icon

Mohla som otehotnieť pri pettingu?

niika90
30. nov 2013

ahojte, potrebujem poradiť, povzbudiť...mám 23r, čo je super vek, ale ja sa na materstvo ešte necítim. S priateľom sme spolu 6r, plánujeme spoločnú budúcnosť..atď..ale...ale...včera...sme sa nejako pozabudli...budem to písať bez servítky.. 😅 takže...keď si utieral ejakulát z penisa...potom si ho utrel z ruky a za takých cca 10min...+-..išiel prstom do mňa...mohla som otehotnieť?? a druhá vec...2.ejakulát...to už bola dlhšia doba...tak sa neumyl...ale bol na wc..čo som čítala,že urobil veľmi dobre..a potom sme mali sex..ale iba trochu...pretože nepraktizujem prerušovanú súlož....pustím ho iba na trocha...je možné, že som mohla otehotnieť?? mám plodné dni.. ☹ 😒 😖

masinka
30. nov 2013

@niika90 no, uz som sa uplne stratila v tom, ze co ste teda robili a v akom poradi . ale drzim pacle nech to dopadne podla tvojich predstav a aby sa ujo Google nemylil 😀 dakujem aj za rozsiahlu citaciu, aspon som sa zase nieco nove dozvedela 😀

niika90
autor
30. nov 2013

@denkaajejdeti myslím, na kratku dobu...na taku 1-2min..:-P nie..az do vyvrcholenia

niika90
autor
30. nov 2013

@masinka tak v podstate si uz myslim,ze sa nemusim bat..ale dakujem..🙂

lilila65
30. nov 2013

Bože fakt sa jej vysmievate, viete si predstaviť aké nervy teraz prežíva

niika90
autor
30. nov 2013

@lilila65 dakujem..si zlata...🙂 aspon ty ma podrzis....

lilila65
30. nov 2013

ja ti držím palce a uvidíš všetko bude vporiadku, nech sa stane čo sa stane 😉

niika90
autor
30. nov 2013

@lilila65 neviem preco..ale som nejako kludnejsia...priatel si je isty, ze nic,ze nieco podobne...sme si uz isto prezili...na takej baze..nie normalny sex..:D a dakujem..🙂

lilila65
30. nov 2013

@niika90 ja ešte ma napadlo, ja som potom dostala slabý menzes, ale radšej som si urobila test a až potom som vedela, že som tehotná, ale aj predtým som robila tiež a ukázalo, že niesom, takže viackrát si to over

niika90
autor
30. nov 2013

@lilila65 diky...ale stale verim tomu, ze ste mali sex so vsetkym, co k tomu patri 😉 a ja iba take !povrchne veci" ..:D takze sa nemam coho bat :D (ukludnujem sa takto)

lilila65
30. nov 2013

@niika90 no áno, máš pravdu

livka132
30. nov 2013

Ja budem mať 23 vo februári, dva dni pred našou svadbou, takisto sme s priateľom už šesť rokov spolu,otehotnela som neplánovane...ale mám toľko úcty a hrdosti, aby som to neriešila na modrom koníkovi, kde strachom z otehotnenia kazíš večer ženám, ktoré sa snažia o bábo už roky a nemajú to šťastie...
Ja som šťastná, že budem mamina... <3

ifkael
30. nov 2013

@niika90 tak trochu mat sex... Fuu. Zvlastne slovne spojenie...

Ked nechcete dieta rieste to antikoncepciou a uzite si sex ako ma byt, nie len tak trochu povrchne

niika90
autor
30. nov 2013

@livka132 ja to neberiem...a nepíšem, že som tehotná, len, čo sa stalo...a, či by to takto bolo možné...tiež si otehotnela neplánovane...ja..ak by som už teraz, po včerajšku ostala tehotná, bola by som šťastná...už by som sa naň tešila...ale momentálne...verím, že takáto chvíľa ešte nenastala

niika90
autor
30. nov 2013

@ifkael antikoncepcia nie je všetko...a nie je na 100% spoľahlivá...takže tak..a fakt vas prosim...nenapisala so to,aby ste ma urazili atd...ale poradili, napr.

ifkael
30. nov 2013

@niika90 vsak ber to ako radu.... Pre spokojny sexualny zivot

lilila65
30. nov 2013

Podľa mňa je to normálne, že sa ženy navzájom pozbudzujú a pre mňa to bolo aj zábavné pospomínať o tom ako som otehotnela 🙂

niika90
autor
30. nov 2013

@ifkael som s priateľom už 6r..a antikoncepciu sme nepotrebovali..včera to trocha nevyšlo...nevravím, že sme mali sex !so všetkým"..ale že sme riskovali ináč...aj keď si už fakt myslím,že sa nemusím báť

ifkael
30. nov 2013

@niika90 co je to riskovat inac? Mal to na prste?

niika90
autor
30. nov 2013

píšete tu, akoby ste sa nikdy nebáli...že ste mohli ostať tehotné...neverím, že ste takúto situáciu nezažili aspoň raz...že ste nad tým premýšľali a analyzovali to....neplánované tehotenstvo

niika90
autor
30. nov 2013

@ifkael ano,ale zotrel to predtym, ako ten prst dal do mna

zuzanockamt
30. nov 2013

@niika90 asi som divna, ale nikdy som neriesila neplanove tehotenstvo 🙂 ... vzdy som mala antikoncepciu a ked som vedela, ze dieta uz fakt chceme, tak sme isli do toho 🙂

niika90
autor
30. nov 2013

@zuzanockamt ok..ja t to neberiem..len pisem,co sa mi stalo..

niika90
autor
30. nov 2013

@zuzanockamt p.s...sorry,ze nie som taká geniálna, ako ty 😉 😀 😝

zuzanockamt
30. nov 2013

@niika90 nemozeme byt vsetci rovnaki 😀 😀 😀

zajaciq
30. nov 2013

@zuzanockamt spodne vody sa ti urcite podakuju za vypisane hormony. 😉

zuzanockamt
30. nov 2013

@zajaciq urcite nielen mne 🙂 ... niekto ich znecistuje cele roky, to ale nie je moj pripad 🙂 🙂 🙂

lilila65
30. nov 2013

@zuzanockamt no ja tiež teraz musím brať, ale len preto aby sa mi zmiernila endometrióza a mohla opať mať bábo 🙂

zuzanockamt
30. nov 2013

@lilila65 ja HAK neberiem uz dlho 🙂 😉

afrika
30. nov 2013

@zuzanockamt Zuzi niekedy sa proste stane, že sa človek pozabudne... ani ja som toto tehu vôôôôbec neplánovala, no stalo sa a teším sa 🙂 🙂 a pritom som bývala vždy veľmi zodpovedný človek v tejto oblasti (kým som sa nesnažila o dieťa) Nie každý je určený užívať antiku - ja by som ju už neužívala... nie vždy máš poruke kondóm 😀 potom treba riešiť aj takéto veci... ale napísať vetu, že nikdy si nemusela riešiť neplánované rodičovstvo - gratulujem 🙂 ja som ho riešila aj vtedy keď som užívala antiku a mali sme kondóm, lebo som bola mladá a moc som sa bála 😉 😉

lilila65
30. nov 2013

@zuzanockamt ja by som tiež radšej nebrala, ale nechcem ísť opať pod nôž