Nafúknuté brucho, nechuť do jedla a negatívny tehu test
Tehotenstvo
Chcela by som sa informovat vysadila som antinkoncepciu a menstrulaciu aom doatala naposledy 30 januara od vtedy nic mam ppcit tazkych prs. Nafuknute brucho boleat nic nie dakedy mam nechut do kedla dakedy erla jem. Ale ine priznaky nie robila som si tehotensky teat a vysiel negativny a babetko by som uz chcela tak radsej idem ku dotorovy ale chce vediet co p si aj vy myslite
Nemyslim si dobrala som balenie a tak som vysadila
tak máš 2 možnosti, buď počkáš ešte 2 dni ( kvôli tehotenskému hormónu ktorý stúpa každe 2 dni ) a urobíš si v piatok ráno test z ranného moču, lebo ten je najpresnejší a potom pôjdeš za lekárom, alebo za ním možeš ísť hneď ak ešte stíhaš no on ti to jedine z krvi potvrdí hladinou toho hormónu, tak či onak držím prsty nech to dobre dopadne 🙂
Tak test som si robila pred 2 tizdnami ale pojdem aj za nim ale skusim aj test este
jaaj no tak to mohlo byť skoro, ja že len teraz niekedy, keď naposledy 2 týždne dozadu tak skús aj zajtra z ranného možno že tam už niečo ukáže 🙂 mne ukázal taku slabšiu až na ty deň meškania, potom som skúsila pár dní neskôr a už bola silnejšia tá druhá čiarka 🙂
Skusim
jáj tak to keď si si robila pred dvoma týždňami tak je možné, že si si ho urobila skoro. sprav si zajtra znova ale ráno a uvidíš
Ni skusim to akoze priznaky nemam len mam take tazke naliate orsia co som nezvykla mat

a kedy si ju vysadila? nemôžeš mať rozhádzaný cyklus aj kvôli tomu?