Nízke hCG
Baby mali ste niektorá veľmi nízke hcG ? Štvrtok mi z krvi potvrdili tehotenstvo, mala som hcG 110. A dnes som bola zas na krv a povedala sestrička že mam hcG 156. Je to normálne ? Že takto pomaly ide hore ? Lebo sestrička povedala že to v skorom tehotenstve väčšinou tak je. Mali ste takto niektorá ? Ďakujem 😔
No na 12ty deň som mala HCG 78 a na 15ty deň 379 ...a potom o 2 dní uz cez 1000...čiže to prve bolo nižšie, ale potom tie ďalšie ok...no uvidis. Treba veriť 🤞 ale musíš sa aj pripraviť na možnosť, že to skončí ako biochemické...je to už medzi nebom a zemou 🫣
@darling111 ja už neviem. Uvidím čo bude. Sestrička že ja to hcG neovplyvním nijak
A co sa ovplyvni tymi odbermi?zbytocne stresovat samu seba.ved ked sa neuchyti tak sa neuchyti.. prejde mesiac a skusi znova.ja neviem utekat premotivovane tyzden po sexe k doktorovi na krv a este kazdy druhy den to opakovat dobre ze nie zasit sa rovno na 9 mesiacov.ved co ma byt bude a co nie je v poriadku to priroda selektuje sama. Mne to pride ozaj tlacenie na pilu.
@saxana000 ako vieš čím si prechádza autorka? Čo ak mala už nejaký potrat predtým a musí užívať lieky? Prípadne lekári odporúčajú prísť na prvú kontrolu po 2tt meškania ms čo aj autorka išla.. tiež nevieš ako dlho sa snažila o bábo preto išla.. ja mám tiež kopu za sebou a pravdepodobne skoncim pri ďalšom tehotenstve clexane a utrogestan a bohvie čo ešte a stále si myslis že len tlačím na pílu ? Niekedy je lepšie v takejto situácii sa zdržať komentov pokiaľ nevieš pomôcť
@mimuska328 3 a pol roka sa snažíme 🥺😔 A bojím sa že to hcG je nízke a ze prečo tak pomaly ide hore 😔🥺 Dúfam ze pôjde už rýchlejšie lebo sestrička povedala že to takto včasne som prišla preto to môže takto ukazovať ešte len pomalinky
@saxana000 nie si doktor, aby si hodnotila, co sa ma kedy robit. proste tu povedal lekar, autorka je s tym ok (nevsimla som si, ze by bola autorka rozhorcena z lekarovho postupu), len sa chcela spytat inych zien, ake maju vlastne skusenosti (lebo zdravotnicky personal si len tak nedovoli robit zaver), nevidim dovod na akekolvek rozculovanie sa. si uz mimo misu a nie o com vlastne diskusia mala byt. a napriklad mne sa snazili na jar zachranovat tehotenstvo, aj ked som mala velmi nizke hcg, velmi pomaly stupalo a dokonca este aj ked kleslo. vsetci sme vedeli, ake su sance, ale lekar cakal do poslednej chvile, co sa stane. nie je vestec, nie je boh. preto sa aj tak autorkin doktor a sestricka k tomu stavaju. mozu len kontrolovat, sledovat a ked si budu isti vysledkami, oboznamia pacientku. a este doplnim, ze v tomto stadiu si nesmu dovolit prestat s kontrolami.
@mimuska328 tiez mam za sebou MA a ani utrogestan ti predsa nezaruci ze sa udrzi... mne konjretne nepomohli ani konske davky 3x denne..preto jej v prvom prispevku radim pockat aspon tych 6-8 tyzdnov a usetrit si tieto zbytocne stresy co bude ci bude jak bude.. potom klasika ultrazvuk a uz si bude na istom aj doktor aj ona
No ak sa snazite 3,5 roka, tak dakde bude problem a sla by som na vysetrenia do CAR. Mohlo sa vela veci za ten cas zmenit.
