Môže byť hnačka znakom tehotenstva?
mamicky chcem sa spytat ci niektora z vas nahodou nemala na zaciatku tehu namiesto vracania hnacku.... stretli ste sa s tym? dakujem
Neviem, ale cele to je cudne, posledne 3 dni mi bolo strašne horuco, potom zima, prehnalo ma aj tie 3 dni pred tym, len dnes sa k tomu pridala bolesť hlavy a prehnalo ma viac krat, plus pocit na zvracanie a napínanie, okolo desiatej uz mi bolo dobre, zvyknem mať pokazeny zaludok a to je mi zle cely den a bolest hlavy je neskutocna, aj ked ma boli este stale hlava, ale je to slabe uz
Okolo druhej som uz mohla normálne fungovať, viroza alebo pokazeny zaludok u mna prebieha uplne inac
Babyy... Ja som 8 tt a preháňa ma 😕 Myslela som že za to môžu vit.čo som si kúpila, že sú silné tak som ich prestala užívať a jem len kyselinu listovú ale na wc behám aj tak. Trvá to tak 2 dni. Potom 2 dni nič a zase nanovo. Je to normálne? Mám to miesto vracania? Ďakujem za odpoveď 😉
@kristiinkaa Ahoj ja som len vo 4 tt a tiez beham na wc citim sa uplne ok a neviem ci je to viroza alebo priznak tehu :(
@dlucy ahoj, mne to prešlo samé od seba, už som OK 😊 Lekár povedal že každý organizmus sa s tehotenstvom vyrovnáva inak takže neboj, to prejde 😊
@kristiinkaa dakujem za info 🙂 kolkokrat si sedela na wc za den?
@leonna nič si nerob z odpovedí niektorých žien tuná...Áno bola som dva krát tehotná a dva krát mi to začalo hnačkou. Celý mesiac dva hneď po prebudení a potom po každom jedle aj pití.
@veriiik106 davala si si nieco na to smectu alebo uhlie?
@dlucy nedávala som si nič len som sa snažila vyhybat veciam ktoré ju aj bežné spôsobujú. Jogurty a tak lenže mňa prehnalo aj z čistej vody :/
@veriiik106 dik si zlata snad to bude dobre 🙂
ano môže , ja som tak mala pri oboch tehu
Ja potvrdzujem že som mala hnačky keď som otehotnela a vôbec som obtom nevedela. Netreba sa hneď všetkému smiať milé žienky každá to máme inak 🙂🙂
Ahojte kočky podelím sa aj ja s mojím prejavom tehotenstva. Bola nedeľa všetko v pohode nič nebolo normálne som sa najedla všetko ok. V Pondelok ráno som sa zobudila a strašne kŕče v bruchu , zimnica, toto trvalo celý týždeň hnačka kŕče. Myslela som, že som niečo zle zjedla, ale môj muž jedol to iste čo ja a jemu nič nebolo. Keďže sme sa snažili o bábo tak som si kúpila test, že či náhodou lebo som čítala o tom, že by to mohol byť prejav tehotenstva. A jasné na teste sa ukázala druhá slabá čiarka , ktorá každým dňom silnela. Takže myslím si, že každá sme jedinečná a každej inak reaguje telo na nové zmeny v tele.
@ivus14gasparka ahoj ja som to mala tiez ale bez zimnice len som behala na wc a to aj hned po zobudeni krce v bruchu a uz to islo. Bola som s tym aj na gastro a kedze som dobrala pred pocatim baby atb pripisovali to tomu ale myslim ze to bolo tehu trvalo to cca 3 tyzdne a potom to preslo do nevolnosti 🙂

Baby a vy keď ste mali tie hnačky a kŕče na začiatku tehu tak ste držali striktne diétu alebo ste normálne radšej jedli?
Ja som tak skoro zo týždeň chodila viac krát na wc,ale nič strašne.
@asimama neviem čo je na tom vtipne... ja som mala hnačku na začiatku tehotenstva ešte predtým ako som vedela že som tehotná a predtým som ju nemávala... druhý krát tiež a to som vedela že som tehotná keďže sme plánovali a sledovala som ovulku.... prvý príznak u mna bola hnačka a to 2 dni po oplodnení... ktorá trvala a mávala som ju často ...
Ahojte snažíme sa o bábätko už 6 mesiacov pred 4 dňami sme mali sex posledný krát ale už druhý deň hnackujem je možné že som tehotná?
@kristinka748922 ahoj no moze byt. Mne to zacalo az 11 dpo ked mi uz vysiel pozitivny aj tehu test.
1.1. Mi skončila MS. Mam ju nepravidelne koli PCOS. Byva mi zvlaštne zle bolesti v podbrušku a únava... MS mávam silne a žiadne bolesti aj táto trbala týždeň ale bola oproti inej MS slaba cez den trochu krvacala večer skončila a na dalši týžden pred obedom začala... do lekárne sa nedostanem aby som si kupila test myslite žeby som mohla byť tehu? Bolesť jemnu v podbrušku mam už asi tyždeň.. mala ste to niekto takto? Pri synovy ma aj prsia boleli a citila som sa inač teraz iba toto a dnes večer z ničoho nič ma prehnalo. Najskôr hrozna bolesť v podbrušku a 2x ma prehnalo...
@leonna ahoj ja som sa včera vlastne dozvedela ze som tehotná v siedmom týždni ..sla som na gyndu lebo som mala uz par týždňov bolesti v podbrušku aj vzadu chrbát ..strašné hnačky a kŕče v bruchu ..točenie hlavy ..pocit na vracanie nechutenstvo a vela vzduchu v črevách ..tak som.si myslela ze mam nejaku črevnú infekciu😀..takze tak každé telo reaguje inak na tehu....ja sa cítim oko keby niekto zo mna vysal zivot 😂

@elly23 nemalo by ist o tehu.. nejde o to ci nieco take zjedla.. mohla to byt obycajna vec ktoru si zjedla a proste nezapasovala... alebo si chytila virozu,ked ta este aj hlava boli.. alebo nespecificky priznak ovu..ale tehotna podla mna nie si