icon

Môžem byť tehotná?Tretí deň sa mi krúti hlava

adusik12457
28. jún 2019

Ahojte viem že som tu založila veľa tèm ale chcem sa opýtat. Už tretí deň sami kruti hlava bolo mi trochu zle. Viem že to môže byť aj od horka .Ale nikam nechodím po slnku
Mohol by yo byť náznak tehotenstva? Mám vyšetrenia za sebou všetko ok .Aj manžel je ok takže neviem z čoho by to mohlo byť .Ráno sa mi zamotala hlava až som hmlu videla pred očama .Mala to niektorá tiež.Menzes mám dostať 4 ho

Strana
z2
ivca88
28. jún 2019

@fialka1318 ako tuzba po babatku je silna a boli to , ked sa nedari , ale treba si zachovat chladnu hlavu a hlavne rozum. Tieto stresy a namyslacky čo ma autorka jej akutat tak ublizuju a nie len psychicky, ale aj fyzicky. Rozhadze si hormony a je to.
Koľkým zenam aj zacne meskat menzes lebo si namyslaju, ze su tehotne.
To proste nie je zdrave..
Pokiaľ su zdravotne dovody, preco sa nedari otehotniet, treba ich riesit. Ale tato cesta po ktorek kraca autorka je ozaj velmi zla.

fialka1318
28. jún 2019

@ivca88 ved to ja jej uz 4dni pisem nech navstivi odborneho lekara a nie gynekologa 🙂 ja som hned po dvoch rokoch snazenia sla na konzultaciu do caru a tam nas vysetrili kompletne 🙂 cize zbytocne robi zle telu a psychike ked by mala navstivit lekara ..vzdy ked ma nejake zdravotne problemy tak snad konecne pocuvne a pojde nebude stresovat ...mne sa nedarilo 6rokov a nestresovala som tolko 🙂 lebo to nema zmysel ked to ma prist tak to pride a psychika je velmi dolezita hoci s pomocou caru ako u mna tak to stoji zato 🙂

daniell_ka
28. jún 2019

Predvčerom som zvracala.Včera som zvracala, bolela ma hlava a pichalo ma strašne v podbrušku beriem antikoncepciu na čas a nezjedla som nič pokazené.
Myslíte, že môžem byť tehotná?

Nemusíte odpovedať :D je to všetko pravda ale ja chytrá som si namiesto otázky na MK urobila test preventívne aj keď užívam HAK.A predstavte si .... odpovedal mi, že nie som.😂

Ženy.Mám menej rokov než poniektoré z vás ale viem, že každá hovadina zomňa ešte tehotnú neurobí.A keď už mám podozrenie tak si kúpim test lebo nie každý ma veštecké schopnosti.Vy si už nepýtate radu.Vy jedine dokazujete, že ste tak jednoduché (neberte to ako urážku), že radšej sa opýtate nezmyselnú otázku namiesto toho aby ste si kúpili test a nestratili pol dňa života rozmýšľaním.Nemyslím si, že je také ťažké ísť do obchodu/lekárne.

fialka1318
28. jún 2019

@daniell_ka ja som jej to pisala xkrat potom napisala do sukromnej spravy ze si ho robila a ze je negativny a potom dve dni vypisovala len ze sa jej toci hlava ze je jej zle ze ma bolesti a tak a ked som jej napisala aby sla k lekarovi tak jej sprava bola ze opat taka ista ze sa jej toci hlava ze ma nejaky vytok a ze je jej zle..cize ani neuvazovala nad tym zeby k lekarovi sla 🙂

daniell_ka
28. jún 2019

@fialka1318 Ach... ja mám migrény.. z ničoho nič som zvracala... mám výtoky mala som kadejaké príznaky aj pred HAK a vždy bol test negatívny.Bola to prvá vec čo mi napadla.Vylúčiť tehotenstvo a začať to riešiť s lekárom.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
fialka1318
28. jún 2019

@ptmt1011 ved to a strasne vela tem zalozila na to iste co uz aj baby hore spominali niekedy sa mi zda z jej pisania ze nie je velmi rozumna. Ako nehodnotim ludi ale mna ked nieco boli alebo mam nejaky problem idem urcite za lekarom a nepytam sa na take somariny 🙂 hcg test z krvi sa da spravit raz dva a ked si ho sama odnesie ma vysledky do hodiny alebo dvoch ja som tak bola uz 🙂 cize tie 2-3 hod aj s odberom u gynekologa by ji nezabili 🙂 ak az tak si velmi citi ze je tehotna 🙂 podla mna je to sposobene len stresom,tym ze saleje doma a strasne sa sustredi na telo ktore sa pravdepodobne pripravuje na menstruaciu 🙂 ale tak je to jej vec baby jej uz pisali ze to prehana a ze ma ist k lekarovi ak jej nieco je ..ale ona sa mi zda taka nedospela prilis tlaci na pilu..ja som jej aj pisala do sukromnej spravy ze pokial sa im uz 4roky nedari ani za pomoci gynekologa tak by mala navstivit centrum reprodukcne a po vysetreniach ju poslu bud na iui alebo rovno na ivf..aj som jej pisala ze podla gynekologa moze byt zdrava ona aj muz ale ked jej spravia hematologiu,reprodukcnu imunologiu a genetiku mozu zistit ze spolu mat deti nikdy ani nebudu..a ona ma vobec nepochopila lebo zase pisala to iste ze sa jej toci hlava a boli ju maternica..mi to pripadalo ked som s nou pisala jak keby som do studne vodu liala ☹ som jej xkrat pisala ze ja som uz na druhom ivf a az teraz to vyslo a ona zase svoje ze berie clostyl a ze 5ty den 5dni a ze veri ze bude tehotna a tak..ved ja jej to prajem ale preboha nech sa pocuva co pise a ako to pise lebo tolko chyb som este nevidela ☹ proste nevymyslat si priznaky a ist pekne k lekarovi 🙂

veronikaszabova
29. jún 2019

@adusik12457 uz som ti milionkrat pisala -- naco to tak hrotis? Sledujes kazde pichnutie, kazdu zmenu vytoku... ked takto trepes koniny aj doma, necudujem sa, ze sa nedari. Psychika je mocny pan.

Strana
z2