icon

Môže byť tehotná aj cez čipkované prádlo?

21. apr 2024

Styk nebol.plodné dni áno.výstrek žena v košieľke, ale čipkovaná.mala ejakulát až na ruke.muž ju dráždil pred výstrekom prstami.spermie na prstoch nemal, kedže výstrek bol až potom.ale mohla byť na prstoch predejakulačná tekutina. kedže bol veľmi vzrušený. u ženy po týždni od aktu tlak na konečnik.môže byť cez čipkované prádlo, prípadne z predejakulačnej tektiny tehotná?ak nie, prečo ten tlak ma konečnik.vďaka za seriózne odpovede.nie výsmešné.

autor
21. apr 2024

@really8 po tyzdni asi tazko...ani by mi nenapadlo nebyt tohi tlaku nad konecnikom.neudrela som sa ani nic.ale boli

autor
21. apr 2024

@marhulka13 zapcha boli inac....

autor
21. apr 2024

@matullienka az taka blba nie som...

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
autor
21. apr 2024

@gubka2023 o chvilu ta tu zhejtuju ze sa nezdravo stravujes...

autor
21. apr 2024

@gubka2023 uhniezdenie nastava po tyzdni.hemeroidy nemam...ale tehotenstvo to tiez nebude.uznavam

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
matullienka
21. apr 2024

Prosím ťa ty nesexuj ani nič iné s chlapom v posteli nerob kým si nedoplniš znalostí zo sexuálnej výchovy

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
medda_beda
21. apr 2024

Cez čipkované áno cez prúžkované a pletené svetre nie.

enmery
Autor odpoveď zmazal
autor
21. apr 2024

@gubka2023 prerabaju nam lekaren...a do vzdialeneho mesta sa mi nechce...a naco vyhodit peniaze ked podla tebacyo nie je mozne...aj ked tvoje komentare su vsetky vysmesne

matullienka
21. apr 2024

Test kúpiš aj v každej drogérii do budúcnosti nie len v lekárni

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
autor
21. apr 2024

@matullienka tu je v nedelu zatvorene

viestta
21. apr 2024

@gubka2023 niektori by vobec sexovat nemali, lebo tak hrozi tehotenstvo... Nuz a obdarovat svoje dieta svojou geneticou vybavou nie je nic moc, ale este ho v tomto duchu aj vychovavat, to uz je fakt...

matullienka
21. apr 2024

Veď zajtra je tiež deň, hádam sa nechystá koniec sveta. Aj keď pochybujem, že po týždni ti nejaký test ukáže správny výsledok aj keby si tehotná hneď bola

autor
21. apr 2024

@matullienka ved vy sa ty vysmievate ze z toho nie.tak uz mozem byt?

autor
21. apr 2024

@matullienka len aby aj tteba nezacali urazat ze nepoznas zaklady reprodukcie

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
matullienka
21. apr 2024

No ja ich na rozdiel od teba poznám. Keby si ich poznala aj ty nemusela by si sa strapnovat na internete

sense
21. apr 2024

Vezmime v úvahu ze sa stane zázrak a ostala by si pri tomto počine nejakým zázrakom tehotná.... Tak týždeň po tomto akože oplodnení by si necítila absolútne nic a nieto tlak na konečník.
Ak cítiš tlak na konečník tak smer lekár
Test robiť nemusíš pretože vajíčko sa uhniezduje 7-10 dní a až potom začína telo produkovať hcg.

domka222
21. apr 2024

Asi toľko

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
autor
21. apr 2024

@gubka2023 mozno som uz pani

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
barbora0308
21. apr 2024

Boha, co je toto za zvratenu eroticku poviedku 😅?

autor
21. apr 2024

ani jedna normalna odpoved...

matullienka
21. apr 2024

Normálnych odpovedí si tu dostala neúrekom len ty nechápeš základným veciam a ešte sa aj urazas

autor
21. apr 2024

@matullienka mne z mojho pohladu tie odpovede pruisli utocne vysmievacne.ziadna odpoved nie nemoes alebo ano mozes...