icon

Môže byť jeden deň meškania menzesu znakom tehotenstva?

11. nov 2025

Dobrý deň, naozaj som si nikdy nemyslela, že sem napíšem takú otázku, ale život občas prináša neočakávane situácie...

16DC sme s partnerom mali chránený sex. K ejakulácii nedošlo. Žiaľ, čo čert nechcel, keď do mňa začal vnikať, kondóm praskol. Nestalo sa to hlboko, možno 3 cm vo mne.

Dnes mi už jeden deň mešká menštruácia. Mám všelijaké myšlienky, stresujem. Je vhodné si už urobiť test ?

anjelicek26
11. nov 2025

To je zo stresu.. den meskanie je nic, ved je este rano...

jaskolka
11. nov 2025

@anonym_autor tak podľa mňa je možnosť tehotenstva veľmi nízka,až nulová.Test si urob pre vlastný pokoj,ale meškať ti môže z veľa iných dôvodov,aj z nervozity,akú prežívas😃

januska12323
11. nov 2025

Jeden deň je nič.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_31e118
11. nov 2025

@anonym_autor mne občas mešká aj týždeň a dokonca keď som bola v nemocnici lebo som bola tehotná ale bolo to mma lebo som krvácala tak sa ma doktor opytal že ako viem ze som tehotná ? A ja mu ze mi mešká uz 8 dni menštruácia a mala som pozitívny test a on mi zahlásil za prvé že keď mi mešká 8 dní sa ešte ani za meškanie nepovažuje 😂 a ja mu ze som mala pozitívny test a on ze len jeden test pozitívny? A už s toho robím haló a ja ze nie bolo ich 7 . Proste si myslel že mi došla len menštruácia a to týždnove meškanie sa ani nepovažuje za meškanie z doktotskeho hľadiska. Ono moj doktor mi povie až po 14 dní keď nepríde tak treba prísť pretože vetšinou do tých 2 týždňov sa vždy dostavi ak nie je tam vetší zdravotný problém a vetšinou je to ci uz stres, diéty alebo zmena klimatického prostredia.
A ináč pre tvoju istotu by si mala užívať antikoncepciu aspoň bude istota 😉

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_31e118
11. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor nemáš prečo veď dnešná antikoncepcia už nie je ako voľakedy, tvoj doktor vyberie tu vhodnú pre teba. Dokonca aj keď trpiš akné tak to pekne zmizne . Aj ja som užívala cca 4 roky pretože som tiež nechcela otehotnieť a bola som spokojná 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
monro
11. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ja si kupujem len tie. Keď ukázal, že nie som tehotná, nebola som tehotná. A ja testujem až v správnom čase. Tým chcem povedať, že nie skoro, teda nie pred termínom menšturácie...

krasneleto
11. nov 2025

@anonym_autor ano sprav test a bude jasnejsie

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal