Co je na jednej ciarke nejasne? A co si robila s tym miestom, kde mala byt druha ciarka? Snazila si sa ju vyskrabat alebo preco tam je poskrabane?
Co je na jednej ciarke nejasne? A co si robila s tym miestom, kde mala byt druha ciarka? Snazila si sa ju vyskrabat alebo preco tam je poskrabane?
@anonym_87d76a no to aj od vyroby byva, viackrat som to tam mala a test som tiez niekedy rozobrala, lebo to sklicko bolo tiez poskrabane a nebolo dobre vidiet a este foti sa to zle s tym odrazom. Mozno je to takto prozaicke.
nikdy som nepochopila toto rozoberanie testov, bud su tam dve ciarky alebo jedna, ci co cakas ked ho rozoberies?
@anonym_87d76a no to aj od vyroby byva, viackrat som to tam mala a test som tiez niekedy rozobrala, lebo to sklicko bolo tiez poskrabane a nebolo dobre vidiet a este foti sa to zle s tym odrazom. Mozno je to takto prozaicke.
@anonym_4c44c0 asi si ma zle oznacila ja som nekomentovala rozobraty test ale, preco priamo na papierku vyzera to akokeby do toho miesto kde mala byt druha ciarka skrabla. Ked si fotku priblizis tak to uvidis lepsie.
Neviem čo Vás tak rozoberanie testov vzrušuje 😂 mne je to úplne jedno, nech si každý robí s testom čo chce, ale za mňa príde zatiaľ negatívny. Držím palce ✊️

Píše výrobca že máš rozoberať test?