Mohla som byť oplodnená počas menzesu?
dobrý večer,minulý mesiac som dostala menzes o štyri dni skorej, namiesto za 28 dní za 24 dní a potom som mala menzes 5dní. na tretí deň menzesu sme sa spriateľom milovali a spravil sa domna. Teraz v sobotu mám dostať menzes mám aj príznaky, ale čo sa mi nezdá je to že stále by som jedla a býva mi zle...chcela by som vedieť či mi test už ukáže či som a či je možnosť že by som mohla byť oplodnená počas menzesu....dakujem za odpovede
Ahoj, taktéž Vás poprosím o názor...beru již 5 let antiko (yasminelle) a minulý měsíc jsem měla nějaké žaludeční obtíže během prvního týdne braní prášků..během následujícího týdne jsme měli sex...menstruaci jsem dostala o den později, ale měla jsem jí jen 3 dny a velmi slabou...břicho mě pobolívalo asi týden před i po...začali mi vadit intenzivní vůně a trošku jsem trpěla nechutenstvím...teď už asi 10 dní mám "ztvrdlé" celé břicho...myslíte, že bych mohla být těhotná? Já tomu tedy vůbec nevěřím, ale moc bych si to přála.. 🙂 Předem děkuju
Ahoj lucyjanek, pokiaľ dlhodobo pravidelne užívaš HAK, tak pravdepodobne tehotná nie si....Stať by sa mohlo jedine že by si zabudla užiť tabletku - vtedy sa znižuje účinnosť tabletiek..Pokiaľ si chceš byť na 100% istá sprav si test 😉
Ahojko 🙂 potrebujem radu, v nedeľu bol 8 deň čo mi meškala menštruácia, lenže večer sa objavila, teda ak sa to dá nazvať menštruáciou, bolo to skôr špinenie a včera skončilo, lenže ma bolí strašne spodok brucha ako pred menštruáciou a počas nej. Tehotenský test som si robila po 2 dňoch meškania a vyšiel negatívne a teraz sa bojím urobiť si druhý, lebo sa bojím sklamania že bude zase negatívny. Potrebovala by som voľáky názor skúsených 😀 Ďakujem 😉
petafa no kým neurobíš druhý test, tak ti nikto nepovie, či áno alebo nie 🙂
petafa: podľa mňa si tehu... urob si test až po dňoch, lebo ževraj až vtedy sa má. Možno ti pomalšie stúpa HCG. Držím palčeky. Všetko však naznačuje k tomu, že si. 🙂
petafa: nejak mi vypadla tá 5tka... urob si po 5dňoch.. 😉
Ďakujem Vám, ale bojím sa toho, nie ani toho, ale pre 6 mesiacmi som mala menštuáciu s omeškaním 4dní a potom po ukonční mi o 7dní prišla ďaľšia s bolesťami, tak som išla na pohotovosť a tam si ma hneď nechali že buď som potratila alebo mám mimomaternicové tehotnstvo,alebo iba voľáka hormonálna porucha, brali mi krv beta HCG sa zyšovalo tak zostalo na mimomaternicovom a potrate, boli to chvíle nie pekné, tak sa rozhodli pre kiretáž, tú mi urobili a bolo mi povedané že som potratila o mesiac som si išla pre výsledky s histológie a nakoniec mi doktorka povedla že vôbec som nebola tehotná.A na otázku čo to bolo povedali že nevedia. Rada by som bola tehu, prsia ma bolia síce nie veľmi ale ako vždy pred menštruáciou ale zmiatlo ma to špinenie a žiadna menštuácia.Ale mojou nedočkavosťou si asi kúpim test a urobím si ho 😀 Držte palčeky 🙂
petafa: drží palčeky kúp si ten rapid dvojbalenie, lebo ten je citlivejší. Stojí cca 5€ a včera mi lekárnička hovorila, že je najlepší, lebo reaguje už na 10hcg. Ja som si včera robila test, lebo že sa dá už 5deň po pohlavnom styku, ale samozrejme, že vyšiel mi negatívny,ale čo iné som mohla čakať,že ? 😀 😀 ja som nedočkavá a rada sa testujem.. 😀 😎
babulky pozicala som si fotku tak dufam, ze sa na mna babulka nebude hnevat len chcem poukazat na testy ....
