icon

Pozitívny tehotenský test a falošné výsledky

natalia
6. jan 2012

ahojte kočky,mate niektora skusenosti s falošnym pozitivnym testom?Robila som si trikrat po sebe test Woman secret 2 v 1 ale myslim si že ukazuje falošne vysledky...ukazovalo mi druhu čiarku slabo viditelnu asi tri dni pred očakavanou Ms ,potom som test zopakovala už neukazalo nič a ked prišla Ms tak som test zopakovala a zas ukazalo slabo viditelnu druhu čiarku tak neviem čo si mam mysliet.. 🙂

sofinka333
18. jún 2012

@zara137 ahoj, neboj, ved ja som uz vela krat citala ze je to normalne, nestresuj. a ked 3 boli pozitivne ako nemas co riesit, hcg hormon sa len zo srandy nezobrazi.... ved vela zien malo menzes aj do 5 mesiaca a netusili ze su tehotne 🙂)

sofinka333
18. jún 2012

a este k tej alchemilke.... ja som citala ze je na podporu maternice a na jej precistenie a preto sa nedoporucuje po ovulacii kedy teoreticky mohlo dojst k oplodneniu, aby nedoslo v vypudeniu oplodneneho vajicka, ale to som citala len na diskusnych forach, ale radsej by som sa predsa vyhla tej alchemilke aspon v prvom trimestri

lucinka1104
18. jún 2012

Kôli takýmto mikropotratom sa nemá testovať pre vymeškaním,ale ja tiež nevdržím

zara137
18. jún 2012

No ved to,uplne som ale bola presvedcena ,že to už vyšlo...už nabuduce nebudem tak skoro testovať..to je isté..sklamaná,ale koli niečomu to tak muselo byť ☹ nabuduuuce 😅

lucinka1104
26. jún 2012

Vie mi niekto povedať či ma byť na tehu teste Dr max hned vedľa tej kontrolnej ? lebo mne vyšlo tak ale na ostatných testoch bola ta tehotenská vždy trošku dalej tak neviem či je falošná alebo nie

kattika1985
16. jan 2013

V pondelok som bola na UPT bola som na prelome 12 a 13 tyzna.Dnes som si len tak kupila celodenny teh.test a ukazal sa mi pozitivny vysledok...je to normálne???poraďte prosím...

afrika
16. jan 2013

@kattika1985 áno je to normálne. hcg ti bude klesať postupne

strawberry17
16. jan 2013

@saskaz ja som otehotnela 5 dni pred ovu (ovu bola potvrdena ovu testom z lekarne)

strawberry17
16. jan 2013

ked som bola v porodnici tak tam doviezli jednu tehotnu v 8mes co netusila ze je tehotna, lebo mala cely cas menzes...a bol to pre nu sok...a poriadny...a nebola to ziadna socka s IQ minus 10, ale normalna baba, bola u gynekologa na preventivke a ako videl ze je tehu tak hned do nemocky ju poslal, lebo sa "otvarala" a musela ist lezat, chudera ten sok, ani si domov nestihla ist pre veci a bedakala, ze nema doma nic nakupene pre babo a ked musi lezat tak uz ani nekupi

matildamt
15. feb 2013

@zara137

..to je ten kvalitný test..☹(

matildamt
15. feb 2013

@natalia ...Mne sono neukazovalo nič a test WOMAN SECRET bol pozitivny,čo znači aj o tom ze kvalitný je.Neviem čo mate proti testom ,tu ide o HCG hladinu a ked ju mate este nizku taak to jednoducho ukaze ako negativne.Ja som velmi spokojna vzdy vysiel tak ako mal!

pu2509
12. jún 2013

ahojte, mam problem meska mi menstruacia asi 4dni s priatelom si nedavame pozor uz 3mesiace robila som si dva rozne testy jeden mi ukazal pozitivne a druhy negativne mate stym uz niekto skusenost?

nazia
22. jún 2013

ahojte mohli by ste mi poradit asi před tyzdnom som si robila test a mi ukazalo 2 ciary a dnes som si robila test a mi ukazalo iba 1 ciara tak jako to je teraz som tehotna alebo nie

larisa123
22. aug 2013

ahojte baby ak ste sukusene aspom niektore poradte mi prosim vas meskala mi ms 5 dni tak som si spravila beyby test dokonca 2 a boli tam poz 2 ciari naz tak silne ale su tam a dnes sa mi stalo ze spravila som si este jeden a tiez bol poz ale nato o taku hod som dostala ms tak neviem co si mam otom misliet viete mi poradit?dakjem

