Môže byť hnačka znakom tehotenstva?
mamicky chcem sa spytat ci niektora z vas nahodou nemala na zaciatku tehu namiesto vracania hnacku.... stretli ste sa s tym? dakujem
ahojte ja mam tiez od vcera hnacky a 11, den pobolievanie v brusku no este niesom si ista ci sa vydarilo
Ahojte,ja som v 7tt a uz od zaciatku mám hnacku. Niekedy len 3-krát denne,ale niekedy az 5-6krát.To je uz moje tretie tehotenstvo,ale také som este nemala. ☹
Ahojte baby ... tak ja už naozaj neviem .. najprv pobolievanie v podbrušku - 7. deň dneska, + tiež som zutekala na WC. Pohl. styk som mala 7meho - 4 dni po mrche - 9. deň cyklu a cyklus som mala pravidelný 28 dní, výnimka minulý mesiac - 24 dní. Nejde mi to dokopy no, sem tam pri malej potrebe na WC cítim ale kus také rezavé pálenie. Test s najvyššou citlivosťou negatívny. Čo si myslíte ? Aký máte názor ? Ja okrem haluzenia nad tehu, čo som ale aj po čase akosi vylúčila kvôli podbrušku a bolestiam, myslím, že by to mohlo byť nachladutie ? Vaše názory ? Ďakujem.
@anyuci1977 ahojky, uz sa ti to upravilo? Brala si aj nejake probiotika? Ja mam tiez divne stavy...som cca v 7tt druheho tehu a minuly vikend a aj tento mi bolo zle, ale len ma brucho tazilo, ziadne zvracanie a potom prisla jedna riadna toaleta a tak sa mi ulavilo.... najprv normalna stolica a na konci uz len hnacka. Nikoho v rodine neprehana a prve tehu som to nemala, tak neviem co to ma byt. Mam to povedat gynekologovi? On mi spravi nejake vysetrenie alebo obvodny? Chut do jedla mam az vyslovene hladove stavy, takze to je zas pozitivum, aspon nehladujem..
dobre,počkám, čo bude najbližšie dni. Dám Ti vedieť. 😉
@janinka14 tri mesiace ti trvala hnacka?? Fu.. ja som zufala uz teraz, dva tyzdne beham uz na zachod, ale to take hnacky, ze aj 15-20 krat za den, cez noc max 4 krat ... ide ma uz porazit s toho, tiez som skusala najskor smectu a probiotika ale nic... tak som sla na pohotovost, poslali ma na infekcne dali mi dve infuzky po ktorych mi zostalo lepsie ale hnacky neprestali. Zo stolice zistili ze infekcne to nieje.. tak ma poslali na interne a odtial na gastro kde mi zaviedli hadicu a pozerali do criev, poviem vam pekne nechutna a bolestiva vec. A nezistili zasa nic. Zas mi brali vzorku stolice a robia testy na kvasinky. Doktor mi predpisal ine probiotika ale nemam pocit ze by pomahali.. co sa cudujem jedine co mi ako tak pomaha je cesnak. Po tyzdni hnaciek som ho zacala jest a dva dni som potom nebola na vecku no cesnak som jest prestala a zas tyzden dalsi hnaciek. Zacala som ho jest zasa a aj ho jem stale no dva dni zasa nic a dnes hnacka uz zasa.. sice menej ale predsa. To sa neda s tym nic robit?? :( som uz zufala s toho kedy to prejde ? :(
ja osobne som si tiež myslela že je to hnačka, boli veľké teplá a nakoniec som si len tak spravila test a bolo. som v začiatku ale tiež chodím na veľkú viac ako predtým, takže by som sa nesmiala tým, ktorým to robí.
@sojka_zojka no pekne 🙂 ja si vravim ze lepsie prehanacky ako grcanie :D U mna to uz odznelo, uz sa vsetko upravilo
@mata.g už aj u mňa ale vieš, ja som si vlastne nevšimla že som v tom pretože behanie na wc mi prišlo netradičné, ale zase nie "tehotenské" 🙂
@sisa173 ahoj, my sme podobne, ja som teraz 8tt a prehana ma, pri prvom tehu som to vobec nemala tak mi to prislo divne..ale teda asi je to ok...
