icon

Meškajúca MS, negatívny test, špinenie

amabeldan
7. okt 2020

Ahoj.
Uz 12 dni mi meska Menzes. Nikdy som s tym problem nemala. Vzdy bol pravidelný.
Pohl. Styk som mala v auguste od vtedy som mala ms v septembri.
Teraz ked mala prist, mala som iba chvíľkové špinenie, respektíve po utreti na vytoku trosku krvy.
Po tyzdni a nieco miesto ms mam opat iba vytok ktory je zafarbený krvou. (Klasicky vytok ked mam ovulaciu len s krvou)
Uz som uplne stratila hlavu a blbnem ci nemozem byt tehotná napriek tomu ze testy su negativne a sex som mala uz daaaaavno. Vo vnutri som si "cosi" nahmatala, niečo vacsie na konci..... nikdy som tam nič necitila keď som tam vopchala prst - mala som tam len jazvy po siti z porodu. Gynekologicka ma objednala az na pondelok.....
Preto by som chcela vediet, ci niekto nemal nieco podobne, co sa deje. Uz uplne blbnem a začínam premýšľať čo to môže byť googlim všetko mozne. :(
Dakujeeem.

ikaros332
7. okt 2020

V septembri si už styk nemala?

ivka21
7. okt 2020

Kľudne môžete byť tehotná, tie testy sú veľmi nepresene

veronikaszabova
7. okt 2020

@ivka21 ak by bola tehotna z augusta, na teste by uz mala davno kolajnice

@amabeldan a co si si tam nahmatala? 🤷‍♀️ jedine tak krcok maternice.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
amabeldan
autor
7. okt 2020

@bambulienka25 preboha nie. Len som chcela vediet ci mi ide krv ci nie. Ci to bolo len chvilkove zas. :D a proste som tam na konci cosi citila vacsie

amabeldan
autor
7. okt 2020

@veronikaszabova toto bolo vacsie a kus divne. :D asi mi uz sibe. Vyrastok ani nic podobne to neni.. pozerala som si rozne choroby co mozu byt..... Som zvedava co mi povie v pondelok :/ lebo uz zo vsetkeho cosi idem robit. A pritom nie som stressmen z nicoho. Az teraz,lebo sa mi toto nikdy nestalo

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
7. okt 2020

"Len som chcela vediet ci mi ide krv ci nie"... hrabanim sa v posve...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
amabeldan
autor
7. okt 2020

@veronikaszabova nie. Strčila som prst dnu, ci budem mat krv na prste. Ci kramy ci zas len ten hlien s krvou. A ucitila som.... Neviem co je na tom ;)

luci_ba
8. okt 2020

@amabeldan to sa proste niekedy stane, stačí troska stresu a hned sa posunie cyklus.. telo je zlozity mechanizmus a nie vzdy musi fungovať ako hodinky. Hlavne kľud, Dr. ti povie ;)

ikaros332
8. okt 2020

@veronikaszabova ako čo je na tom, že si strčila psrt do pošvy? Ako co? Keď napríklad partner prstuje alebo gynekológ pozerá prstami, tak ako to je hrabanie? 😀 Preboha ved je to jej posva,

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
8. okt 2020

@ikaros332 nebudem sa tu dotahovat za slovicka, ci to je to iste, ci nie.
Za mna to to iste nie je

ikaros332
8. okt 2020

@bambulienka25 co je na tom iné? 🤔

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená