Mohla som otehotnieť na 26. deň cyklu?
Beriem antikoncepciu len pár mesiacov a tento cyklus sa mi stalo, že som zabudla pokračovať po pauze. Prvú tabletku som si dala až cca 10 DC. S partnerom sme spolu spali 13DC a 26DC. Krvácanie nenastalo ale to ani nemusí podľa letáku. Skúšala som test 30 DC teda 12 dní po styku číslo 1 a 4 dni po styku číslo 2, nič. 34 DC teda 16 dní po styku číslo 1 a 8 dní po styku číslo 2, veľmi slabá ale viditeľná čiarka. Mohla som otehotnieť až toho 26DC, že zatiaľ nič neukázalo? V tom prípade my nevychádzajú týždne takmer o 2 t.
Mohla, coby nie.
Nikdy som si neuvedomila ake narocne je proste si kazdy den dat v rovnakom case jednu tabletku po dobu 21 dni, potom 7 dni nedavat a znovu opakovat.
Asi je treba posielat zeny na dvojdnove skolenia, lebo co uz tu sa robi je moc😀
Áno, mohla, keďže si HAK užila nesprávne.
samozrejme že mohla, ja neviem či treba spievajuci pribalovy letak k tomu dávať alebo čo, ak nesprávne užiješ anikoncepciu tak ano, dokonca ked ta prehana alebo zvraciaš učinok anitkoncepcie sa znižuje , čaj z lubovnika napr znižuje, grep ...
je na 99% učinna
To je v poriadku, my sme sa nebránili bábätku. Antikoncepciu som mala užívať na úpravu cyklu, navrhol mi to gynekológ. Mala som ju užívať 6m a po nej sme sa chceli začať snažiť. Ak nechceme bábo tak nezabudnem veď ani kondóm si človek nezabudne dať 😃
Lebo teraz ak počítam tehu podľa posledného krvácania, tak som 6tt avšak na to mám slabý test. Ale ak som otehotnela 26 dc tak tá odchýlka je normálna
nerob z toho vedu, proste počkaj , ak by si bola tehotna tak je to ok, proste nebudeš to vediet ihned ale neskôr ... nerieš ..
@sara07 test mám pozit už
no tak počkaj kým ti bude meškat ms 14 dni a chod k mudr po knižku, toto ti fatk nikto nepovie na dialku cez net, či ano alebo nie,odpoved je ano je možnost že budeš tehotna čakaj
nemôžem si pomôct ale sexualna vychova by mala byt povinna na školách asi doslova aj s pravidelnými testami , nikdy nebolo denne tolko príspevokov môžem byt tehotná teda pokial nie su umelo vytvarané pre reklamne lepšie čísla
Antikoncepcia ti cyklus neupraví skor prave naopak ale dobre
Odporúčala by som Ti cim skor sa skontaktovat s gynekologom a povedat mu cely tento priebeh... a otazka nie je, ci sa to mohlo stat (mohla si otehotniet) zjavne sa to stalo .... ale riesila by som, ci uzivanke antikoncepie takto tesne pred/po otehotneni nemoze mat nejaky zly vplyv na babo... zacat uzivat nejake vitaminy, kyselinu listovu a pod... (zas ale ani to neprehnat s vitaminmy, öreto pksem, porad sa s lekarom cim skor, ze co a v akom mnozstve).
Drzim palce
Pošli foto
Veštím.. veštím ... vidím tam brucho alebo aj nie ... guľa sa zbláznila 😮💨

coze? :D