icon

Prečo Clearblue stále ukazuje 2-3?

alexis846
20. máj 2025

Ahojte dievcata 🙂 je tu vela toho popisane k tejto teme, tak skusim aktualne za seba pridat...12.4. som mala poslednu menstruaciu, teraz mi uz asi 11 dni meska, mam pozitivne testy vyrazne 2 ciarky, ale clearblue ukazuje stale to iste 2- 3. Dnes budem priblizne 25 dni od ovulacie a ukazuje 2-3, takto mi ukazal aj 12 dni dozadu, proste stale len 2-3. Je to podla vas normalne? Termin u lekara mi dali 2.6. Bolesti brucha nemam, iba sem tak take zvlastne pocity v podbrusku, mam denne vytok biely - ale fakt ze denne, take zvlastne chute a zo sladkeho mi je zle, rano mam trocha divny zaludok a prsia ma bolia. Mate s tym nejaku skusenost? S tymto testom? Dakujem 🙂

Strana
z2
mucinqa
27. máj 2025
@alexis846

@kristie571 dakujem 🙂 mne to pride, ze mam strasne skoro take silne priznaky (mala by som byt 5tt +5) a krize ma na jednej strane zacali dost boliet, uvazujem dnes nad pohotovostou - aj ked myslim, ze tie krize su zo zleho pohybu, ale tak srotuje mi v hlave, ze ci to nema suvis s tymto

alexis846
autor
27. máj 2025
@mucinqa

@mucinqa jeeeeej 😍 urcite to bude vsetko v poriadku, ziadne 50/50, ale 100 🙂

mucinqa
28. máj 2025
@alexis846

@alexis846 pevne v to verim,no uprimne bojim sa tesit 🙂

mucinqa
2. jún 2025
@alexis846

@alexis846 a ty si ako dopadla 🙂?

alexis846
autor
2. jún 2025
@mucinqa

@alexis846 a ty si ako dopadla 🙂?

@mucinqa ahoj, tak uz mam aj ten tehotensky preukaz, mala by som byt 7tt +1, uz bolo aj srdiecko pocut alebo ako to mam nazvat...takze vyzera to zatial v poriadku...byva mi vsak dost zle od zaludka, nezvraciam, ale hnacky mam zato kvalitne 😶 ty sa ako citis? Kedy ides najblizsie na tu kontrolu?

mucinqa
2. jún 2025
@alexis846

@mucinqa ahoj, tak uz mam aj ten tehotensky preukaz, mala by som byt 7tt +1, uz bolo aj srdiecko pocut alebo ako to mam nazvat...takze vyzera to zatial v poriadku...byva mi vsak dost zle od zaludka, nezvraciam, ale hnacky mam zato kvalitne 😶 ty sa ako citis? Kedy ides najblizsie na tu kontrolu?

@alexis846 vidis to ja naopak mam problem s potrebou... velmi sa mi spomalili creva extremne som nafuknuta a velmi ma zavodnuje.. .. kontrolu dalsiu mam az 20.juna 🙂 tak gratlujem velmi tesim sa stebou 🙂

alexis846
autor
23. jún 2025
@mucinqa

@alexis846 vidis to ja naopak mam problem s potrebou... velmi sa mi spomalili creva extremne som nafuknuta a velmi ma zavodnuje.. .. kontrolu dalsiu mam az 20.juna 🙂 tak gratlujem velmi tesim sa stebou 🙂

@mucinqa ahoj, ako sa mas, uz lepsie s tym travenim? ako kontrola minuly tyzden? mne trochu pokazeny zaludok ustupuje a zacinam viac jest, ale unavena som akoze nonstop...druhu kontrolu mam az 8. jula, takze ja este cakam....

mucinqa
23. jún 2025
@alexis846

@mucinqa ahoj, ako sa mas, uz lepsie s tym travenim? ako kontrola minuly tyzden? mne trochu pokazeny zaludok ustupuje a zacinam viac jest, ale unavena som akoze nonstop...druhu kontrolu mam az 8. jula, takze ja este cakam....

@alexis846 ahoj ahoj vies co to travenie mam stale spomalene 🙂 takze toto sa mi nezmenilo

mucinqa
24. jún 2025
@alexis846

@alexis846 inak mam zatial vsetko ok 🙂 aj s babom

Strana
z2