Môžem byť tehotná 2 mesiace po pôrode a bez MS?
Dobrý deň, mám jeden malý problém.. Dnes ráno som si zo srandy robila tehotensky test a bol pozityvny pričom mám 2 mesačnú dcéru (kojim)a po 6 To nedeli som nedostala este vobec menstrucaiu .. moze byt ze som otehotnela zas? (S partnerom sme mali jeden sex nechraneny pričom si nedal pozor)
@monikajakubko ze rada od odbornika ;)
No nakolko uz jedno dieta mas, poznas ako funguje test - // ano si tehotna. Gratulujem 🙂
A btw, po porode je zena nachylnejsia na otehotnenie. A to, ze kojis a nemala si menzes nema ziadny suvis s tym, ze mozes otehotniet.
@baribe dakujem lebo kamoska mi vravela že nemusim vobec dostat menzes ked kojim a či to neni len falšovane
@monikajakubko ja tiez kojim 5 mesiacov a menstruaciu nemam, ale viem ze kojenie nefunguje ako antikoncepcia. Kludne si urobte este jeden test. Ale myslim ze to bude zvytocne.
@monikajakubko nemusis mat menzes pocas kojenia, no pravdepodobne to nebol tvoj pripad - nakolko si mala uz ovulaciu ( otehotnela si ), tym padom keby si neotehotnela, dostala by si menzes.
Aha! Tak to už idem hneď v pondelok na gyn a dám vám vedieť.. ďakujem zenušky.... pekný den
@monikajakubko a prečo si si ho vôbec robila?
Ovuláciu si mohla mať a otehotnieť
Ale moja kamarátka mala pozitívne testy a mala problém s hormónmi a tehotná nebola
Ak si tehotna, tak pri týchto podmienkach, že si 2 t po 6 nedeli je obrovský úspech a malo to tak byť😁
@monikajakubko kamaratka takto otehotnela 😉 v marci porodila a druhe sa narodilo vo februari...
@monikajakubko no ked sexujete bez ochrany, tak sa netreba cudovat, ze si otehotnela. Dojcenie nie je antikoncepcia
Po porode ostava trochu hcg, ale behom niekolkych dni by sa malo vylucit uplne. Mohlo sa stat ze v maternici ostal kusok tkaniva, co by nebolo dobre, ale skor si myslim ze sa vam zadarilo. Hlavne nikomu nehovor ze si nevedela ze mozes otehotniet ked kojis lebo budes na smiech.
Kedy sa ženy (niektore) spamatate a pochopíte, že kojenie nie je antikoncepcia???
@monikajakubko mozu byt este hormony po porode. zopakuj test o dva dni. ak bude silnejsi je to tehotenstvo, ak rovnaky alebo slabsi tak hormony po porode.
Áno, môžeš byť tehotná. Moja mama ešte nemala menštruáciu pri dojčení, mám bratov s rozostupom jedného roka.
@beky1813 ja nevravím že dojcenie je antika ani som si to nikdy nemyslela... ja viem ze sa môže otehotniet
@danusskaaa ja som nepovedala že kojenie je antika... len sa pýtam či je to mozne takto skoro... veď som sa ešte nespamatala s tohto porodu.. :D
@monikajakubko no, vyzera to ako tehotenstvo 😀 tak gratulujem teda 😀
@soldi 2 mesiace po porode uz nema v tele HCG
@veronikaszabova je to malo pravdepodobne, ale nie nemozne. kazdemu sa odburava inak rychlo. ale taketo silne ciarky by uz veru byt nemali
@monikajakubko trošku neverím, že test si si robila zo srandy 🙂 ....ale tie čiarky, sú jasné si myslím 🍀 budeš to mať veselé 💪🏻 Držím palce ✌🏻
Ahojte chcem sa opýtať...môžem otehotnieť 2 mesiace po pôrode? S tým ze som už mala MS 19.2.2023 klasicky 7 dní...v marci 5.teho som mala špinenie no skúsili sme to s partnerom tak isto aj 7 meho s tým ze som mala natahovaci biely vytok...odvtedy mam mierne menštruačné bolestí...nakoľko sme zažili veľkú stratu bábätka....doteraz mam tie bolestí občasné...ďakujem za každú radu...

@monikajakubko na to naozaj nepotrebujete radu od odbornika. Ak je test pozitivny, je to viac ako pravdepodobne. To ze kojite a este ste nemali menstruaciu,neznamena, ze ste nemali ovulaciu