj ta controlna je už daka vysusena, podľa mňa keby odfotis skôr vidno lepšie ;)

snazilka_bio_mamka
23. nov 2020

Ja tam vidim slabucku ciarku ale mne sa zda byt siva a nie ruzova.. kanalik? skus pozajtra dalsi

comika
23. nov 2020

@erickq podla mna je to tam!

molly9991
23. nov 2020

aj ja tam ciarku vidim 🙂 drzim palce

luciannka83
23. nov 2020

Neni negativny....je jam jasna slaba ruzova ciarka. No po vynechani uz by mqla byt tmavsia. Moje ciarky boli este slabsie. Urob o par dni s 10tkou citlivostou. Mala by coarka silniet.

snazilka_bio_mamka
23. nov 2020

@luciannka83 ja som si vsimla, že niektoré napisu, ze je test negativny aby vedome zničili aj tu malu nadej. Možno zabudli ake to je tužiť po bábätku a tesiť sa aj z maleho dušika.

anjelicek26
23. nov 2020

@snazilka_bio_mamka je tam kanalik a nie ciarka, nie je ruzovy, ale sedy. Si fakt myslis, ze nemame co ine na praci, ako nicit niekomu nadeje? Niektore tu davaju negativne testy mesiac co mesiac fotene v troch odtienoch ciernej s vytiahnutym kontrastom, to nerobi dobre na psychiku, ked im niekto bude pisat, ze mozno je tam tien... Nadej nadej nadej a potom sklamanie. To robi na psychiku este viac. Momentalne je ten test negativny.

snazilka_bio_mamka
23. nov 2020

@anjelicek26 ale nemozes vediet či je negativny. Preco sa neda napisať, napr. "ja tam nič nevidim, skus za par dni?" podla mna nie je negativny, moze byt aj pozitivny, moze to byt aj kanalik ale proste nedokazem napisať ze je negativny ked sa tam nejaka čiarka črta.

anjelicek26
23. nov 2020

@snazilka_bio_mamka je to len odpoved na jej otazku - co si myslite? Pri trojdnovom meskani a tomto si myslim, ze tehotna nie je. To, ze to ty nedokazes napisat, za to ja nemozem, kazda sme ina. A to nemyslim v zlom. Ja jej rada pogratulujem, ak sa zmylim, kiez by.

petamich
23. nov 2020

@snazilka_bio_mamka mrzi ma to ale suhlasim s @anjelicek26 chapem, ze tuzit po dietatku a mesiac co mesiac mat negativny test je frustrujuce, smutne a narocne na psychiku ale na druhej strane lovit duchov, patrat po ciarkach, ktore tam nie su tiez tej psychike nepomoze a je tu takych prispevkov denne x, ja som napr. momentalne v zaciatkoch tehotenstva, prvy mi nevysiel a necitila som potrebu ho sem dat aby mi 10 ludi potvrdilo, ze tam nic nevidiet alebo mi dalo falosnu nadej, spravila som si dalsi o 3 dni (to som stale bola 6 dni pred ocakavanou MS) a vysiel pozitivne, ukazala som partnerovi vybavene a moze sa na mna ktokolvek hnevat, ked tam raz na tej fotke nic nevidim, je to moj nazor, autorka ten nazor chcela, tak jej ho napisem a ak si chce byt ista tak test zopakuje a napise prispevok alebo ho zopakuje a vobec tento prispevok a negativ a otvaranie testov a podobne triky nemusia robit, ono to zasa nie je raketova veda spravit si tehotensky test a vyhodnotit ho a ak si nie som ista spravim dalsi alebo digitalny

lrnka
23. nov 2020

@erickq uvidíš že si tehotna,len ho urob o pár dní neskôr alebo najlepšie o týždeň a čiarka bude tmavšia.Ja som robila tiež takýto test čiarku som druhu nevidela smutná som ho odložila do zásuvky a ráno na druhý deň neviem ako už bola ciarka tmavšia a teraz mám 10mesacbehi drobca

lrnka
23. nov 2020

@lrnka možno že bol test v tme neviem či toa vplyv no už sa čiarka objavila a to som ho chcela už zahodiť od sklamania

lrnka
23. nov 2020

@lrnka a niektoré blbé komentáre si nevšímaj viem aké to je keď sa snažíte no snažíte chcete a čiarku chces za každú cenu vidieť druhu

sandra151
23. nov 2020

Skús zajtra úplne iný Test. Najlepší je dr.max.
Ťažko povedať z tohto testu,ja tam druhú vidím tiež,ale môže to byť kanálik lebo by mala byť ružová a po troch dňoch meškania omnoho silnejšia. Ale nikdy nevieš.
Skús zajtra a daj vedieť. Držím palce

katka281
23. nov 2020

@erickq tiez tam nieco slabucke vidim, ale nespoliehala by som sa na tento vysledok, je to take akesi nijake 🤷‍♀️ Skus test zopakovat o par dni, budes si istejsia 🍀nie kazdej zene to test ukaze po troch dnoch meskania. Nezufaj, svagrina mala druhu (a slabucku) ciarku az po tyzdni meskania. Drzim palce!

asia83
23. nov 2020

@snazilka_bio_mamka Žeby písali pravdu? Tešiť sa nereálne? To je správne? Dávať falošnú nádej? Keď raz nič nevidia, tak nevidia. Keď vy vidíte, vidíte. Nie je každý ako vy.

snazilka_bio_mamka
23. nov 2020

@asia83 ako viete či pisu pravdu oni alebo ja? ja tam ciarku vidim, je otazne AKO SOM AJ PISALA vyššie, že je to možno kanalik ale uplne by som to nevylucila, ze je test pozitivny. A nevidim to len ja. stači si prečitať aj ine odpovede.

cookie29
23. nov 2020

@snazilka_bio_mamka to si vazne myslis, ze ludia nemaju nic lepsieho na praci? toto je take hranie sa s kristalovou gulou, lovenie duchov a podobne... tuzba po dietatku je jedna vec, ale robit z toho pomaly "psychozu"... v poslednej dobe sa tu vysolvene rozmahaju prispevky, kde jedna baba da aj 2-3 prispevky do diskusie s tymi istymi fotkami... preco nezalozit skupinu lovci duchov ak taka uz neexistuje

asia83
23. nov 2020

@snazilka_bio_mamka Presne ako hovoríte, stačí si PREČÍTAŤ AJ INÉ ODPOVEDE než tie s vaším názorom.

veronikaszabova
23. nov 2020

Za mna to je kanalik, nie ciarka.

comika
23. nov 2020

Baby ale teraz vazne sa pytam, co je to ten kanalik namiesto ciarky?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre