Nie je vidieť nič na sone v 6. týždni tehotenstva?
Ahojte som v 6tt, konkrétne 5+5, včera som bola u lekára, nakoľko mi vyšiel pozitívny test, ale na sone nič nevidel, len povedal, že sliznica je vysoko, a zobral krv na hcg. V utorok idem znova. Mam obavy aby to nebolo biochemické tehotenstvo, alebo nebodaj mimomaternicové. Mate niekto podobnú skúsenosť a na ďalšom sone už niečo lekár videl? Oboma som si už prešla a nechcem si tým prejsť znova. O prvé dieťatko sme sa pokúšali 3 roky, a toto je prvé tehotenstvo od narodenia synčeka.
Máte niektorá skúsenosť ako je to s kyretom? Pustia ma ešte v ten deň domov? Aké sú bolesti a tak?
@mikanika 15 minut max anesteza-take dobre zdriemnutie, ja som nepocitovala ziadne bolesti… a ano pustaju hned
@butterflyeffect ďakujem, aj si potom krvacala?
@mikanika ano krvacala som po kyrete ale take nieco ako slaba ms, ale u mna to kyretom neskoncilo lebo to bolo nakoniec MMT
@mikanika ja sim bola na kyret pred rokom, u mna to prebiehalo tak ze som mala prist rano na 8.00 prisla som sestricka sa popytala veci ohladom zdravotneho stavu alergie atd… podpises par papierov. Pride lekar ktory skontroluje este raz či nahodou tam nieje nejaka zmena. A potom uz len cakas kedy ta zavolaju ze si na rade, na sale ti najpoja infuzku, a uz nevies o nicom. Potom ta prevezu na izbu vraj prebudzaju este na sale ale ja si to nepamatam aj ked lekar vravel že som mu nirmalne odpovedala. Prebrala som sa tak realne az na izbe asi hodinku po zakroku. Myslim že 2 hodinky po zakroku este musis ležať, pravidelne chodili kontrolovať ako veľmi krvacaš(ja som nekrvacala skoro vobec). Pozor ked budes prvy krat vstavať a nesnaž sa postavit sama lebo zo mnou sa vsetko tocilo a padala som😃 takže radsej zo sestričkou. Potom uz myslim ze mozes aj vodu pit v pohode, ja som to mala okolo 11.00 a o 14.00 mi dali obed o 15.00 som bola prepustena.
Doma som krvacala asi 3 dni. Tak som mala taku tyzdnovu prestavku a tak som sa zas rozkrvacala na 3 dni a potom už nič. MS mi prisla posledny den 600nedelia.
Neviem či si chcela taky to opis zdlhavy ale ja ked som isla na kyret nikto mi nic nepovedal ako to bude prebiehat a bola som z toho v strese, keby som vedela ako to bude prebiehat mala by som menši stres určite. Dufam že pomože. Veľa šťastia❤️
@marcela199 úžasne si to popísala, aspoň budem mat akú takú predstavu čo ma čaká. Ďakujem. Tak snáď to zvládnem bez väčších útrap.
@butterflyeffect to ma mrzí, ale tak snáď by mi povedali, že by tam niečo také ešte mohlo hroziť
@mikanika každa nemocnica moze mat iny postup takze moze byt ze nieco bude inak ale podla mna velke zmeny v tom nebudu.
A ešte k bolesti: ja som nemala žiadne bolesti, ani pred ani po, ale pamatam si že raz mi manžel zatlačil v tom miesti nechtiac a bolelo to, takze asi na tlak to bolo citlive ale inač nič.
Ale tiež to može byť individualne u každeho.
@marcela199 ešte taka otázka, keď si sa prebrala na izbe mala si nejaké bolesti?
@marcela199 veľmi pekne ti ďakujem, troška si ma ukludnila
@mikanika myslim ze tvoj pripad to nebude tebe bol krasne vidiet gestacny vak, u mna videli len nejake zvlastne pozostatky v maternici tak usudili ze MA lebo plod nikde nevideli.
Bude to dobre, neboj. 🤗 Kamoska napriklad po kyrete otehotnela hned po 2 mesiacoch znova a potom este raz s dvojickami, a ma teraz 3 krasne zdrave deticky. A to nie je najmladsia.
@mikanika keď to nikto nevysvetli tak to znie tak hrozostrašne ale nieje to nič co by sa nedalo zvladnuť, fyzicky ok ale psychikq utrpi vačšiu ranu. Viem ze teraz to asi nechceš čitať ale tak ako ti tu napisali cca po 2/3 mesiacoch mozes znova otehotniet ak sa na to citis. Ja som sa na to necitila psychicky a az v novembri (po 8 mesiacoch) som povedala manželovi že to mozme znova skusit, a dnes som 19tt.

@sofia1979 nie testy si už nerobím, hcg stúpalo tak si myslím, že snáď by sme tam o týždeň už mohli niečo vidieť 🙂