Priateľku bolia prsia, bolí ju hlava a menzes mešká 4 dni
Prosim potreboval by som pomoc, moja priatelka a ja sme mali pred viac ako dvoma tyzdnami styk a mal som aj kondom a nebol poskodeny, no napriek tomu sa u nej vyskytuju priznaky tehotenstva, byva unavena, niekolko dni potom mala jednodnove krvacanie, pred nedavnom jej stvrdli prsia :/ boli ju hlava, a menstruacia jej meska uz 4 dni :( je pravda ze som ju dost pred tym vystresoval ked sa to stalo lebo som mal obavy, prosim je mozne ze je tehotna?
tak anjelicek v to dufam aj ja
moon1979 🙂 suhlasim s tebou 🙂 problem je ze nemoze lebo nema kde si to kupit 🙂 teraz ma prazdniny a sedi doma na dedine 🙂
@moon1979 - jaj moja my sme v tom veku neboli lepsi 🤐 Keby mi niekto vtedy povedal, ze kedy mas ovulaciu, nebudem vediet, co mi to hovori... ved si davali pozor, HAK je v tom veku skor nevhodna ako vhodna, zasa tolko sa im vycitat neda... ked bude babo, tak bude, nebudu prvy ani posledny, len zachovat chladnu hlavu.
@anjelicek26
no neviem, ale ja som sa v 13tich venovala iným veciam ako je sex 🙂 ale tak nie sme všetci rovnakí, že? ....
@moon1979 - no ja citam, ze maju 15 a 17 😉 Mozeme zatvarat oci, ale v dnesnej dobe je to cas, kedy deti zacinaju sexualne zit...
tak to ano 🙂 ale rodica ma znesu zo sveta ked to bude babo
@anjelicek26 hej len 15 je ešte pod zákonom ... 🙂 pre mňa za mňa každého osobná vec, ale potom nech znášajú následky ...
@moon1979 - Od 15-tich uz nie, len keby mala 14 a menej... a jej priatel tiez nie je plnolety, normalny vztah dvoch ludi primeraneho veku... isteze si budu znasat nasledky svojej pripadnej nesikovnosti, len... netreba stresovat kym to nebude cervene na bielom v style kolajniciek.. a potom hladat riesenie... keby toto raz pototo moja dcera, tak ju asi tiez neuskrtim.... aj ked teda babka v 37 rokoch by bolo dost vtipne 😀
bola, aaa teraz som sa tiez dozvedel, ze vraj mala slabu a nepravidelnu menstruaciu ak to vobec bola menstruacia
nooo a keby ze sme rozmyslali o potrate tak v jej veku potrebuje suhlas zakonneho zastupcu vsak?
tak to pouceny som uz teraz velmi dobre
@moon1979, nie je, od 15 uz maju pozehnanie od statu a by si sa divila, ze su uz mnohe 11 rocne deti co to maju za sebou. Vsetko ide dopredu, ktovie aky je teraz vekovy priemer, kedy pridu deti o panenstvo, lenze sa posunul aj priemer, v akom veku su ludia schopni postarat sa o dieta.
a ako hovorim teraz som sa dozvedel ze vraj mala za posledne dni slabe a nepravidelne "kramy" co je to? :(
@strecha52 mal by si to v prvom rade riešiť z rodičmi a priateľkou a nie tu medzi cudzími ženami....
Ak má priateľka 15r jej rodičia rozhodnú o tom, či to dieťa vôbec mať budete ale nie!
Takže bež za rodičmi a pekne si to vydiskutuj doma... Tu sa aj tak len vypytuješ na blbosti, ktorá ako prežívala tehotenstvo to Teba nemá čo zaujímať každá z nás je iná! A ďalšia vec tvojej priateľke može byť čokoľvek, to že jej ,,tvrdnú,, prsia to čo znamená? že 1 deň krvácala? Lekár by mal riešiť jej zdravotný stav a nie jej ,,priateľ,, na webe...
@strecha52 - rozmyslaj nad vsetkym, ale nie nad potratom... nie kym budes vediet, co je vo veci... a tak potrat nie je len tak, moze ostat neplodna, psychicky ju to poznaci, dokazes ty zit s myslienkou, zabil som vlastne dieta? Veci sa utrasu. Ale vravim, ries to po TESTE nie pred nim. Je vysoko pravdepodobne, ze je to len plany poplach.
tak dobre dakujem za vase prispevky, rady a vysvetlenia 🙂 dakujem pekne pomohli ste mi 🙂
tá dnešná mládež 😀, no nič, jediná rada, čakať, dúfať a nabudúce ostať pekne oblečení, v prípade dievčiny ešte tak 3 roky... 😕

@strecha52
hmm a priateľka je nesvojprávna, že si nevie ísť sama kúpiť test do lekárne??? však to nestojí celý svet, smiešne 2 eurá a netreba čakať do piatku ... ociká to kedykolvek a hotovo .... prepáč, ale toto ma fakt udivuje ... na sex su všetci dospelí ale na následné riešenia na úrovni 13 ročných detí ... nechcem tým nikoho uraziť, ale tak to vidím pri týchto a podobných témach ...