icon

Nechránený styk v 27. deň a menzes mi mešká už 4. deň

ovecka44
11. apr 2013

Ahojte. Chcem sa spýtať a poradiť. Menštruácia mi mešká 4. deň. S priateľom som mala nechránený pohlavný styk (s vyvrcholením do mňa) deň predtým, ako mi mala menštruácia prísť. Mávam zväčša pravidelný 28 prípadne 29 dňový cyklus. V deň kedy som mala pohlavný styk som sa úplne cítila, ako keby mala menštruácia prísť ďalší deň. Teraz stále čakám a neviem či je možné, aby som bola tehotná.

zuzimia
12. apr 2013

@soldi a @magimi jednoznacne mate pravdu. Tie ostatne tvrdenia su nicim nepodlozene vykriky do tmy.......a tiez mam titul 😵

anjelicek26
12. apr 2013

Sranda, kam sa taka tema za jeden den dostane 😀 😀

emakiki
12. apr 2013

@magimi a mam titul....😀 ako v materskej skole...a ja mam starsieho brata ako ty a on ta ubije... 😀
aj ja mam a co? sa teraz zblaznim?

magimi
12. apr 2013

@ovecka44 vies, ja ti napisem len to, co vsetci..ako som uz povedala...vsetko je mozne. Mozes mat roky pravidelny cyklus a zrazu bum, pride nejaky stres, viroza, alebo nieco ine a sa to zrazu posunie. Cize mozes byt tehotna....ale....moze to byt aj blba nahoda a proste ti meska menzes, lebo ovulacia bola neskor, ale nemusela byt prave v den ked ste s priatelom boli spolu. Nebola si nejaka nachladena alebo nieco take este predtym..napr. pred 2 tyzdnami? Este vydrz...ona podla mna este pride..a ked nie otestuj sa.
Ja mavam bezne tiez 33 dnovy cyklus ale raz za cas sa stane, ze ma zrazu 37 dni. Lutealnu fazu mam 12-13 dnovu.

magimi
12. apr 2013

@emakiki to som reagovala len na tvoje "skolkarske" tvrdenie, ze este ze @soldi nedali titul. vacsinou komunikujem s natolko rozumnymi ludmi,ze sa nim nepotrebujem "chvastat" som maly pan na to

nibiru
12. apr 2013

@magimi ved to je pochopiťelné že žena ktorá ma 30-40dnový nedajbože 60 ale iné poruchy cyklu nebude mať plodné dni na 14den ale škoda sa nad tým pozastavovať.myslím že si stačí pozriet grafy snažiliek ktoré maju poruchy cyklu či krátke či dlhé a meraním bazalnej teploty je krásne vidieť kedy ovulácia je,je tu jedna snažilka ktorá má ovulaciu na konci cyklu a už jej nasadili lieky na predlženie lutealnej fázy nakolko je strašne krátka a embrio sa nemá dosť času sa uhniezdiť skončila sa duphastone a krásne vidieť výsledky fáza sa predlžuje,moja známa má cykly 24dnové nedarilo sa im celé 2r.na rady gynekologa ktorý jej hned povedal že ovulacia bude skor ako na 14dc začala merať bt došla na to že ovuláciu ma cca na 8dc tak sa jej aj podarilo otehotnieť,kedže podla rad testovala ovu testami od 12dc vždy boli negatívne no ved prečo aj nie ked už mala dávno po ovulácii,

yanni
12. apr 2013

@ovecka44 kolko mas rokov? Co sa tebe este vsetko nestalo a co si nemala. Ja som mala vzdy pravidelny cyklus. Ovu som z casu na cas aj citila. A pozri, od januara mam total rozhadzany cyklus. Raz pride ms o tyzden skor, raz o 4 dni neskor atd. A nezijem inak ako pred 4 mesiacmi, ani nema ine stresy ako obvykle, nebola som chora, neberiem nijake lieky, proste nic neobvykle. Vsetko po starom. To je jednoducho priroda, s tym nic nenarobis. Co mohlo roky fungovat ako hodinky sa moze bez znacnej a viditelnej priciny narusit. A tiez ako ta "porucha" zo dna na den prisla sa moze aj zo dna na den upravit.

emakiki
12. apr 2013

@magimi hahahaha 😀 😀 uz dlho som sa tak nepobavila... 🙂

cawes
12. apr 2013

@soldi no tak to vyskusam pri druhom baby

ovecka44
autor
12. apr 2013

@magimi ked si teraz tak spominam tak som bola nachladnuta zhruba pred dvoma tyzdnami, ale to bola len silna nadcha (uplne mi to vypadlo). som z tejto celej diskusie asi viac zmatena, ako na zaciatku. a potrebujem poradit seriozne od niekoho, kto sa vyzna, aj ked jasne, kazda zena je individualna a kazda to preziva inak.. ale tebe ozaj dakujem. len dufam, ze to vsetko je omyl a menzes pride.. aj ked uprimne, neviem uz comu mam verit a comu nie..

soldi
12. apr 2013

@cawes urcite vyskusaj 🙂
ja mam dlhe nepravidelne cykly a len vdaka tej metode som presne zistila, kedy mam ovulaciu a otehotnela som vzdy do pol roka 🙂

yanni
12. apr 2013

@ovecka44 no vidis, a vyriesila si to sama 😉

soldi
12. apr 2013

@ovecka44 ver mne,
@nibiru a
@magimi 🙂

piseme Ti vsetky to iste stale dookola 🙂
tehotna byt mozes, ale nemusis. ak nepride menstruacia, tak si 14 dni po tom styku urob test. vysledok by mal byt na 99% spolahlivy.
nic viac sa uz poradit neda.
ziadna z nas Ti nezaruci, ze tehotna nie si.