Svokrovcom sa nedarilo tretie, az o dost neskor sa podarilo a prve dve ani nevedia ako. Ale to bola este ina doba.
Kzde dva dni dvojnasobok
Drzim velmi palce,no to je nizky narast za tolko dni,hcg by sa malo zdvojnasobovat kazde 2dni,no je pravda,ze hcg sa ovplyvnit nijako neda
Tak baby bola som dnes zas na hcG. A 179,4 🥰 Tak že to ide pomaly hore a je to tým že nemám pravidelne menštruáciu. Tak babatko troska bojuje, a tým že hcG pomaly stúpa tak preto ešte na ultrazvuku nič nieje vidieť. ale ak nemám krvácanie tak je to v poriadku. A hrášok sa ochvilku ukáže 🙂 že to veľa žien tak ma hcG pomalé kedže majú nepravidelnú menstruaciu 😊 Taka som rada že je všetko ok ♥️
No stupa to velmi pomalicky,no ak ste dostali nadej od doktora,tak to je super.drzim palce
Za 2 dni o tak malo...?
Narast zo 156 na 179 za 2 dni je velmi malicko, ked aj odber predtym bol maly. Aj ked nekrvacas, vyssie cislo by bolo lepsie. A sice ja nemam zdravotnicke vzdelanie, ale dovolim si povedat, ze tvrdenie, ze narast hcg je maly, lebo mas nepravidelnu MS, vyznie od zdravotnika maximalne neprofesionalne (najma ak uz tych odberov mas za sebou viac). Chcelo by to este jeden odber aspon v pondelok, aby si vedela, ako na tom si. Resp kedy mas dalsiu kontrolu?
@clori pondelok 🙂
daj potom vediet, ako na tom si
@clori troska som sa bála. Ale dnes som bola pri inom gynekológovi, ktorý zastupuje nášho. Náš ma dovolenku. Druhý gynekológ mi povedal to čo som písala 🙂 Tak preto som troska kludnejsia 🙂 No uvidíme pondelok. Ak ja hcG neovplyvním tak neostáva nič ine ako čakať. A ako bude tak bude, ja to nezmením. Bude čo ma byt
No v kazdom pripade je to zaujimave,ze povedali,ze to je dobre,ja som mala hodnoty 160 o 2dni na to 388 a povedali,ze je to nizky narast, o tyzden hcg 4200,skoncilo to MA plod sa prestal vyvyjat.Ja by som sa skor pri takomto nizkom naraste bala mimomaternicoveho,cim ta urcite nechcem strasit,drzim palce,aby to dopadlo dobre,zazraky sa stale deju
Mrzí ma to ale určite nie je niečo v poriadku, hodnota HCG stúpa každý druhý deň dvojnásobne, keďže Váše HCG bolo 110 pred 4 dňami, tak by jeho hodnota mala byť okolo 880.
Baby dnes som mala 279. Bolo vidno gestacny vak a tam 3mm bobuľku 🙂
Pane boze dakujem♥️ zelam vela zdravia! Nadherne spravy!
@zuza265 Dúfam že sa potvrdí že zázraky sa deju 😔 Stále povedal že je to 50na50 ale že je to na dobrej ceste ♥️ Jedna baba tu písala že ak to bude dobre mam dať vedieť aby zistila že či sa zázraky deju. Tak ju pozdravujem že asi dejú ♥️
V ktorom tt povedal dr ze ste?
@bejbs123 mala by som byt 7-8 ale nevychádza nejak. Pre neho je teraz hlavne hcG tak povedal. O týždeň som objednaná zas
A tento narast hcg bol pre nho ok? Lebo za 4 dni narast zo 180 na 280 je prilis malo
Ak si HCG hodnoty pamatas spravne, tak babatko bohuzial nerastie spravne. Neviem, preco ti doktor nepovie pravdu, ale ta natahuje. A ty stale veris a smejliky davas. Je mi to luto ☹️

A preco si sla tak skoro ku gynekologovi?
Ako dlhe mas cykly? --- nie datum, kedy mavas menzes.