Mohla som byť oplodnená počas menzesu?
dobrý večer,minulý mesiac som dostala menzes o štyri dni skorej, namiesto za 28 dní za 24 dní a potom som mala menzes 5dní. na tretí deň menzesu sme sa spriateľom milovali a spravil sa domna. Teraz v sobotu mám dostať menzes mám aj príznaky, ale čo sa mi nezdá je to že stále by som jedla a býva mi zle...chcela by som vedieť či mi test už ukáže či som a či je možnosť že by som mohla byť oplodnená počas menzesu....dakujem za odpovede
ahojte baby potrebovala by som poradit
19.3 som mala dostat ms ale stale nic vcera vecer som akoby trosilinku krvy nasla na nohav ale naozaj stoska ako maly hrasok .s priatelom sme sa vceravecer milovali .chcem sas pytat ci by mohol sex zastavit menzes alebo ci je mozme ze cakam babo.je mi aj nejak divne v sobotu som zvracala ale iba jeden krat .viem ze by bolo asi najrozumnejsie urobit test ..ale bojim saskalmania ☹
dakujem za radi lucka
Lulu19, môže to byť tehu, ale môže to byť aj zdravotný problém, napr. cysty na vaječníkoch... Chcelo by to test a o pár dní aj návštevu dr.
Deniska, moje tehyu začalo rovnakými príznakmi, test som mala negatívny ešte 17,deň po styku.
dakujem sna to bude to prve a nie ta csta s tymi som sa uz dost natrapila ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
ahojte, tiez neviem zidentifikovat ci som alebo nie som v tom. cca 9 dni pred datumom mens. som trolilinka naruzovo krvacala ale len pol dna. Mens mi prisla nacas ale trvala len dva dni a nebola velmi silna, treti den takmer nic a stvrty zas len slabe krvacanie. Inokedy mi trva 5 dni. Dneska, cize 7 den od prveho dna tejto poslednej slabej mens som si robila test RapiClear ale bol negativny. Uz asi dva tyzden som mala mierne bolesti v podbrusku, raz na lavej raz na pravej strane, podobne ako pred zaciatkom mens, alebo pichlave, potom pri pupku. Citim sa nafuknuta, akoby sa mi zvacsilo brucho, aj dychanie mam take cudne. Ako by mi balon tlacil na pluca zvnutra. Myslite ze to moze byt tehotenstvo alebo mam radsej zajst k obvodnemu lekarovi? Dik.
ahojte. ja som tiež slabunko krvácala asi tak týžden pred tým ako som mala dostať MS a bola som nešťastná že som ho dostala.ale to bolo slbučké a viac z toho nič nebolo.....a ked mi meškal 1den urobila som si test a šup...boli dve čiarky. 🙂 ale už pred tým som chodila často na wc......nijaké extra príznaky neboli.
Ahojte ja by som sa chcela tiez poradit .Menstruacia mi meska 4 dni. Mam bolesti ako inokedy prvy den mestruacie,pichanie v podbrusku akurat sa mi k tomu pridali bolesti v krizoch ale krvacanie sa akosi nedostavilo . Mozem byt tehotna?
Ahojky,aj ja mam ten istý problem lenže na rozdiel od Teba mne meška menzes už 2týždne,po týždni som si robila test a bol negatývny,este asi chvilu pockam a ak nic pojdem k doktorke pre istotu. Mám strach už aj testovat....
ajoj ja sa chystam na test zajtra uvidim co vide 🙂 Dam vediet co vide
no co ako si dopadla,hm??? si? niesi?
Ajoj no test ukazal ze nie ☹ Pockam este do pondelka a spravim este jeden a ak nie pojdem k lekarovi.Tebe meskaju uz dva tyzdne a este mas stale tie bolesti ako pri menstruacii???
No hej 2týždne,ale tie bolesti nemám stale mala som ich v den ocakavanej ms,potom tak sem,tam take mierne bolesti len chvilkami take pichanie v podbrusku a v nedelu to iste ale nic ja už neviem co to može byt,ešte pockam týžden a ked nie pojdem k doktorke...
sara ,,,katrenka ..ahojte..ja mam ten isty problem ako vy a tiez neviem co s tym robit 😒
No baby,tak krasne sa s nami ta príroda hrajenka co?
kormelia- a už si aj ty testovala??? ci iba čakaš???
katrenka..uz som testovala a je negativny 😀 ale je mi brutalne zle len beham na wc ze uz mam uz a stale nic toto robim 4dni v kuse prsia mam uz take ze si ich ani necitim a este vela dalsich veci..uz by som ju najradsej dostala lebo mi naozaj je blbo
A to Ti je vkuse stale zle??? no 4dni je este malo asi na testovanie,niektore baby tu písali že im test ukázal až po 2týždnoch a niektorým vobec tak neviem....
