Prasknutý kondóm
Ahojte ,chcem sa spýtať ,s frajerom by som velmi chcela bábo no on vraví že až keď to príde samo ,používamé kondóm ale niekedy aj nie ale spraví sa iba do kondomu ,včera som ho tajne prepichla ihlou na dvoch miestach .. ale ked sa sporavil netieklo z kondomu nič ,chcem sa spýtať či na prechod spermií stačí aj taká malá dierka alebo to treba niekolko cm trhlinu ,prosím bez hlúpych odpovedí v kondómoch sa teda neorientujem moc dobre ,ďakujem
aj znacku by sa zislo napisat,, co za superkvalitne gumky su to 😀 😀 😀
@mischellita dieťatko nie je hračka, ktorú odložím so šuplíka....ak on dieťatko nechce, nevieš ako sa k tvojmu "brušku" bude stavať. Radšej počkaj na tej správny čas a asi aj podľa tvojho príspevku aj správny vek.
asi je medzi tymto parom velka dovera...on chce dieta tak intenzivne,ze sa spravi iba do kondomu,ona robi dierky...no vztah s takymito zakladmi je pre plodenie deti ako vysity...
a k teme. Je blbosť prepichovať kondomy!!!!!!! Na babo treba dvoch, aby si nebola sklamaná, ked mu povies ze si tehotná....
@monika1308 rovno do susky :DDDDDDDD .... Si jej dala typ teraz :D
kedy sa tie prázdniny skončia 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 zasa nieco na pobavenie pre dnesny den
@monika2503 šak presne to chcela nie 😀 ale byť jej "frajer" tak ju do tej šušky kopnem za také podrazácke zmýšlanie .
naco sa srat , mala si ho prestihnut tam kde bol najhrubsi a bolo by ...... co k tomu dodat ..... mam pocit , ze konik ide dole vodou s primitivnymi otazkami
boze, tento konik, to je neco 😝 , tak chce dieta, no a co,,,,,,a kedy sa da kondom prepichnut? hocikedy!!!! staci ist pren do uschovne a cestou ho upravit, ved co je na tom 😝 😝 😝 same moralistky, ale ani jedna sa neprizna, ze by isla aj cez mrtvoly, len aby mala dieta,,,,,
myslím, že bábo by ste mali chcieť obaja
@maartinkaa a ty si kolko mŕtvol vyrobila,kým si prišla k 4 deťom??
@anatalia77 my sme isli cestou dohody 😀 a myslela som to viac-menej vramci srandy,,,,,,ved niektore komentare su priam, ako od matky terezy 😅
@monika1308 ako,naozaj nie som s tych co tu sudia cloveka..ale toto pride moc aj mne 😀

@mischellita toto nema chybu, len prepichuj a bude o jednu zufalu, nestatnu slobodnu mamicku viac ... ked chlap dieta nechce, tak ani prepichnuty kondom ti nepomoze 😝 ... teda k tehotenstvu mozno