@marika_btt momentálne máme potvrdené že bábätku na ultrazvuku bije srdiečko... Bavila som sa s dvoma lekarkami a že hnačky sú v podstate len iná varianta vracania 🙂niekto tak,niekto tak.... Popravde ale som rada v robote by mi zrovna nepadlo vhod vracanie kedze pracujem s ľuďmi 🙂ale mala som ich len týždeň a prešlo to 🙂
@sisa173 ja hnačkujem od včera celú noc. Okolo obeda som poslala priateľa kúpiť Hylak, Coca Colu, banány, horkú čokoládu, tyčinky a tehotenský test. Hneď som si ho spravila, bol už obed, takže to nebol prvý moč a do pár sekúnd hneď dve čiarky. Baby v robote mi hovorili, že sa im zdám divná, ako stále všetko jem a ako mám stále chuť na slaninu a klobásky a mi hovorili, že som určite v tom, ale ja im hovorím, že isto nie... no a bác :D Ale priateľ nadšený moc nie je, že na to ešte nie je pripravený... Lenže okrem hnačky ma aj dosť naťahuje z kadejakých pachov. Dúfam, že to nebude trvať celé tri mesiace
ahojky, mne začalo hnačkovanie včera, na moje nešťastie mám ulceróznu kolitídu len mi je už vyše roka aj viac fajn. Preto ma prekvapilo, že len čo som sa navečerala ma začalo behať. Dokonca mi to trvá aj dnes. Do včera mi pekne zapekalo, všetko fajn. S priatelom sme boli spolu aj ovulky, tak ja dúfam, že sa zadarilo. Mrcha má prísť o dva dni, takže testík spravím až začiatkom týždňa... ak sa nedostaví 🙂 Hrozne ma bolí aj celá panvová časť, kríže a ide mi to do stehien. Tak neviem, či ide o PMZ ale dúfam, že nie 😀
Ja mam momentalne uz treti den tieto problemy ze ma prehana a mam aj trosku triasku a je mi zle. Menzes mi zatial nemeska, ma prist az zajtra no zatial ziadne priznaky ze by aj naozaj mal :D ale dufam ze je to len nahoda a ze nie som v tom lebo je na mna este prilis skoro
Ja som zacala dnes hnackovat, kedze snazilkujeme o baby vidim vsetly mozne aj nemozne priznaky...aach rada by som pptvrdila, ze hnacka je tiez jednym z priznakov 🙂 😊😊
@monika337 ahoj, a bola si vtedy tehotna?
@zubrienka1 áno niečo okolo 10-12 týždňa to bolo
@monika337 ja som teraz max. v 5tt (akurat som to zistila), a dnes v noci ma chytila hrozna hnacka, skoro celu noc som stravila na zachode... a mala si aj teplotu? Teraz rozmyslam, ci zo je to viroza alebo jeden z priznakov 😅
@zubrienka1 peknee gratulujem 🙂 nie teplotu som nemala, len tie hnačky strašné. No, ktovie, asi by som to skôr tomu tehotenstvu priradila 😀
@monika337 dik. V to dufam 😵 nerada by som mala nejaku chripku... to by sme doma mohli cakat pekny kolotoc 😀
Ahojte ja tiez dnes hnacku som chytila som musela odist z roboty aj hlava ma priserne bolela a na zvracanie mi bolo. Zeny hned, ze som tehotná. Nic také som nejedla vecer ani ráno z coho by mi mohlo byt zle, ale tak menzes mam dostať az o dva tyzdne a ovulku by som mala mat podla kalendara az tento vikend, moze ist o tehotenstvo? Asi si zajtra zbehnem kupit test

Moze, ja som tiez mala hnacky 3 mesice, schudla som 4 kg len taky fukot... Po prvom trimestri akoby utali a hnacky zmizli, bohuzial vaha isla veeeelmi rychlo naspat, kedze mi nenormalne zacalo chutit jest 😉