Môžem otehotnieť, keď som omylom mala na tampóne spermie?
Prosím vás. Môžem otehotnieť keď som omylom mala na tampone spermie ? A zaviedla som si tampón omylom nemôžem z toho otehotnieť? Ďakujem
Decko, ktoré napísalo túto diskusiu by si zaslúžilo cenu Otázka roka 2021 a cenu OTO v kategorii sitcom. Lepšiu otázku som tu ešte nečítala.
Horšia možnosť je , že to píše slečna, ktorá si chce udržať chlapa tehotenstvom prípadne natajnáša otehotnieť ( napadá mi tá, ktorá chcela druhe dieťa a muž nechcel a nespával s ňou) a fakt strčila tampon do kondomu a potom do seba.
🤣🤣🤣🤣😂😂😂 tak toto mi spravilo deň fakt 😅😂😂
No ty vole... Už som tu čítala všeličo, aj Srbsku lejdy s natrhnutym zadkom, aj ovisnutu vagínu... Ale toto je jednoznačne TOP, už 10 minút sa tu rehocem ako kôň, a ľutujem, že autorka sa neozýva, lebo akože toto dokázať....
Ak je to len vymyslené kvôli srande, tak sa to podarilo, skutočne som sa už dlho tak nenasmiala
Ak vážne, tak neviem si ani predstaviť tú scénu pri akej sa toto mohlo stať.
Mne napadla takáto možnosť, že ako sa to stalo
Po sexe sa chce chlapík utrieť, ale nemajú po ruke servítky, tak rýchlo ona vytiahne tampón, že tu máš, zlatko
Ale potom nevyhodi tampón, ale omylom ho vráti do škatuľky a ide na WC, kde si uvedomí, že možno dostane menzes. Ale pomýli sa, nedostane ho.
Tak rýchlo vyberie prvý tampón, a supne ho dnu.
Síce to nemá absolútne logiku... Ale keď to bolo omylom...
Ja by som tiez rada vedela, ze ako omylom? 😂😂

@mima1 náhodou to by bola taká dobrá scéna do beckovej komédie. :D