Mešká mi 6 dní menštruácia. Som tehotná?
chcela by som sa poradit,dnes mi meska 6 den menzes,s priatelom chceme velmi babatko,rano som si robila test a bola tam len jedna ciarkaPlačem Plačem na teste bolo,ze nemusi byt prvy ranny moc,pouzila som druhy moc,tak neviem,ci to nebol ten problem,kedze vela som uz vtedy nemocila,lebo predtym som mocila asi 30minut predtym.nikdy mi menzes nemeska viac ako 4 dni.neviem,co robit,dalsi test a dalsie sklamanie?pockat do stredy a potom skusit rano testik??je pravda,prsia mam naliate,a sa mi zda,ze aj dvorce mam trosku tmavsie.alebo si to velmi uz namyslam,bo velmi chcem babo.poradte a dakujem pekne.VSETKYM BABENKAM,ZELAM VELA STASTIA A DVE CIAROCKY.vraj je velmi dobry caj-alchemylka obycajna,ja som ho sic neskusala,ale sestre vraj pomohol,a dobre je po sexe dvihat nohy hore,ostat lezat dlhsie a neist hned mocit-to su moje rady od mojej sestricky,ktora je teraz uz v 5 mesiaci tehu.drzme sa baby
ahoj dráčik, myslím že nečakaj do stredy ale hned ráno si sprav testík alebo utekaj do kauflandu, tam majú pri pokladniach aj test, pri ktorom nepotrebuješ ranný moč 😀 myslím, že vysledok sa dozvieš tak či tak, a nemysli na sklamanie ale na dalšiu šancu 😵
ja som vedela že som tehu hned podla toho že sa mi brutáááálne naliali prsia, čo nie je nič nenormálne pri očakávajúcej menštruácii, ale mňa tak boleli že ma tlačilo aj tričko 😝
prajem aby si si čo najskor našla dve čiarky a bola šťastná, ak to tento mesiac nevýjde nevešaj hlavu, 90% plodnosti je v hlave, tak musíš byť psychicky fit 🙂 držím palčeky a s tými technikami neviem asi neporadím, hlavne sa opatruj a šetri sa papa
@dracik28 ahoj. drzim palceky, aby nakoniec ten test bol pozitivny.
ked si mala stale pravidelny cyklus, tak tam nadej je, asi si mala este dlhsie pockat s tym testom, aby si mala viac mocu.
skus zajtra rano alebo v stredu. ked vies kedy si mala ovulku, alebo si merias bazalnu teplotu, tak by sa mala vediet presne.
ale moze sa stat, ze tento mesiac bol iny, a mala si uplne inokedy ovulaciu. telo je nevyspytatelne.
mne sa to stalo, ovulky vzdy na 18-20 den a v aprili na 14 a zrazu cakame chlapceka 🙂 po skoro dvoch rokoch. este raz, drz sa 😵
jeden test este nic neznamena 😉 ..mozes byt ale zas aj nemusis byt tehu....niekedy sa cyklus *zblazni* ked velmi tuzis po babätku, mozes vidiet rozne znaky , ktore nasvedcuju , ze tehu si...tu ostava len dalsi test ..alebo chvilku pockat , kym si dalsi test zopakujes,/ k dokymu by som takto v zaciatkoch nesla, niekedy je to viac na skodu ako naosoh../ ...drzim ti prsty , nech si tie dve vytuzene ciarky najdes 😉 ...a ak to teraz nevyjde, nabuduce si k vam drobcek cestu urcite najde 🙂
dracik, jednoznacne testuj z prveho ranneho mocu a kup si mamatest alebo gravitest... je mozne ze si mala posunutu ovulku, tak aj // mozes najst neskor...
vsetko zalezi od toho kedy si mala ovulku a kedy sa pripadne oplodnene vajicko uhniezdilo... nic nie je stratene, nie vsetky mame na teste // par dni pred meskanim mrchy.
iste si uz testovala, ako to dopadlo?
