Môžem otehotnieť, keď som omylom mala na tampóne spermie?
Prosím vás. Môžem otehotnieť keď som omylom mala na tampone spermie ? A zaviedla som si tampón omylom nemôžem z toho otehotnieť? Ďakujem
@katkamatka7 na co su potrebne stahy krcka maternice k otehotneniu?
baby, ja z vás nemôžem, sa tu rehocem ako celý kolektív 😅
Tak ked Cibulkova sa omylom dala zaockovat aj s rodinou,tak verim ze aj toto cele moze byt omyl😀😀
Ale teda by ma zaujimlao ako sa tie spermie dostali na tampon😀celkom sranda na pondelnajsi vecer
@leonie28 pozri, niekto má po posteli rozhádzané lupene, niekto tampóny
Mna viete čo zaráža? Že aj keby tam boli tie spermie omylom a aj keby ho zaviedla s tými spermiami omylom, ako potom zistila že tam tie spermie boli? Lebo veď keby si o nich vedela už predtým tak si ho nedáš, keby o nich nevieš tak das ale keď ten tampón vytiahneš tak je od krvi či? A to si ešte skúmala že na ňom boli spermie predtým ako si si ten tampón zaviedla? Je to nejaké divne ale veľmi veľmi prosím chcem počuť ten príbeh že ako sa to cele stalo 😂
@belllinka Nie je to jediná podmienka, no dopomôže ku tomu.
https://zdravie.pluska.sk/rodina-a-tehotenstvo/...
🤔 Vážne ma zaujíma, ako došlo k týmto "omylom"
Možno si ho autorka na wc akurat isla zaviesť a vtom jej muž striekajúc o 106 došiel na záchod a akurat trafil tampón ktorý práve rozbalila 😂😂🙈🙈
Tak uz nam poveeeeedz ako sa to stalo 🙏
No odbalila tampon , chcela ho zaviest ale v tom ju prepadol chlap , vystriekal sa na tampon a ona si v tom zruse nevsimla ze si dava zaspermiovany tampon do vaginy…wtf??? 😳😳😳😳😂😂😂😂
@aylinn 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
A teda más menštruáciu? Keď si si zaviedla tampon!?
Omylom otvorila a nasledne omylom namočila do ejakulatu a na zaver si ho nedopatrenim zaviedla😂😂😂
Konečne zaspia deti, ja idem kuknúť MK a vybuchujem tu do periny 🤣🤣🤣
Toto je jedna z najväčších haluzi, čo som kedy čítala.
Jednoznačne najlepšia historka a tamponom, všetky stratené tampóny v nekonečných hlbinách tela môžu ísť do kelu.
Tu niekto skúša prapodivne samo oplodnovanie? 🥺
Akoze vymocit tampón v kondóme a sup už ho pekne hlboko, sak snáď doplavu.
Ak to je real sit, tak sa ospravedlňujem autorke
Nepoužívam tampón ale tie čo používate niesu náhodou tie tampóny každý zvlášť zabalený ešte ??? Akože omylom tomu neverím niekto si chce udržať chlapa a namáčal tampón a vysunul s tým že ostané tehotná 😂
Prvý X v histórii bude otec tampón 😂
@mariska1989 😂😂😂 odpalilo mi dekel 😂😂 otec tampon 😂
@surama sranda musí byť 😂
Ale ja som čítala, že keď ma človek mykozu, tak si ma dať do seba tampón s jogurtom. .
A jej muž zrovna šiel na vyšetrenie spermií a boli vedľa seba položené dva kelimky a jednoducho to omylom vymáčala v tom druhom a muž doniesol na spermiogram jogurt. 😃

Ako sa dá omylom "zadrbat" tampón, ktorý je ešte aj zabalený v idelite.....
"coprfild" môže ísť do prdele