icon

Nechránený sex a riziko tehotenstva

3. jún 2025

Ahojte,
Mozno to niekomu pride smiesne ale … skusim
S partnerom mame uz par rokov nechraneny sex (antikoncepcia, kondom a pod nie) ale zaroven si “dava pozor” co asi vsetci rozumieme. Vela som vsak pocula uz o detoch z “kvapky lasky” a ako vsade momentalne citam poslednu dobu o tazkostiach s otehotnenim, zacalo som rozmyslat, ci moze byt niekde zdravotny problem ak nam sa po rokoch takto este nepostastilo? Momentalne to nie je pre nas prirorita ale ak by som otehotnela, tak by nam to nevadilo, aj ked idealne by sme mali deti trocha neskor po tom, ako si vsetko ostatne zariadime. Ale trocha ma zaujima, ci to neznaci, ze v buducnosti mozem mat probem otehotnier. Alebo je naozaj “kvapka lasky” len minorita nechcenych tehotenstiev?

Strana
z2
elibeli12
6. jún 2025

My mame tri deti...kondom az teraz po tretom ochotne prijmem...tabketky a spol ziadne...tiez sme vedeli ako a ze teaz chceme deti a ideme na to 😃....

1_silvia
6. jún 2025

tiez tak fungujeme roky rokuce, a deti prisli az ked sme sa rozhodli, ze je ten spravny cas 🙂

tianna
6. jún 2025

Takto sme fungovali cca 12 rokov a tehotná som bola jedine keď sme to už naozaj chceli a všetky deti v podstate na 1. šup 😉 toto nemá absolútne nič s plodnosťou.

zdenin
7. jún 2025
@jana_eyre_2

S mužom som 20rokov, máme tri deti.. s deťmi sme zacali po 8mich rokoch vztahu, prvé plánované podarené hneď, druhé podarené neočakávane (neznášam ten pojem ktorý sa používa "kv.la") tretie opäť plánované, čakali sme na podarenie asi pol roka .. antikoncepciu som brala len prvé tri roky vzťahu..

@jana_eyre_2 čo je to ten kv.la rozmýšľam ale vobec mi to netuklo

jana_eyre_2
7. jún 2025
@zdenin

@jana_eyre_2 čo je to ten kv.la rozmýšľam ale vobec mi to netuklo

@zdenin veď o Tom píše autorka v úvode, len sa mi to nechcelo písať.. kvapka lasky

zuzi0911
7. jún 2025

Fungujeme takto 20 rokov . A plodná som dosť keďže 3 deti sa podarili na prvý krát . No tretie dietatko odišlo v 11tt a rok sa potom nedarilo .
Takže za mna chlapovi ujde a nie kvapôčky lásky. To by som mala 20 deti minimálne kedze ideme aj cez ovulaciu atd .. kvapoʻčkou sa ospravedlňujú len ľudia,ktorý deti nechceli ,ale neboli schopní sa inak chrániť.

mircalla
7. jún 2025

Vlastna skusenost, moze to byt problem....14 rokov len prerusovana suloz s viacerymi partnermi, potom som zistila, ze nemozem otehotniet. Ale nemusi, vid prispevky vyssie

zdenin
7. jún 2025
@jana_eyre_2

@zdenin veď o Tom píše autorka v úvode, len sa mi to nechcelo písať.. kvapka lasky

@jana_eyre_2 jaj ja ze to nejake neslušné slovo prerušene bodkou 🤣🤣oki

poisonblu
9. jún 2025

my fungujeme na prerusovanom styku uz asi 16 rokov...za ten cas som bola tehotna 2krat, ked sme chceli a to hned na prvy sup...ale ci mame alebo nemame problem netusim...

Strana
z2