Môžem otehotnieť, ak zlyhal kondóm?
Zdravím potrebovala by som poradiť
S priateľom sme mali včera sex s ochranou a stala sa nám taka vec, boli sme uz konci a cítil, že bude tak vytiahol aj napriek ochrane ale nejako sa ten kondóm vomne zasekol on sa síce spravil do kondómu ale ten ostal vomne a ako sme sa ho snažili dat von samozrejme z neho niečo vyšlo a ostalo to vomne (väčšina ostala v kondóme) a mňa by zaujímalo môžem aj z toho mala otehotnieť co vomne mohlo ostať? Cca už 3 roky beriem antikoncepciu pravidelne (21 dní a 7 dní pauza), momentálne teraz mam pred cyklom, tabletku mam ešte na 2 dní a potom by mala prísť menštruácia... Myslíte, že sa to mohlo podariť alebo tam nieje šanca? Priateľ mi vraví co bude bude aj by bol rád ak by sa podarilo, ale ja sa obávam kvôli tomu, lebo mame momentálne veľa sťahovanie, plánujeme tento rok svadbu, a aj kvôli mojej práci tam mam zmluvu do konca roka keďže sa bojím aby som o ňu neprišla, v našom okrese je veľmi ťažké nájsť si prácu preto sa človek drží toho co ma aby nejako prežil.. A preto si neviem predstaviť toto všetko absolvovať tento rok tehotná, uvažujem aj nad tabletke po, priatel mi povedal, že je to namne ako sa cítim ja babo chcem no neviem ako by sme to pri tomto všetko zvládli..
Co si myslite vy je tam šanca alebo nie?
Ďakujem, že ste došli až a poskytnete mi rozumne rady 🙂
Vážne toto? A tu HAK berieš lebo lentilky ti nechutia ci ako? 🤦🏽♀️
@nika11103 antikoncepciu som vzala dnes a mam ešte zajtra od soboty neberiem (7dni pauza), menštruácia mi príde väčšiniu v utorok a trvá do piatku a potom v sobotu začínam užívať antikoncepciu zase
A na aký onen berieš tu antikoncepciu?
nemas ani plodne dni a este beries aj antikoncepciu. klud...
Ved beries HAK, tak sa nema co stat. Povedala by som, ze takto mate dvojitu poistku, prave pre pripad, ze jedno by zlyhalo. Bud kludna, od toho je HAK, nie su to iba cukriky
ty beries antikoncepciu, priatel pouziva kondom, ale bol by rad keby sa podarilo, spravne tomu rozumiem? a to akym omylom by to asi slo ?
Si chránená a tehotenstvo by bolo aj tak vítané tak si žiadnu tabletku nedávaj a nechaj to na osud. Ale na 99% tehotná nebudeš.
Dobra paranoja toto 🙃😅
psycho..
Čiže máte trojnásobnú ochranu: HAK, kondóm a ešte aj prerušovaný styk? Nie, nebudeš tehotná.
Mna by muz hnal, kebyze ho takto stresujem, ked by som brala HAK a este by musel mat kondom a este aj sa neurobit dnu, tak ako fakt...ja byt chlap, tak ma drbne tiez 🤪
A tu antikoncepciu beries kvoli comu? Len tak lebo je to cool? 🫠
@vanilkovazmrzka pred par rokmi som mala nejaké problémy cysty a pod. Bola som ich dávať vybrať 3x a vždy sa objavili a uz ma to nebavilo tak mi bola navrhnuta antikoncepcia a odvtedy sa mi cysty neobjavili
Autorka, neber to v zlom, ale tvoj lekar ti naozaj nepovedal, ze hormonalna antikoncepcia, ktoru uzivas, je primarne na zabranenie otehotneniu, aj ked by tvoj partner nepouzival kondom? Inak za tychto okolnosti, keby sa ti podarilo otehotniet, tak si mozes zmenit meno na Pannu Mariu🙈 a urcite si ziadnu tabletku po nedavaj, len by ti telo zblblo z tych hormonov navyse..
Autorka, ale to, že si tú antikoncepciu mala predpísanú primárne kvôli cystám, neznamená, že nemá antikoncepčný účinok. A ak ešte k tomu používate ďalšie 2 metódy, tak sa určite nemáš čoho báť, keď ti aj jedna z nich zlyhá.
Ak berieš antikoncepciu ako máš, tak nemusíte používať ani kondóm, ani žiadnu inú ochranu. Presne pre tento účel bola hormonálna antikoncepcia vynájdená. Nemáš za čo.
No, ja neviem... ale tu ani trojitá ochrana nezaručí písať ako človek... Treba si najskôr oprášiť pravidlá SJ....
@krasneleto možno z nej chce mať panenku Máriu, ktira počala z Ducha Svätého 🤣
keby sa podarilo? a akym zazrakom, ze by ta cez tu antiku/kondom/prerusovanu suloz osvietilo? :D
Vieš načo vlastne tu antikocepciu beries ? Ak teda ju aj berieš správne..
kluuud, keby ste mali len kondom tak mozno nejaka sanca tu je i ked nemas plodne dni. Ale antikoncepciu mas, cize aj keby zlyhal kondom (co sa stalo) tak potom mas istotu z tabletiek. Neboj na a zbytocne si tabletku po nedavaj. Sanca nie je. Nebudes tehotna.
@zuzanockamt jasne, ze viem, ze s antikoncepciu nie su plodne dni. ale ani keby ju nebrala, tak neotehotnie.
Mali ste chraneny pohlavny styk aj napriek tomu, ze do teba daco z kondomu vytieklo. Pretoze ak spravne uzivas antikoncepciu, tak ta ta chrani pred otehotnenim. A hlavne neuzivaj tabletku “po” to by bolo riadne hormonalne kombo 😖
🍿 ak bude autorka aktívne odpovedať tu bude ešte sranda 😁
Autorka daj si tabletku PO ...jasné
No a čo že si dávaš pravidelne hormóny do tela ktoré aj keď užívaš iba 21 dní ťa chránia plných 30. Daj si ďalšie hormóny kľudne 😁
A ďalej buzeruj muža ktorý túži po dieťati sa robiť mimo teba a ešte aj do kondómu.. jeho túžba bude určite naplnená týmto "zlyhaním" kondómu
A teraz vážne.. autorka ty netušiš nič o tom ako funguje keď užívaš antikoncepciu? To je jedno z akého dôvodu ti predpísaná bola stále je to antikoncepcia ktorá zabraňuje otehotnieť.. prosím trošku logického zmýšľania zapoj

Správne tomu rozumiem že berieš antikoncepciu ? Aj teraz , neurobila si žiadnu chybu v užívaní , máš dva dni do začiatku menštruácie ? Za mňa teda nulová šanca otehotnenia