@dracik28 mne vyšiel pozitývny test až po 3 týždňoch čo mi meškala mrcha. Dovtedy všetko negatívne. No a naliate prsia som nemala vôbec a dvorce mi stmavli až v 8 mesiaci 😉
Inak ak môžem odporučiť. Skús si zakúpiť tú vodu z aloe-vera. Neviem teraz ako sa to volá. Je to na prečistenie organizmu a celkové zlepšenie stavu. Je to síce drahšie, ale suseda to brala 3 mesiace (tak odporúčaju) a po 12 rokoch má chlapčeka, jej neter tiež nemohla zostať dlho tehotná a pesne na 3tí mesiac čo to brala otehotnela.... Počula som už viac takýchto prípadov. A máš to prírodné. Ak chceš vedieť viac napíš mi IP.Teda ak už niesi tehula -čo ti prajem 😉... Ja ti to pozisťujem od susedy,že ako sa to presne vola.
Ahojte dievčatá, presne tuto temu som dnes hladala. Mam podobny problem ako dracik28. Ale ako citam tak hned prvy test nemusi byt pozitivny ? Mrcha mi meska uz siedmy den co normalne nie je zvykom a mam zelenozlty vytok - bez zapachu (včera som čitala, ze ho baby maju ked ostanu tehotne) a ja ho mam uz tych sedem dni. Dnes rano som si robila test, ale bola tam vyrazna iba jedna ciarka ☹ . Neviete mi poradit ? Kedy si mam asi spravit druhy test ?
PS : Ziadne tehotenske priznaky som na sebe nespozorovala.
Dakujem
wewulka, skús ešte za 3 dni si spraviť. Kúp si radšej drahší. Dobré sú Mamatesty tyčinkové.
meškajúca menštruácia má rôzne príčiny,tehotenstvo je len jedna z nich,chcete síce vidieť dve čiarky,ale.... 😒
mne test ukazal dve ciarky az na nejaky 9 az 11 den od meskania 😉 ,,takze pohoda , klidek , tabacek... 🙂 ..podla mna si tehotna ,,,prajem vela rodosti z drobceka 😉
@dracik28 ahoj, ja sa tiez s manzelom pokusam uz 4 mesiac o babo, velmi tuzime, ale nejako sa zatial nedari, tiez si kupujem testy a nic, citala som, ze test by mal ukazat este aj pred ocakavanou MS, moja svagrina si robila 8 den po ovulacii a uz jej ukazalo a ja som si robila a nasla som slabucky pasik, tak som sa potesila a o 2 dni som si robila opat a nic,ked ti mozem poradit tak netestuj a pockaj aspon tyzden, akurat som dostala MS tak som strasne smutna a aj som si poplakala, tak ti drzim prsteky aby ti to vyslo, pocula som, ze namame na to mysliet, ale kazdemu sa dobre povie ked nie je v takej situacii ako my. Este som zabudla, tie nohy vraj je dobre drzat a mala by si lezat aspon 1-2 hod. po milovani, u mna to neplati lebo mam otocenu maternicu.
baby,moze mi meskat 2 tyzdne a testy ukazovat raz slabu ciarku a raz len jednu? nechapem 😒
ako.... ja naozaj neviem, čo riešite... keď si myslíte, že ste tehotné, tak choďte k lekárovi, nech vám to potvrdí alebo vyvráti... to je môj názor.....
Dobrý prosim meškalo mi 6deň a na 6deň som dostala menštruáciu urobila si rano test ale bola tam iba jedna čiarka a ktomu som aj dostala menzes bola by tam možnosť že by som bola tehotná býva mi zle ale neviem či je tam šanca aby som bola tehotná ďakujem
pekny den chcem sa spytat ak niekto vie poradit , meska mi mrcha asi 7 den , mam bolesti v podbrusku , a bolave bradavky , 1 aprila som bola u gin a nic tam nebolo este , mozem bit tehotna , robila som si test na 2den meskania a bol negat,, za kazdu radu vam dakujem
@simonka192222 ako si dopadla Simonka? 🙂
Ahoj chcem sa spitat mezes mi mešká us 6 dni 🙏🙏🙏💋💋💋💋môže to byť tehotesto poradie my
Dobrý deň chcela by som sa spýtať ked je žena podviazana moze ostať tehotná? Ak ma niekto skúsenosti poprosím sa poradiť,,, menštruácia my meska 7 deň,

@dracik28 sprav si druhý test a nemoč to dva krát a čakaj nakolko to robíš skoro druhá čiaročka bude slabulinká držím palce