Na čo si dávať pozor, keď som tehotná v 17?
Na čo si mám dať veľký pozor chcem sa spýtať aj niekto kto ma viac skúsenosti nakoľko mám v decembri 18 neviem čo ma čaká ak by som naozaj bola tehotná čo všetko mať nemať ako moc je to náročné , ale viem že som už moc dlhu dobu túžila mať malé
@anonym_c2c072 veľa ľudí nemá vlastne bývanie a majú deti. Nerobiť si deti kvôli tomu je hlúposť..
@anonym_3f0659 robiť si dieťa v 17 je hlúposť...
@anonym_ab8d36 Lenze, ona tiez vyrastala v podmienkach, ze nevie, ze by jej chybal cottage cheese, nektarinky alebo toast s lososom a avokadom...
@anonym_05a307 ach pani nie každý je bio a papa to čo vi predstavte si viem čo je avokádo 🤦🏼♀️zas nerobte zo mňa úplnú chudáčku že nemáme ani len na jedlo každý bozi deň si varím aj s babkou pečiem každý bozi deň mame ovocie zeleninu vy si nemyslite že nemáme čo do úst 🤦🏼♀️by ste sa čudovali niekedy že varíme aj 2 krát aj tri za deň čo všetko pojeme
@anonym_autor Z 900€ vyzit aj s malym dietatom?To nechces viacej v zivote?Myslim ,ak nebudes moct kojit naprikld uz len UM a plienky ta vyjdu draho.To planujes zvysok zivota prezit na cestovinach so syrokremom?Autosedacka,kocik,plienky,postielka,matrac do postielky,to nie len o vecickach po bratovi.Kazdy pol rok nove topanocky,to sa nespoliehqj na nejqke zodrate po surodencovi.Lieky,UM,flase,to neradtie na strome.A potom co male vyrastie a co si myslis kruzky dnes uz hodina stoji 50€,letne tabory,jeden tyzden v lete stoji 159-250 e,to mozes tak cely rok len setrit na tabory.Rataj s tyk ze stari rodicia ti nepomozu a muz ta moze nechat.Potom kde sas dieta ked bdues v praci?
@farebnypapagaj vy myslite že všetko treba nové a neviem čo viem je to ťažké finančne ale prečo nemať veci po druhých čo je na tom zle .. mne mamina vždy odkladala kocik postieľku vecicky plno veci som kupovala aj za vlastne peniaze na barz čo a mám to poodkladane
@farebnypapagaj vy myslite že všetko treba nové a neviem čo viem je to ťažké finančne ale prečo nemať veci po druhých čo je na tom zle .. mne mamina vždy odkladala kocik postieľku vecicky plno veci som kupovala aj za vlastne peniaze na barz čo a mám to poodkladane
@anonym_autor Ale UM po druhych nekupis.A to su len zakladne veci,co tie tabory,kam das dieta ked babka nebude a priatel bude prec,robit musis a z 900& e asi tazko zaplatis tabory na cele leto.Akoze ved pockaj kym sa osamostatnis uolne,brogady,to niec nie je,kam sa tak ponahlas?
@anonym_autor Ale UM po druhych nekupis.A to su len zakladne veci,co tie tabory,kam das dieta ked babka nebude a priatel bude prec,robit musis a z 900& e asi tazko zaplatis tabory na cele leto.Akoze ved pockaj kym sa osamostatnis uolne,brogady,to niec nie je,kam sa tak ponahlas?
@farebnypapagaj dobre povedali ste si už vychovám si postarám sa urobím si školu ja som sa pýtala čo budem potrebovať a čo nie
Mam na teba jednu otazku, myslis, ze tvoja mama bola v zivote stastna a mohla sa aj realizovat alebo len prezivala ?
A toto nesuvisi s tym, ci vas mala rada a starala sa o vas. Vies, ked len prezivas, robis to co musis na prezite a ostarne ostava bokom. Mas pravdu peniaze ti stastie nedaju ale vedia vyriesit problemy a daju volnost pohybu a moznosti a nezavislost.
Mam na teba jednu otazku, myslis, ze tvoja mama bola v zivote stastna a mohla sa aj realizovat alebo len prezivala ?
A toto nesuvisi s tym, ci vas mala rada a starala sa o vas. Vies, ked len prezivas, robis to co musis na prezite a ostarne ostava bokom. Mas pravdu peniaze ti stastie nedaju ale vedia vyriesit problemy a daju volnost pohybu a moznosti a nezavislost.
@stefi_k neprežívala istú dobu keby mala svoje bývanie lenže to nezohnala a financie mala na oboch dostatok a mohla si dovoliť aj niekedy na výlet nás zobrať

@beronsche nepovedala som že nechcem svadbu ale nechcem ju v najbližších 10 rokoch každý ma iné plany ja svadbu neplánujem jasne že sa rozhodnutie môže zmeniť ale nasilu sa nehrniem do svadby keď viem že sa barz čo môže stať
@anonym_autor nasilu sa nehrniem do svadby, iba do dieťaťa 😀😀 logika