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
horny je mama test a dolny ten ospevovany rapid.... 😠
petafa... zacinajuce tehu sa prejavuje aj bolestami v podbrusku take akoby ms bolesti... aj ked je to trochu ine ze nie je to trvala bolest ale vzdy pride a odide a takto sa to opakuje v takych intervaloch...
ja som mala fakt take neprijemne bolesti a tlaky v podbrusku a dost ma to nutilo chodit na wc som mala pocit ze mam uplne prekrvenu maternicu a ze sa to kazdu chvilu spusti... ale potom to povolilo a pochvili znova prislo...
to ze ti vysiel negativny test este vobec nic neznamena... baby dost chvalia ten mamatest vraj je najspolahlivejsi... tak si skus urobit ten...
inak jednej kocke v nasej temicke vysiel negativny test v den odberu krvi a poobede jej volali ze je tehu a hcg mala na dvojicky... hm! asi musela mat chybny test...takze s tymi testam je to take... ked vyjdu negativne este nic nie je stratene... 😉
a s tou akoze ms co si mala je to tiez normalne velmi vela bab to ma ze maju akoby ms a pritom su uz tehulky... tak skus este jeden testik a ak by ti ms aj dalej meskala chod k dokimu na krvny test... ten je 100%-ny! drzim palce!
🙂 Ďakujem 🙂 čo sa týka testov aj ja som nedočkavá, vždy keď meškali viac ako tri dni( a to mi viacerí tvrdili že po kiretáží sa mi upraví menštruácia a ževraj aj po tom vyčistení je väčšia pravdepodobnosť otehotnieť) hneď som robila a priateľ sa mi len smial že to robím skoro stále 🙂 no už sa neviem dočkať keď dnes skončím v robote a pôjdem si kúpiť test...
titulienka: dik za ilustračné foto.. 😉 teda teraz už neverím ničomu.. 😀 ale rada vyskúšam aj ten mamatest ale po pravde ešte mi ho ani nikdy v lekárni neponúkli. Ani neviem ako vyzerá. Idem niečo vygoogliť 😀
petafa: som zvedavá na výsledok. nezabudni sa hneď pochváliť..ale radšej si ho urob ráno. Ale si rovno kúp dva a jeden hneď a potom ráno. 😀 😎
vanesska: ja som pri Vikinke mala týždeň bolesti ako pri mrche a potom už mi aj začalo byť zle, že zrazu som hladná ako vlk a keď už som videla to jedlo tak ma naplo...a do 7.mesiaca som iba vracala... a za celé tehu som začala priberať až po 6mesiaci ..a to 9kg. Po pôrode som schudla 10kg.
petafa... drzim palce na testik...!
moniqe... ja som mala tie ms bolesti tak 2 tyzdne celkom intenzivne...
a presne aj ja som mala hlad ako vlk... to som este nikdy nezazila fakt som prve tyzdne musela vkuse nieco jest lebo keby som nachvilu prestala tak mi hned doslo zle akoby od hladu... fakt neuveritelne...
ja som nastastie nevracala ani raz... ale za to ten hlad bol priserny... a vzdy k veceru mi byvalo velmi tazko na zaludku fakt som sa ani nemohla napit co som mala pocit ze sa mi to uz nezmesti do brucha... fakt spomalene travenie... to mam doteraz... 😖
tie prve dva mesiace som aj dost rychlo priberala... a teraz sa mi to zastavilo mam + 3,5 kg a od toho 4.mesiaca to stagnuje tak uvidime kolko nakoniec priberiem...
moniqe noo neponúkli, lebo je celkom lacný 😝
rapiclear pchajú každému, lebo je drahý... a vraj "najcitlivejší"... 😀 prd....
niekde som čítala info, že rapiclear lekárne najviac núkajú, lebo sa dá naňho dať najlepšia marža 😉 😎
Mne tiež rapiclear neukázal ani ťukes... na iných testoch pritom boli koľajnice....
Caute baby, tak aj ja mam dobre skusenosti s tym mamatestom, uz cca 10 DPO mi ukazal II. ale nakoniec nam to nevyslo. Od februara zaciname znova snazilkovat tak uvidime ako to dopadne. Alebo mozno uz dopadlo? neviem mam taky blby pocit, stale mam nafuknute brucho, mavam bolesti podbruska ako keby mi mala dojst mrska a stale som hladna. Je to mozno zavcasu, neviem. Moje prve tehotenstvo zacalo tak ze som o tom nevedela. Teraz bud sa velmi pozorujem alebo neviem.
veru... na ten rapiclear baby dost nadavaju... naopak na mamatest som tusim este nepocula jednu staznost!
treba si ho v lekarni vypytat...
ja som mala pepino z DM a mne ukazal uz na 7. den po ET slabulinku druhu ciarku.
