Nie je vidieť nič na sone v 6. týždni tehotenstva?
Ahojte som v 6tt, konkrétne 5+5, včera som bola u lekára, nakoľko mi vyšiel pozitívny test, ale na sone nič nevidel, len povedal, že sliznica je vysoko, a zobral krv na hcg. V utorok idem znova. Mam obavy aby to nebolo biochemické tehotenstvo, alebo nebodaj mimomaternicové. Mate niekto podobnú skúsenosť a na ďalšom sone už niečo lekár videl? Oboma som si už prešla a nechcem si tým prejsť znova. O prvé dieťatko sme sa pokúšali 3 roky, a toto je prvé tehotenstvo od narodenia synčeka.
@mikanika ja som bola na prvom usg v 6+2 a už pekne videli aj srdiečko a potom našli aj druhý plod takže dvojičky.Držím palce.
@sofia1979 no akurát som prišla od lekára, a nevyzerá to dobre, videla tam len takú malú kavitu, takže mi znova brali krv na hcg, zajtra mam volať za výsledok a vo štvrtok sa mám prísť znova ukázať, zatiaľ nevidela ani nič vo vajcovode a vaječníku, ale ešte stále nevylúčila mimomaternicové tehotenstvo, ale neviem prečo mám strašne zlý pocit, že to bude predsa len mimomaternicove. Ak hej prídem aj o druhý vajcovod 😔
@mikanika ach to vážne? No ak niečo videla v maternici nemôže to byť mimo teda veľmi dúfam tak skús sa teraz hlavne ukludniť musíš vydržať a veriť, že to bude predsa len tam. Uvidí sa podľa hcg. Och to ma mrzí moc hlavne, ale teraz ma metie ten tehu test čiarky silné. No uvidíme teda. Držím moc palce a teda už si mala mimomaternicové?

@sofia1979 meškajú mi 3 týždne presne