emakiki
12. apr 2013

@ovecka44 nespoliehaj sa na plodne a neplodne dni, pretoze kazda zena ich ma inokedy nie na 12 dna cyklu...to znamena, ze nemusis ovulovat od 12 dna cyklu.... slovna hracka... tehotna mozes byt...

ovecka44
autor
12. apr 2013

dakujem vam.

emakiki
12. apr 2013

@soldi hahahaha ze ver mne... 🙂 no to asi nemas az tak nastudovane ked ti to trvalo pol roka... 🙂))

yanni
12. apr 2013

Boze baby, ved sa tu nehadajte. Chuda dievca. Uz je aj tak total na vetvy ak by bola neplanovane tehotna a vy jej tu fakt nepridate vasimi hadkami. V dnesnej dobe sa neda na nic spoliehat na 100%. Ani na vlastne telo. jedno ako dobre ho poznas.

nibiru
12. apr 2013

@yanni nikto sa tu nehada 😀 spolahlivo to bude aj tak vedieť cca na 14 den po styku jej to ukaže každý test a ak ani to nebude stačiť stačí zbehnuť na odber krvy poprípade sono.

libela
12. apr 2013

@soldi len tak minochodom, prečo si myslíš, že to patrilo tebe? našla si sa v tom?

libela
12. apr 2013

@magimi tak takto hlboko ja nevidím.. ale ostala som tehotná... aký iný dôkaz mám podať??? neoháňajte sa neusátále medicínskymi faktami. životné fakty sú pravdivé... 😉

soldi
12. apr 2013

@libela citujem Ta: je to také obmedzené, myslieť si, že otehotnieť môžeš len počas ovu....

ano, nasla som sa v tom rovnako ako sa v tom nasla kazda zena, ktora vie, ako funguje zensky cyklus 😉

nikto sa s Tebou neprie, ze si neostala tehotna, len Ti tu stale dookola piseme, ze si otehotnela pocas ovulacie, lebo inokedy sa otehotniet proste neda 😉

a stale si mi neodpovedala na otazku 🙂

libela
12. apr 2013

@soldi akú?

soldi
12. apr 2013

@libela ako je podla Teba mozne otehotnenie bez vajicka, kedze sa tvaris, ze sa vyznas 🙂

libela
12. apr 2013

@soldi moja milá, ja sa nijako netvárim...., a nevieš ako sa tvárim lebo ma nevidíš,, 😉 , teda nesprávne zvolené slovo 😉 , ale ako ti mám na túto otázku odpovedať?? tak to sa vzdávam..... 😢 😢 😢

soldi
12. apr 2013

@libela na tu otazku neexistuje spravna odpoved, preto nevies odpovedat. napriek tomu mi stale dookola tvrdis, ze to mozne je. ja nechapem, kde beries tu istotu, ked na to nemas ziadny argument.

slovickarit sa mi naozaj nechce 😉

sendy182
12. apr 2013

bude veľká sranda ak zakladateľka témy nebude tehotná 😀 😀 😀 😀

nibiru
12. apr 2013

@sendy182 tak ako každá ktorá dieťa chce a vidí príznak všade aj v obyčajných vetroch obyčajne je to tu každý den položene min. 2 nové otázky snažiliek môžem biť tehotná,je to možne, 200 užívateliek jej potvrdí ako je to všetko možné, aj im sa to stalo,ako moja známa bola tehu aj cez menzes a x podobných príhod každý logicky argument je zavrhnutý a na odpoved urob si test ,tým neverím a podobne a potom ked dojde mrcha veľké veľké sklamanie 😖 už len s niektorých názvov tém počuť,vidieť akú odpoved chce zakladateľka počuť tak,ale to tak všeobecne nevravím že toto je tiež ten prípad,kedže zakladateľka bola pred 2 týždnami nachladnutá a mala plodné dni už to je fakt pri ktorom sa bežne posúva ovulácia o pár dní takže podla mna jej príde ms oneskorene,keby sa dalo otehotnieť kedykoľvek mám už toľko detí že by som nevedela čo s nimi 😀 pretože sme to skúšali či pred ms,či cez nu,či,či cez plodné dni nič kôli kojeniu a prolaktínu,potom málo ovulačného hlienu a nakoniec málo progestreronu to sme videli s gynekologičkou pri grafoch bazálnej teploty 😀 takže stačí že jeden hormon si robí čo chce a je problém 😀 😀 beriem vitamíny na ustálenie tak snád uvidím efekt.

ovecka44
autor
12. apr 2013

@nibiru Ďakujem. Mne nešlo o to, aby som si tu prečítala, čo chcem, prípadne nechcem počuť. Nemám také skúsenosti a hold, myslela som si, že sa na to "jednoducho" dá spoliehať... plodné, neplodné dni. Nemám ani zďaleka také znalosti alebo skôr skúsenosti ako podaktoré. Práve preto som chcela vedieť, či je to možné, normálne, zriedkavé alebo bežné.. nech už to dopadne akokoľvek, poučila som sa a myslím, že začnem sa viac zaujímať o svoje telo.

sendy182
12. apr 2013

@nibiru no a ešte sme pozabudli že i more robí zázraky..... 🙂 🙂 🙂

nibiru
12. apr 2013

@ovecka44 preto som napísala že netvrdím že je to tvoj prípad 😉a dá sa spoliehať len to telo musíš spolahlivo poznať meriať bt min pol roka a vždy sa tá metoda skladá s viacerými faktormi nie len plodné neplodné každá sme iná máme iné cykly iné fázy cyklu ale tie základné sú rovnaké pre všetky.hlien,ovulacia,správna dlžka lutealnej fázy.