icon

Môžem otehotnieť, keď som omylom mala na tampóne spermie?

63
9. aug 2021

Prosím vás. Môžem otehotnieť keď som omylom mala na tampone spermie ? A zaviedla som si tampón omylom nemôžem z toho otehotnieť? Ďakujem

Strana
z3
nominativ
9. aug 2021

@mima1 náhodou to by bola taká dobrá scéna do beckovej komédie. :D

lalenka33
9. aug 2021

Decko, ktoré napísalo túto diskusiu by si zaslúžilo cenu Otázka roka 2021 a cenu OTO v kategorii sitcom. Lepšiu otázku som tu ešte nečítala.
Horšia možnosť je , že to píše slečna, ktorá si chce udržať chlapa tehotenstvom prípadne natajnáša otehotnieť ( napadá mi tá, ktorá chcela druhe dieťa a muž nechcel a nespával s ňou) a fakt strčila tampon do kondomu a potom do seba.

patka06
9. aug 2021

@lalenka33 podľa profilu má 33 a je tu už 5 rokov

lalenka33
9. aug 2021

@patka06 vážne, teraz pozerám, tak to bude asi fakt tá druhá možnosť, že ten tampón strčila do kondómu 🙈

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
berenike114
11. aug 2021

🤣🤣🤣🤣😂😂😂 tak toto mi spravilo deň fakt 😅😂😂

dmk_1
19. sep 2021

@63 mesiac presiel a neda mi to, aky je vysledok tohto omylu?

jaskolka
19. sep 2021

No ty vole... Už som tu čítala všeličo, aj Srbsku lejdy s natrhnutym zadkom, aj ovisnutu vagínu... Ale toto je jednoznačne TOP, už 10 minút sa tu rehocem ako kôň, a ľutujem, že autorka sa neozýva, lebo akože toto dokázať....
Ak je to len vymyslené kvôli srande, tak sa to podarilo, skutočne som sa už dlho tak nenasmiala
Ak vážne, tak neviem si ani predstaviť tú scénu pri akej sa toto mohlo stať.

jaskolka
19. sep 2021

Mne napadla takáto možnosť, že ako sa to stalo
Po sexe sa chce chlapík utrieť, ale nemajú po ruke servítky, tak rýchlo ona vytiahne tampón, že tu máš, zlatko
Ale potom nevyhodi tampón, ale omylom ho vráti do škatuľky a ide na WC, kde si uvedomí, že možno dostane menzes. Ale pomýli sa, nedostane ho.
Tak rýchlo vyberie prvý tampón, a supne ho dnu.
Síce to nemá absolútne logiku... Ale keď to bolo omylom...

jsrv82
19. sep 2021

@jaskolka 🤣🤣🤣

srferreira
19. sep 2021

Ja by som tiez rada vedela, ze ako omylom? 😂😂

Strana
z3