Přerušovaný sex - mohla som otehotnieť?
Mám českou klávesnici 🙂
Ahoj chci se zeptat.
Včera jsme měli s přítelem sex po dlouhý době.
Nevim jak to popsat, ale ještě při mazlení, jsem si všimla že z něho,,neco" teče
Pak jsme měli sex, udělal se na,, ní„. já jsem se ještě dělala a zapomela“ na to, že mám prsty od ejakulátu.
Myslíte, že se může něco stát? Mám 7 dní do Ms, dnes mě bolí břicho jak kdyby jsem měla krami.
Co si o tom myslíte? Můžu zůstat těhotná i 7 dní před ms?
*7 dní do ms
Úplne súhlasím s @kkovacovak, možno by som ešte doplnila že ak mávaš úplne pravidelny cyklus, tak je pravdepodobnosť otehotnenia 7 dní do ms veľmi veľmi malá. Avšak, ako ti už bolo povedané, ak presne nesleduje ovulaciu tak nevieš ci nemáš tento mesiac nejak posunuty cyklus a otehotnieť môžeš. Ak mávaš cyklus nepravidelný, tak tehotná môžeš byť úplne kludne. Brucho ta boli pravdepodobne zo stresu
Mohla si otehotnieť aj z toho ejakulatu čo si si zaniesla dnu(spermie chvíľku prežijú na vzduchu) a aj bez toho, keďže ste nepoužili ochranu, vždy je šanca otehotnieť z predejakulatu. Ovulaciu môžeš mať hocikedy, kľudne aj počas menstruacie. Takže ak nechceš byť v tom, tak sup ráno do lekárne kúpiť "tabletku po". Nie je 100 percentna, lebo ak už stihlo dôjsť k ovulacii a oplodneniu tak už nepomoze ani to. Príznaky tehotenstva cítiť ešte nemôžeš.
Necitila si semeno na ruke? To je teda pekna rozpravka..
Myslim si ze si tady nekdo delá prdel..
pri nechranenom styku je vzdy sanca ze otehotnies, to je to riziko
nie, tehu neostaneš...

Ak máš nechránený sex tak je vždy nejaká možnosť otehotnieť. To ťa aj na základnej škole museli učiť. Takže áno aj z tohoto môžeš zostať tehotná. To že máš 7 dní do ma nič neznamená keďže podľa mňa nevieš kedy máš presne ovulaciu lebo to asi takto podrobne nesleduješ. Takže už musíš len počkať čo bude. Pravdepodobnosť ale veľká nebude.