Mohla som otehotnieť pri pettingu?
ahojte, potrebujem poradiť, povzbudiť...mám 23r, čo je super vek, ale ja sa na materstvo ešte necítim. S priateľom sme spolu 6r, plánujeme spoločnú budúcnosť..atď..ale...ale...včera...sme sa nejako pozabudli...budem to písať bez servítky.. 😅 takže...keď si utieral ejakulát z penisa...potom si ho utrel z ruky a za takých cca 10min...+-..išiel prstom do mňa...mohla som otehotnieť?? a druhá vec...2.ejakulát...to už bola dlhšia doba...tak sa neumyl...ale bol na wc..čo som čítala,že urobil veľmi dobre..a potom sme mali sex..ale iba trochu...pretože nepraktizujem prerušovanú súlož....pustím ho iba na trocha...je možné, že som mohla otehotnieť?? mám plodné dni.. ☹ 😒 😖
@denkaajejdeti myslím, na kratku dobu...na taku 1-2min..:-P nie..az do vyvrcholenia
Bože fakt sa jej vysmievate, viete si predstaviť aké nervy teraz prežíva
ja ti držím palce a uvidíš všetko bude vporiadku, nech sa stane čo sa stane 😉
Ja budem mať 23 vo februári, dva dni pred našou svadbou, takisto sme s priateľom už šesť rokov spolu,otehotnela som neplánovane...ale mám toľko úcty a hrdosti, aby som to neriešila na modrom koníkovi, kde strachom z otehotnenia kazíš večer ženám, ktoré sa snažia o bábo už roky a nemajú to šťastie...
Ja som šťastná, že budem mamina... <3
@livka132 ja to neberiem...a nepíšem, že som tehotná, len, čo sa stalo...a, či by to takto bolo možné...tiež si otehotnela neplánovane...ja..ak by som už teraz, po včerajšku ostala tehotná, bola by som šťastná...už by som sa naň tešila...ale momentálne...verím, že takáto chvíľa ešte nenastala
Podľa mňa je to normálne, že sa ženy navzájom pozbudzujú a pre mňa to bolo aj zábavné pospomínať o tom ako som otehotnela 🙂
píšete tu, akoby ste sa nikdy nebáli...že ste mohli ostať tehotné...neverím, že ste takúto situáciu nezažili aspoň raz...že ste nad tým premýšľali a analyzovali to....neplánované tehotenstvo
@niika90 asi som divna, ale nikdy som neriesila neplanove tehotenstvo 🙂 ... vzdy som mala antikoncepciu a ked som vedela, ze dieta uz fakt chceme, tak sme isli do toho 🙂
@zuzanockamt ok..ja t to neberiem..len pisem,co sa mi stalo..
@zuzanockamt p.s...sorry,ze nie som taká geniálna, ako ty 😉 😀 😝
@niika90 nemozeme byt vsetci rovnaki 😀 😀 😀
@zuzanockamt spodne vody sa ti urcite podakuju za vypisane hormony. 😉
@zajaciq urcite nielen mne 🙂 ... niekto ich znecistuje cele roky, to ale nie je moj pripad 🙂 🙂 🙂
@zuzanockamt no ja tiež teraz musím brať, ale len preto aby sa mi zmiernila endometrióza a mohla opať mať bábo 🙂
@lilila65 ja HAK neberiem uz dlho 🙂 😉
@zuzanockamt Zuzi niekedy sa proste stane, že sa človek pozabudne... ani ja som toto tehu vôôôôbec neplánovala, no stalo sa a teším sa 🙂 🙂 a pritom som bývala vždy veľmi zodpovedný človek v tejto oblasti (kým som sa nesnažila o dieťa) Nie každý je určený užívať antiku - ja by som ju už neužívala... nie vždy máš poruke kondóm 😀 potom treba riešiť aj takéto veci... ale napísať vetu, že nikdy si nemusela riešiť neplánované rodičovstvo - gratulujem 🙂 ja som ho riešila aj vtedy keď som užívala antiku a mali sme kondóm, lebo som bola mladá a moc som sa bála 😉 😉
@zuzanockamt ja by som tiež radšej nebrala, ale nechcem ísť opať pod nôž

@niika90 no, uz som sa uplne stratila v tom, ze co ste teda robili a v akom poradi . ale drzim pacle nech to dopadne podla tvojich predstav a aby sa ujo Google nemylil 😀 dakujem aj za rozsiahlu citaciu, aspon som sa zase nieco nove dozvedela 😀