kikuska... veru ten hlad znie dost nadejne... aspon z mojej skusenosti... 😉
no neostava ti ine ako urobit testik... drzim palce!
vanesska áno, aj s Pepinom mám dobrú skúsenosť 🙂 a je lacný
Ahojte! mám na vás takú otázočku:meškal mi ms a na 30.dc som mala test negatívny ale pred tým som mala teplotu na 37,1 a tak okolo 37 lenže dnes na 33 deň som už dostala ms takže už test asi nemá zmysel skúšať?čo myslíte?díky vopred za odpoveď
francis pokiaľ si dostala normálny menzes, tak test je zbytočný... cyklus mohol byť posunutý kvôli tomu, že sa ti posunula ovu a tým pádom oddialila aj termín menzesu....
ale ak máš doma test, chuť a nemáš strach zo sklamania nad / alebo máš podozrenie, že mrcha je iná ako obvykle, tak testni 😉 🙂
ahojko, no už máme po teste a vyšiel negatívne 😢 , teraz neviem čo si mám myslieť, jediné čo viem že musím navšťíviť svoju gynekologičku, ale neviem ako vydržím do utorku 😒
flamenga dík za odpoveď test už nebudem robiť nechám si na budúce len tá teplota ma troška potešila a nemávam takéto dlhé cykly len 2 krát do roka a tak som už dúfala,že konečne to vyšlo ☹ ale tie hrozné bolesti tie tiež nie.Tak snáď nabudúce.Tebe želám krásne bábätko a ostatným nech sa zadarí 🙂
Petafa: nebuď smutná moja kamoška si 2testy urobila a vyšli jej negatívne. Myslela si, že teda nie je tehu a išla na chatu silvestrovať a tam sa ožierala..no ale nejako jej ten alkohol nešmakoval a nakoniec jej začalo byť aj zle a nakoniec má už 5mesačnú dcérku. 😉 😀 takže nevzdávaj sa a vydrž ešte pár dní a urob si test.. však teraz máš len koľkatí deň?
dnes som si kúpila tiež ten pepino v Bille možno sa zajtra ráno testnem.. 😀
dnes je 10 deň čo meškajú, ja sama neviem fakt, kolegynka hovorila nech si urobím test presne po mesiaci ako som mala ovuláciu a kedy by som mohla otehotnieť, ja viem každé telo je inakšie a každé má iné príznaky ale z tohto sa idem viac menej zblazniť 😀 v Bille predávajú testy????
ahojte, citam si tu uz dlhsiu dobu, ale teraz sa mi stala take vec ze som si vcera a dnes rano robila mamatest a ukazalo mi obidvakrat druhu ciarku, hoci slabsiu, ale bola tam a dnes poobede som si kupila pepino a tam mi neukazalo nic. co si o tom myslite? mozem byt tehotna? ci este pockat a otestovat sa o par dni?
petafa: no si predstav, že pri pokladni majú tehu testy pepino.. stojí cca 1.50€ 😀 no 10 dní je už dosť... asi by som išla k doki, že nech ti zoberie krv to je 100%. A ešte si urob ráno.
cubana: teraz sme sa tu bavili, že mamatest je najspolahlivešjí test ..takže šup do lekárne a ráno si ešte raz urob mamatest a keď tam budú zase slabé čiarky. Tak si určite tehotná. Pepino nie je podľa mňa kvalitný test.
petafa: no čo ??? čakám že ako si sa rozhodla..🙂
no dnes rano som mala este modru spravu tak som si spravila a tiez vysli dve ... veru dnes este kupim mamatest a zajtra rano spravim ...
moniqe3 čo moja ako som sa rozhodla? ráno vyšiel test negat. Ešte si urobím v nedeľu testík a v utorok idem ku doktorke. Lebo mám chaoz a neviem čo sa deje, len viem že sa niečo deje, bolia ma strašne prsia a večer mi je zle, možno to nie je tehotenstvo ale ja fakt neviem.Len ma hnevá to že moja ženská robí len v utorok ináč by som tam bola už dávno.
cubana: tak nie je o čom..určite si tehu... 😉
petafa: no tom som chcela vedieť, že či pôjdeš k doki a či si si ráno robila test. No podľa príznakov vyzerá, že si tehu..ale to budeš vedieť až u doki. Možno ti tak pomaly stúpa hcg. No my s mužíkom každý deň "miešame" 😉 😎 😀 tak dúfam, že sa nám zadarí. Moja doki robí zase iba v stredu.

to je pravda, treba ist k lekarovi a oon uz bude vediet, co a ako