icon

Mohla som byť oplodnená počas menzesu?

lili87
27. jan 2010

dobrý večer,minulý mesiac som dostala menzes o štyri dni skorej, namiesto za 28 dní za 24 dní a potom som mala menzes 5dní. na tretí deň menzesu sme sa spriateľom milovali a spravil sa domna. Teraz v sobotu mám dostať menzes mám aj príznaky, ale čo sa mi nezdá je to že stále by som jedla a býva mi zle...chcela by som vedieť či mi test už ukáže či som a či je možnosť že by som mohla byť oplodnená počas menzesu....dakujem za odpovede

ragaza
3. feb 2010

ak si si neni ista ovulaciou tak urcite vyskusaj mozno budes prekvapena . 😕

ragaza
3. feb 2010

zaregistruj sa na tejto stranke:www.wunschkinder.net,tam si mozes zapisovat kazdy den teploty a graf ti vyznaci ovulaciu aj predpokladanu menstruaciou.

azura99
3. feb 2010

No a ty uz ako kusena meratelka, ako to vlastne je? Ked stupne nad 37,... ☹

azura99
3. feb 2010

ragaza dakujem idem hned tam...

azura99
3. feb 2010

ragaza- nemcina mi nic nehovori ☹ skor po anglicky

tinkapn
3. feb 2010

Azu - ked po anglicky, tak www.fertilityfriend.com 😉

lolita.9991
4. feb 2010

grizka viem a chapem to

len naozaj na psychike moc zalezi viem to z vlastnje skusenosti
par mesiacov este nie je tragedia,a pokial sa to po roku nepodari vtedy sa treba poradit s doktorom a mozno trosku panikarit

vsetkym vam drziiim palceky neh sa vam to podari a aby boli z vas stastne maminky 🙂

makovicka53
4. feb 2010

ahojte babeny...som tu nova vstupim vam do diskusie...ak mozem 😉 ...ja s snazim s priatelom o babo po missed uz rok aj daco a stale nist...som z toho smutna a riadne...doktor mi dal duphaston ze mozno pomoze...ale mam 2 dni pred MC a mam príznaky pred menstuaciou..tak zrejme zase nic z toho....idem sa zblázniť...no co treba len dufat 🙂

sedmitecka
4. feb 2010

griska, ty křeče v podbřišku, které popisuješ jsou nejspíš opravdu od ovulky, mívám to také, podle toho spolehlivě poznám, že ovu dorazila 😉
a máš pravdu, ty věčné otázky "kdy bude svatba" a když je po svatbě tak zase "tak co, už jsi těhotná" jsou neskutečně protivné a neomalené, nechápu ty lidi, kteří se na tohle můžou pořád do kolečka ptát.....

azura99
4. feb 2010

makovicka ahoj musis silno dufat a my ti drzime silno palceky 😉

azura99
4. feb 2010

ahojte 🙂 no co mate nieco nove? nikoho nikde... Ja som sa vcera poriadne zacyklila s citanim roznych tem 😖 uz sa neviem dockat kedy skonci mrcha 😀 a pojdeme na vec 😝

soldi
4. feb 2010

ahojte koceny 🙂 ja by som Vas len chcela pozvat do temy grafy BT, ak teda meriate 🙂 to nevadi, ze ste nove, aj ja som nova 🙂 mame tam aj prehladnu tabulku, kto ako na tom je, takze budete v obraze 🙂 a rady poradime 🙂 tak sa nehanbite a pridte sa popytat 🙂

zuzanockamt
4. feb 2010

veru Bt je super vec ... kedze sa mi stratili vsetky ovu priznaky, tak som iba podla toho vedela, ze ovu predsa len mavam 🙂

griska11
4. feb 2010

Ahojte, ktory den cyklu si robite prvy tehotensky test? Ci cakate na den menstruacie a potom si ho urobite? A neviete ake su prve prizdnaky tehostenstva a kedy ich mozem zacat ocakavat? Dakujem za odpoved. 😀 bRU NOCKU 😔

makovicka53
5. feb 2010

ahoj azura dakujem pekne za povzbudenie 🙂...a prajem aby si aj ty co najskor otehulkovala a aj vsetky ostatne co sa o to snazíme...ked je to take hrozne narocne a tazke, vsakze..a ty uzvas aj dajake lieky na podporu?

makovicka53
5. feb 2010

griska asi by bolo najlepsie urobit si ho po predpokladanom dni prichodu menstruacie....ja mam mat zajtra xi tak som zvedava ak ee urobim si aj ja test...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
ragaza
5. feb 2010

Ahojky,tak co je tu nove? Azura ako?uz merias BT?

griska11
5. feb 2010

makovicka 53 uha tak to drzim palce nech tam mas dve ciarecky, u mna to bude trosku individualne lebo moja menstruacia mi chodi tak v rozpati 28 az 35 dni, neviem od coho mi to zavisi... asi ako sa jej chce, takze ja tiez skusim okolo toho 28 dna. Ale pravdu tomu vela nedavam, skor si myslim ze som asi chytila zapalene vajecniky lebo ma boli cele podbrusko... ale nemam ziaden vytok co zvycajne mavam ked mam zapalene vajecniky...tak uvidim.
pekny vecer

tinaatomas
5. feb 2010

Všetkým vám držim palce aby sa vám podarilo otehotnieŤ 🙂

makovicka53
6. feb 2010

griska moznoze mas predzvesti 🙂 ..kiezby vsak?...mna tiez boli podbrusko a prs sa ani dotknut nemozem...ale zatial menstruacia nikde uvidim co bude...🙂beriem duphaston prvy cyklus verim ze zabral 🙂
tinaatomas...dakujeme a podobne aj tebe....uz aby to bolo

griska11
11. feb 2010

ahojte tak test som urobila a nist :( co uz... tak musim sa otriast a ist dalej... dalsi mesiac dalsia nadej 🙂

makovicka53
13. feb 2010

fnuky fnuk ja som dostala aa uz aj skoncili...dajake divne mavam...uvidim co mi povie hormonalny profil 😒

kvetinacik
13. feb 2010

Ahojte snazilky,
viete mi poradit, ze kedy asi po oplodneni mozem mat prve priznaky. Mne je dneska tak strasne zle, ze som cely den stravila na wc alebo v posteli. Dufam, ze to nie je brusna chripka ☹

zuzanockamt
13. feb 2010

kvetinacik ... a kolky DPO si?

kvetinacik
14. feb 2010

No len tyzden.....to by bolo naozaj poriadne skoro....to cakanie je naozaj najhorsie 😖

adelka89
14. feb 2010

kvetinacik tehu byt muzes, ale podle m priznaky by byly az ppozdeji, teprve se embryo zahnizduje.

griska11
14. feb 2010

Ahojte, na zaciatku prajem peknu Valentinsku nedelu, chcela som sa opytat ci v pripade ze beriete kys. listovu nemate pri menstruacii taky, hustejsi (no ako by som to nazvala normalne kusy krvnych zrazenin). Neviem co si mam o tom mysliet ale pozorujem to uz pri 4 tej menstruacii od kedy beriem kyselinu listovu.
Dakujem. papa

zuzanockamt
14. feb 2010

griska ... ja som to mavala kedysi davnejsie a kys.listovu som vtedy nebrala ... tazko povedat

griska11
14. feb 2010

to som z toho jelen aj ja, ale pojdem konecne na komplexnu prehliadku do medifery plus dodatocne gynekologicke vysetrenie tak sa popytam, ale dakujem za odpoved.