icon

Myslíte, že som tehotná?

kik2
10. sep 2020

Ahojte baby mam len otázočku neviem už skym sa poradiť tak skusim tu.
Proste meškal mi 8 dni menzes, co mne sa este nestalo mavam s priatelom nechránený styk a po ôsmich dnoch mi prisiel ale absolutne nebol silny co ja mavam strasne bolesti a krvacanie tentoraz mi stačili uplne intínky....
Prsia ma nebolia do teraz, mam divne pocity zo seba furt mi je zle náladová som neskutocne nafúknutá nevladzem uz robit svoju robotu furt by som spala kríze ma neskutocne stale bolia picha ma aj obcas pod bruškom testy mam negatívne robila som si ich uz naozaj vela nie len jednu znacku jeden jediny mi vysiel ako keby tam mal slabunka druhu čiarku ostatne nic od vtedy naposledy som mala menštruáciu prveho teraz co sa ani ako keby nanu nepodobalo bola som aj u ginekologicky ta ma objednala az na 39teho a do vtedy ma aj slaktrafi ked neviem co mi je .... prosim ak mi viete poradit tak skúste lebo uz nevladzem kazdy den taketo nevoľnosti bojim sa aj niekam ist ze kde mi pride zle a co budem dakujem za vsetky rady zatial 😍😍😍

Strana
z2
kik2
autor
11. sep 2020

@bublinka1426 to naozaj ? Som nevedela ze aj v trhu moze bit zimnica hmm to uz mi naozaj nieco značí telo

zuzanazuzana26
11. sep 2020

Ahoj mam to skoro ako ty tiez mam tie iste priznaky vsetko aj stitna zlaza ms nemeska ma prist ani sama vlastne neviem ekdy kedze je mavam nepravidelnu niekedy kazdy 2 mesiac alebo 3 ale uz mam 2 tehu za sebou jedno ma uz 13 a druhe 12 a pri oboch som brala lieky na stitnu pri druhej som nevedela ze som tehu az do 3 mesiaca az ked ms neprisla spravila som test a bolo to tam brqal som aj Hak nedaval do mna a aj tak skm otehotnela a slecna je zdrava.Teraz sa snazime 2 mesiac a take nolesti som nemala ani pri jednom neviem ck je bola som pred 2 tyzdnami na krvi ale tam nic este nezistili tehu testy si robim casto neda my to tuzba po malinkom je velka na jednom mam slabeho ducha a to je vsetko zimnice strasne krce v podbrusku ale ze v kuse nie len semtam uz ma to trocha aj depta ta bolest a k lekarovi to je des sa objednat zijem v zahranici tak to je to trocha problem musim cakat na dalsiu ms a co bude uvidim casom

kik2
autor
11. sep 2020

@zuzanazuzana26 no a prave to ze ja mam presne toto iste dneska cely den prelezany nechut do jedla na vracanie teraz opatrne jem bojim sa aj niekam ist trasie ma zimnica mi nastastie presla od vyčerpanosti som zaspala lebo co sa mi dneska dialo bolo neskutocne dufam ze nic zle to nemoze byt no nechajme sa prekvapit ale isto napis ako si dopadla ci budes cakat male alebo to je niecim inym ja musim cakat este 20 dni a ak mam trpiet takto kazdy den asi to nezvladnem

malinoismum
11. sep 2020

@kik2 podľa mna si chorá

sejbipi
11. sep 2020

@kik2 Ja som na tom momentálne podobne ms mi mešká 17ty deň.. 8. deň som si robila test-negativny. Dnes-zajtra sa chystám na ďalšie. Dnes som mala bolesti v brušku a špinenie odvtedy nič. Ak ms nepríde, tak určite budem riešiť lekára

kik2
autor
12. sep 2020

@malinoismum praveze niesom teraz som vstala vsetko je pohode a za sekundu proste mi moze prist blbo

kik2
autor
12. sep 2020

@sejbipi určite rieš doktora ja som tiez riesila ale ma ze vraj toho vela a ze ked je negatívny test tak niesom a ze mam prist 30 teho tak sa divam ze dobre no

sejbipi
12. sep 2020

@kik2 včera mi vyšli 3 pozitívne 😊

kik2
autor
12. sep 2020

@sejbipi gratulujem ❣️

zuzanazuzana26
29. sep 2020

@kik2 ahoj ako si dopadla co nove??

Strana
z2