Môže byť jeden deň meškania menzesu znakom tehotenstva?
Dobrý deň, naozaj som si nikdy nemyslela, že sem napíšem takú otázku, ale život občas prináša neočakávane situácie...
16DC sme s partnerom mali chránený sex. K ejakulácii nedošlo. Žiaľ, čo čert nechcel, keď do mňa začal vnikať, kondóm praskol. Nestalo sa to hlboko, možno 3 cm vo mne.
Dnes mi už jeden deň mešká menštruácia. Mám všelijaké myšlienky, stresujem. Je vhodné si už urobiť test ?
@anonym_autor tak podľa mňa je možnosť tehotenstva veľmi nízka,až nulová.Test si urob pre vlastný pokoj,ale meškať ti môže z veľa iných dôvodov,aj z nervozity,akú prežívas😃
Jeden deň je nič.
@anonym_autor mne občas mešká aj týždeň a dokonca keď som bola v nemocnici lebo som bola tehotná ale bolo to mma lebo som krvácala tak sa ma doktor opytal že ako viem ze som tehotná ? A ja mu ze mi mešká uz 8 dni menštruácia a mala som pozitívny test a on mi zahlásil za prvé že keď mi mešká 8 dní sa ešte ani za meškanie nepovažuje 😂 a ja mu ze som mala pozitívny test a on ze len jeden test pozitívny? A už s toho robím haló a ja ze nie bolo ich 7 . Proste si myslel že mi došla len menštruácia a to týždnove meškanie sa ani nepovažuje za meškanie z doktotskeho hľadiska. Ono moj doktor mi povie až po 14 dní keď nepríde tak treba prísť pretože vetšinou do tých 2 týždňov sa vždy dostavi ak nie je tam vetší zdravotný problém a vetšinou je to ci uz stres, diéty alebo zmena klimatického prostredia.
A ináč pre tvoju istotu by si mala užívať antikoncepciu aspoň bude istota 😉
@anonym_autor nemáš prečo veď dnešná antikoncepcia už nie je ako voľakedy, tvoj doktor vyberie tu vhodnú pre teba. Dokonca aj keď trpiš akné tak to pekne zmizne . Aj ja som užívala cca 4 roky pretože som tiež nechcela otehotnieť a bola som spokojná 🙂
@anonym_autor ja si kupujem len tie. Keď ukázal, že nie som tehotná, nebola som tehotná. A ja testujem až v správnom čase. Tým chcem povedať, že nie skoro, teda nie pred termínom menšturácie...
@anonym_autor ano sprav test a bude jasnejsie

To je zo stresu.. den meskanie je nic, ved je este rano...