Pozitívny test a ultrazvuk nič neukazuje
Ahojte,pridávala som sem minule svoje tehotenské testy,ktoré boli pozitívne.Dnes som začala slabšie špiniť ( hnedý výtok ) zľakla som sa čo sa deje.Rýchlo som volala Dr.a na šťastie ma zobrala hneď.Tam som jej ukázala testy na ktoré mi povedala sú NEGATÍVNE.Ok hovorím tak mi spravila kompletné vyšetrenie kďe som mala všetko v poriadku žiadne cysty ale ani plod nebol vidno na ultrazvuku.A na hnedý výtok povedala,že je z krčka maternice.Mám počkať do pondelka a keď mi nepríde menštrulácia tak mám ísť naspäť a dá mi vyvolávačku.Poslednú menstruláciu som mala od 17.04. do 20.04. od vtedy mi neprišla do dnes a dnes len ten hnedý výtok.Nejaké skúsenosti ???

Prišla mi dnes ráno MS takže pravdepodobňe to bolo biochemické.
Nevadí nabudúce sa podarí
@guudy …riešim tu niečo iné a vám vadí že som to zle napísala neskutočne tak sa vám ospravedlňujem za moju chybu
@aylin21 odpoved odo mna na tvoju otazku najdes hned v 3.prispevku ;)
A moj druhy prispevok s opravou tvojej chyby ber ako pomoc, ze sa viac nebudes strapnovat medzi ludmi, ked budes spravne vediet pomenovat menstruaciu..
v prvom rade ti mala zobrat krv, aby tehotenstvo definitivne vylucila... mohlo ist o biochem, ale to by sa MS spustila... moze ist vsak aj o mimomaternicove a to dost riskuje s tvojim zdravim, ak by toto bola verzia preco tehu test bol pozitivny...
v prvom rade ti mala zobrat krv, aby tehotenstvo definitivne vylucila... mohlo ist o biochem, ale to by sa MS spustila... moze ist vsak aj o mimomaternicove a to dost riskuje s tvojim zdravim, ak by toto bola verzia preco tehu test bol pozitivny...
@krasneleto ved píše ze dostala ms
@aylin21 to len tu na MK vznikol taky trend aj najmensi naznak an teste povazovat za tehu.
digi test ukazuje 1-2 u zien v case, ked sa im sotva tvori HCG a to je test asi z nizkou citlivosotou. neviem presne. nemozem to najst,a le asi aml nizsiu citlivost.
ako moze test ukazat 1-2, ked v 1tt sa Hcg netvori az v polke 2tt. navyse hcg sa dostane dokrvi a len jeho cast prechadza do mocu, nie cely objem. preto hcg v krvi je vyssie ako v moci, co znamena, ze v moci sa da zachytit az ked v krvi dosiahne urcitu hodnotu.
@majamat veru digitálny clearblue mi ukázal 1+2 keď som mala duchov na dvoch woman Secret testoch a až skoro po týždni som mala poriadnu druhú čiarku na ďalšom (rovnakom)teste .
@krasneleto ved píše ze dostala ms
@stellarstar to som asi prehliadla

@aylin21 ehm… menstruacia, nie menstrulacia
@guudy …riešim tu niečo iné a vám vadí že som to zle napísala neskutočne tak sa vám ospravedlňujem za moju chybu