Mňa zas prsia nebolia len ich mám akesi napäté či co...Ja sa pre zmenu už bojím aj test robiť ☹
katrenka....no tie 4 dni viac menej hej..bud mi je zle na zaludku potom sa to ukludni a pride mi zle na odpadnutie tak ze ani neviem o svete to trva asi tak pol hodku alebo hodinu a potom dobre je zas ...proste celkovo sa necitim dobre ...tak neviem no.. keby to bolo z tehotenstva tak by som bola rada len sa bojim aby to nebolo z niecoho ineho..a take pichanie ako pises som mala aj ja v den ocakavanej ms ale to taka ako keby rezava bolest bolo a potom prestala
no hej a mne to vyražalo akokeby do krížov a este som zabudla dodat som straaasne nafúknuta....
No tak to nezávidím,ja by som isla radčej k doktorke ked Ti je až tak zle....
katrenka..uz som nad tym rozmyslala lenze ako by mi pomohla??by mi mozno len povedala ze to mam take stavy preto ze mam dostat ms a mozno je to aj pravda sa hanbim s tym tam ist ☹ a krize ta este stale bolia lebo mna hej a dost
No neviem ja by som isla ak by mi bolo až tak velmi zle.... no kríže len tak sem.tam nie stale to jak ked mas menstruacne bolesti a ide to do krížov...
Ja tiež neviem že co... bud to je od stresu,choroby alebo som tehotna.... neviem fakt pockam a ked bude už 3týždne meskat už pojdem určite k doktorke,nikdy mi takto dlho nemeškali aj v období ked som mala stres,nervaky a bolo horšie....
no uvidim ako to bude dalej a ked ms nepride tak urcite k nej pojdem ci uz tento alebo na buduci tyzden...si myslim ze od stresu by ti az tak dlho nemeskali ja som mala pred maturami a som mala take ako nikdy a ms mi prisla este skor ako mala
tak ja už fakt neviem sice som brala ja ATB ale ked nad tým tak rozmýšlam tak nikdy mi ani po ATB tak dlho nemeškali,maximum 5dní a v lete ked som vysadila ATK tak nejaký týžden viac nie a odvtedy som mala da sa povedat pravidelný cyklus....
no mame rovnaku dilemu nic ine nam nezostava len cakat alebo robit testy 😀
no ja aj rozmýšlam že si zasa urobím lenže ak bude zasa negat.potom co?
moc sa na to už nespolieham kamoska si robila 5testov -3boli negat. a 2pozitývne a bola tehotna takže neviem
Ahojte kormelia, katrenka.Baby aku som mala ja dnes noc ja som normalne nemohla spat od bolesti .A co zjem zo vsetkeho mam zahu .A tiez mi kamoska hovorila ze si robila 10 testov a tiez jej stale vychadzali negativne ale ona bola stale na zachode co vracala tak sla na gynekologiu a aj lekar jej povedal ze nie je tehotna , tak marodovala od obvodacky a v stvrtom mesiaci isla zasa gynekologovi a az vtedy na ultrazvuku zistil ze je tehotna.Dobre co??katrenka tak si urob ten testik 🙂 ,
sara ...tak to teda je dobre pre mna by to bol riadny sok keby mi zrazu povedali ze som vo stvrtom mesiaci 😀 no baby uvidime ako dopadneme..ja ked zajtra nedostanem tak v stvrtok alebo v piatok pojdem na gynekologiu nech s tym nieco urobi lebo neni mi dobre
to by bol teda šok,toho by som sa nechcela dožiť...bala by som sa ja mam aj trombofiliu takže hned ako zistím že som tehotna,musím byť na injekciach inak by som potratila.... takže mam strach už zo všetkeho....niesom ešte na to pripravena...
caute dievčence 🙂 Tak ako ste na tom??? Stale nic??? 😕
no baby,takže dnes som začla mať akesi špinenie takže asi sa spúšta menzes.... 🙂
katrenka .. uz sa ti spustila ms?mne este stale nie celu noc som nespala lebo ma brucho bolelo aj som si uz tabletky zobrala lebo som si bola ista ze dostanem aj som doma zostala lebo ked mam ms je mi brutalne zle mam neskutocne potom bolesti a tak.. lenze uz bude 12 hod a stale nic ja fakt neviem co sa robi 😒

hojte baby vedeli by ste mi niekdo poradit,ja som v zahranici a ta k tu sa u doktora objednava apoytment mam az 30.03.2010 asi vsetky tu ste tehulky,moj problem je v tom vzdy som mala menstruaciu pravidelne kazdy mesiac 10 a mala som dost silnu ktora trvala 5,6dni teraz tento mesiac mi meskala dva dni ked som dostala tak som mala len take spinenie dva dni potom jeden den nic a potom som mala dva dni taku slabu.test som si robila presne 10 a 12.3 ale bol negativny,za posledny mesiac mi chuti vela jest ked papam sladke hned zatim chcem slane bolia ma prsia,chrbat,:ked dlhsie chodim aj prsia ma pobolievaju a co je zvlastne som velmi nervozna a citliva skoro zo vsetkeho mi je do placu neviem preco...
ked mi test ukazal ze je negativny nebolo to este skoro ?mozem byt tehotna?