micinkab
19. nov 2014

My sme pracovali na dietatku od konca oktobra 12.11. som si urobila tehotensky test a vysli mi dve ciarky ale ta druha takmer neviditelna a v pribalovom letaciku bolo uvedene ze slaba druha ciarka nema vplyv na pozitivny vysledok teda som to brala ze tehotna nie som no dnes som bola u gynekologa a ten mi potvrdil tehotenstvo 3 tyzden a teda je pravda ze aj velmi slabucka druha ciarka uz znaci tehotenstvo

zuzulka213
1. dec 2014

Ahojte chcela by som sa opytat robila som si tehotensky test a vysiel mi tak ze prva ciarka je slabo viditelna a druha je normalna tak som si test zopakovala o dva dni zase a zase vysiel takisto.Viete mi povedat co to ma znamenat?

meluela
1. dec 2014

@zuzulka213 v casovom limite alebo po?

zuzulka213
1. dec 2014

V casovom limite do troch minut

zuzulka213
1. dec 2014

@meluela v casovom limite do 3 minut

redlola
1. dec 2014

@zuzulka213 znamena to, ze je tam zacinajuca tehotnost a este je tam asi nizke hcg. skus o par dni, 2-3 dni a o nejaku dobu chod k dr

zuzulka213
1. dec 2014

No vsak som si robila v piatok a teraz v pondelok a stale je prva ciarka slaba a druha normalna este pockam tyzden a pojdem doktorke.

meluela
1. dec 2014

@zuzulka213 a kolko ti meska? nerobila by som si zbytocne nadeje pokial meska len par dni
btw. aka znacka testu?

zuzulka213
1. dec 2014

@meluela meska mi 5 dni a znacka testu bola baby test

meluela
1. dec 2014

@zuzulka213 mna uz pepino test 2x takto domotal ... a aj slaba ciarka do 5 min, par dni meskanie ... a nic toho 😒 .. co moze byt bud chyba testu alebo biochemicke tehotenstvo
ale moze to byt aj zacinajuce tehotenstvo, tak drzim palce nech to vyjde 😉

zuzulka213
2. dec 2014

@meluela Dakujem dufam ze to bude to zacinajuce tehotenstvo kedze sa snazime uz o druhe babo piaty mesiac a zacala som uz brat aj pred troma tyzdnami inofolic na podoru.Na buduci tyzden behnem doktorke a uvidime co mi povie lebo to vychadza piaty tyzden teraz to by uz mohla vidiet o tyzden v siestom ci tam nieco teda je.

majorosovalucia
26. máj 2015

ahojte,chcem sa podeliť s mojou skúsenosťou. Po vysadení HK som asi 2 roky,snažíme sa dosť dlho a nič, partner bol už na testoch,mne robili len niečo ,lebo mi do toho prišla operácia chrbtice mala som zlomený stavec, som 4 mesiace po operácii chrbtice. Počas tých 2 rokov nepravidelný menzes, ale od januára 2015 sa mi upravil na 28-30 dňový cyklus, beriem inofolic. Poslednú menzes som mala 18.4.2015, moje telo sa správa asi 3 týždeň akoby som bola tehot., minulý týžden 19.5.2015 som bola u gyn., HCG vyslo hraničné,ultrazvuk nič neukázal., tak sa čakalo. prvý tehot test som si urobila 1 deň meškania MS, vyšiel negat,čo mi je jasné už prečo. Včera som si urobila test 25.5.2015 a vyšiel pozit Cemio Gravitest10 som si robila,je tam slabá čiarka. No ale dnes ráno som začala krvácať, bola som u gyn. ultrazvuk nič neukázal a brali mi zase HCG. Myslím si,že buď ide o faloš.tehot alebo falošný test. Zajtra mám ísť znova, takže čaká sa. Fakt moje telo sa doposiaľ takto nesprávalo, žeby to znamenalo biochemické tehotenstvo??? Ak som nebola tehotná, tak som už rozhodnutá ísť do CAR. Môj lekár sám mi dnes povedal,že nechápe čo to je, lebo porovnával ultrazvuky,všetko podľa ultrazvuku je ok. Aspoň jedna pozitívna vec je že neurochirurg mi schválil tehotenstvo. Aké máte skúsenosti?Ďakujem a prajem pekný deň.

milenka12323
26. aug 2015

2 dni do ms mozem biť tehulka

milenka12323
27. aug 2015

Čo povjete baby 😕

ella_joy
27. aug 2015

@milenka12323 no jasne, ze ano ! Gratulacia

milenka12323
27. aug 2015

@ella_joy do'ms 1 ďeň a'mava taka polesti ako ze bi mala'prisť mrcha