Petting
Dobrý deň Vám prajem, viem, že táto otázka sa to možno nehodí, ale verím, že mi pomôžete. S priateľom sme nemali pohlavný styk, ale robil mi petting a občas sa chytil svojho pohlavného údu a následne mi zaviedol prsty do pošvy. Ku ejakulácii ešte nedošlo, neskôr však už došlo k ejakulácii, no poutieral sa a namastil si ruky. O pár minút mi zase zaviedol prsty do pošvy, ale umyl si ich od masti. Ja sa Vás len chcem opýtať, ak by mal predejakulačnú tekutinu (výtok) na prstoch a zaviedol by mi ich do pošvy, tak sa dá otehotnieť? Alebo ak by mal kvapku ejakulátu na prstoch a taktiež by mi ich zaviedol do pošvy, tak by som mohla otehotnieť? Ďakujem Vám za vaše názory a rady.
@ivetavjtsskv Prosím, napíšte mi Vaše názory. Už neviem, čo si mám myslieť.
@ivetavjtsskv skus napisat do bravo girl 😀 😀 😀
spermie na vzduchu umieraju, preto je otehotnenie takymto sposobom vysoko nepravdepodobne 😉
nedá... musel by úplne ejakulovat do svojej ruky a okamžite ti ju vložiť do pošvy... takto aj keby niečo na ruke mal, spermie uhynuli skôr, ako by sa ti do pošvy dostali...
@soldi
@ivetavjtsskv u nas na škola tak otehotnela jedna študentka z vedlajšej triedy, dcera školníka 🙂 OTcovi tvrdila a zaprisahavala sa, že je ešte panna, že nemôže byť tehotna, ked jej povedal gyn, že je tehotna, tak stale krutila hlavou, že to nieje možné lebo ona je ešte panna. A nakoniec vysvitlo, že otehotnela tak, že chlapec sa spravil a potom jej nejako nechtiac rukou zaviedol spermie do pošvy, takže je to sice nepravdepodobne, ale nie nemožné
prepáč, nič v zlom, ale aby si som radšej zainvestovala do tehotenského testu, ako hodila takúto otázku do verejného fóra..........
ale da sa 🙂 ale tie spermie by museli mat plynove masky bo oni cisty vzduch nejak nemusia 😀
@ivetavjtsskv ahoj, chapem tvoje obavy, tiez som si v istom veku z tohto dovodu robila jeden zbytocny tehotensky test 🙂 Je to velmi velmi malo pravdepodobne, myslim ze vacsiu sancu mas vyhrat nieco v loterii. Ak chces byt uplne kludna tak tyzden-dva pockaj a potom si sprav test (teda ak ti dovtedy nepride menzes).
A ešte sa Vás chcem opýtať, ak som bola raz u gynekologičky, iba na prehliadke, nič mi nerobila, čo mi musela preplácať poisťovňa, založila mi aj kartu, no ja som s ňou nebola spokojná, aj keď som tam bola iba raz a tak som zašla ku inému gynekológovi a s tým som spokojná. Mám u neho kartu, lenže od nej som si nevypýtala kartu. Mám si ísť po tú kartu ku tej gynekologičke? Alebo jej mám zavolať a povedať, že mám iného gynekológa?
Ahoj,chcela by som sa spýtať.Pred dnom,čo som mala plodne dni,sme s partnerom skušali petting,a ked sa moj partner urobil,tak trochu mu ostalo toho na rukách,no nasledne si umyl ruky a potom ešte dobre vyutieral a asi tak o 20 sekund mi siel prstami do vagíny,je možne že by som mohla oteotniet?? prosim odpiste,mam obavy :(
kokoooos =D to je čo? 😀 😀 😀 😀 keby to bolo také easy tak sme tehotné všetky 🙂 🙂 🙂 že prstom.... 😀 😀 ak voláte penis "prst" tak otehotniet mozete..... Deti ked nemáte ani 15 a netúšíte ako sa robia deti prečo sexujete? 🙂 😎
@vejula ale nie po pár minútach, utretí rúk, nakrémovaní a ich následnom umytí 😉 to by museli byť fakt "nezničiteľné" spermie 😉
@ivetavjtsskv nie, nemohla si otehotnieť
@kvetinqa ja by som povedala,ze tehotna je 😀 .....predsa len,bez mydla..hmmmmm a k tomu plodne dni....no ja by som par tyzdnov pockala a urobila si tehu test...a samozrejme...pripravovat priatela na dieta 😀

@ivetavjtsskv A ešte chcem dodať, že som mala neplodné dni, pravdepodobne.