Meškanie menštruácie 7 dní a hCG len 279
Ahojte, ani neviem čo chcem počuť, či len potrebujem nejakú podporu alebo sa ukludniť.. Moje prvé tehotenstvo cca 10rokov dozadu prebehlo úplne v poriadku bez komplikácií.. Potom na to som mala o dva tri roky dva krát potrat cca v 6tt.. Potom som otehotnela znova ale hneď som to už riešila cez inú lekárku ktorá sa tomu venuje kde zistila, že mám nízke hladiny progesteronu a estrogénu hneď nasadila liečbu bola som aj na reprodukčnej imunológii kde som mala tiež liečbu.. Toto tehotenstvo na liekoch dopadlo dobre.. O ďalšie 2 roky som ostala opäť tehotná a zasa som podstúpila liečbu všetko bolo ôk.. No teraz som znova zistila, že som tehotná posledná menštruácia bola 4.5.2025 a styk bol tak 20.5.2025 mam 31 dňové cykli.. dnes som bola u lekárky ale len u tej svojej aby mi to potvrdila.. Na ultrazvuku nebolo ešte vôbec nič vidieť len povedala, je výstelka zhrunuta a vysoko také niečo.. tak vzala krv na hcg ktoré je 279.. V stredu mam ísť znova na kontrolné hcg či stúpa.. A ja sa bojím či to bude v poriadku.. Ešte som ani nevolala tej lekárke ktorá má vtedy nastavovala na liečbu lebo neviem čo mám robiť.. Strašne sa bojím a chcem aby to bolo dobre.. Mala ste to niektorá podobne..?
@mimi013 bože wau 😍 ďakujem veľmii za tieto slová, myslím že to je práve to, čo som teraz potrebovala počuť, nakoľko toto čítanie je akurat na depresiu. Užívaj si ❤️ a ešte raz veľká vďaka 😘 drž palce nech pokračujem v tvojich šľapajách 🥰🩷
@angie972 dakujem a budem na teba mysliet a drzat palce. 🩷 hlavne treba mysliet pozitivne. 🫶🏻 daj potom vediet ako prosperujete so zrnkom malickym. 😊💕

@angie972 ahoj, netusim. Nebola som na krv potom uz, nechala som to plynut, nechcela som stresovat, doktorka mi dala kontrolu o 2 tyzdne a tam uz bolo vidno aj zltkovy vak a srdiecko. 😊🫶🏻 a teraz pri mne lezi moje krasne 2 tyzdnove hcg 160 🩷 netreba zufat. 🙏🏻🤍
@mimi013 bože wau 😍 ďakujem veľmii za tieto slová, myslím že to je práve to, čo som teraz potrebovala počuť, nakoľko toto čítanie je akurat na depresiu. Užívaj si ❤️ a ešte raz veľká vďaka 😘 drž palce nech pokračujem v tvojich šľapajách 🥰🩷