Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek
Napíš svoj príbeh, ako si zistila, že si tehotná, aké si mala príznaky, ako si to preživala, aké si mala pocity a aké to bolo, keď si to už vedela naisto.
Tým, že to budeš zdieľať s budúcimi tehuľkami, môžeš im pomôcť preživať tento moment bez zbytočných starostí a príjemnejšie.
Sama vieš, aké to bolo. Možno ak by si vtedy vedela niečoč čo už teraz vieš, prežívalo by sa ti to obdobie ľahšie.

@lucinika Bola som včera a ani krv nevzal prezrel ma spravil sono jedine čo povedal bolo ze všetko nasvecuje tomu že s tehotná že mam vysoko sliznicu a na sone aj dačo videl ale nevedel ešte presne určiť ci je to geneticny vak ci co alebo len cievk a objednal ma o 3 týždne. Bojim sa brucho bolí ako pred mrchou stale chodím na wc s domnenim že prisla ms. Ms m dostať zajtra dnes som 15 dp
@danka92 aj mne byvalo pred prchou zle a curala som stale a myslela som ze to s kramou nakolko ja mavam neskutocne bolesti pri mrche ateraz som 6tyzdni a zle mi je rovnako ako doteraz a bolesti mavam ale to je normalne drzim palceky baby
Ahojte, prosím vás poraďte mi. Mešká mi menzes 4 dní, robila som si test už v prvý deň meškania a bol pozitívny, k lekárovi sa zatiaľ nechystám, lebo minulý rok keď sa mi podarilo otehotnieť tak som šla skoro a potom mi robili sono každý druhý frb
Ahojte, prosím vás poraďte mi. Mešká mi menzes 4 dní, robila som si test už v prvý deň meškania a bol pozitívny, k lekárovi sa zatiaľ nechystám, lebo minulý rok keď sa mi podarilo otehotnieť tak som šla skoro a potom mi robili sono každý druhý deň, a nakoniec som potratila. Tak som si povedala že pôjdem až neskôr. Včera som však slabo spinila aj s krvou. Čítala som že to môže byť aj uhniezdovanie. Čo si myslíte? Dnes ráno som si robila test a takýto výsledok. ďakujem za každú radu 🙂
@vcielka199 yhniezdenie urcite nie, kedze hcg sa produkuje az po uhniezdeni..pravdepodobne nejaka cievka, teraz ne to dole vsetko celmi prekrvene.
@amelie2017 no nevie . Trápi ma to veľmi. Nechcela som ísť k lekárovi hneď, ale asi to risknem.
@vcielka199 Ahojte dnes som robila ďalší test ale mam pocit že ciarka nezosilnela. Spodné su z prsdvcera a vrchný je z dnešného rana
Danes mam dostat ms
@vcielka199 tak radsej zbehni, lre scoj dobry pocit..lepsie ako sa zozierat. Drzim palceky
Urcite si tehotna...ja som mala ovela slabsiu ciarocku a bola som a tiez mi zosilnela asi az po 3 dnoch... sestricka mi vravela, ze bez hcg v krvi sa druha ciarka neukaze vobec, ani slaba, jedine ze by bol zly test...ale ty mas 3 testy takze si urcite tehotna 🙂
@mrkvicka060 ahoj trpnutie je spôsobené nedostatočným prekrvenim alebo deficitom magnezia.
Baby, je normálne, keď na začiatku tehotenstva cítim silný tlak v podbrušku?? Až mi to vadí dnes.
5 dní po sexe som mala ráno bez príčiny nevoľnosť. Môže to niečo znamenať?
@sussah nie. to totiz mimi nie je ani poriadne zahniezdene,ak teda doslo k počatiu
@kajabartal 😞
@sussah prepacte, ale ked pisete tu, znamena to ze internet mate, co tak google.sk... https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&... . nechcem sa Vas tym nijako dotknut, no zacinam mat pocit ze kazda chce byt tehotna ale nic nevie o procese otehotnenia. ved to nie je len sex... Velkmi Vám drzim palce a prajem, nech ste coskoro prijemne prekvapena //.
@kajabartal áno chcela by som byť po niekoľkých rokoch a 4 neúspešných umelých oplodnení tehotná...😞 Ďakujem Google mám, prepáčte že som sa nieco opýtala na tomto fóre. Bez dôvodu mi proste prišlo zle a človek dúfa a verí v každý zázrak....
@kajabartal o procese otehotnenia mám toho už za tie roky naštudované...Prišla som na forum s názvom "priznaky tehotenstva" s ktorým žiaľ nemám žiadne skúsenosti. A tešila som sa,že sa mi točí hlava a bolo mi zle.Lebo nikdy sa mi to predtým nestalo.Tak som dúfala,že či niektorá nemá taku skúsenosť..
@sussah j to prilis skoro, ved ked embryo nie je zahnizdene, tak technicky este nie ste tehotna, a teda podla toho co pisete viete o procese otehotnenia informacie a teda si to zratajte, ze 5 dni po nechranenom sexe ocakavat priznak tehotnosti je nerealne. nechcem Vam zle, ale tak uznajte sama ze to je pritiahnute za vlasy
@kajabartal a to nieje len o teórii z Googla ale hlavne o reálnych skúsenostiach žien...
@sussah realna skusenost hovori to, ze priroda nie je david coperfield aby dokazala 30 sekund po sexe oplodnot a zahniezdit vaicko aby ste mohla 5ty den zacat pocitovat priznaky. nechcem Vám zle,
&sussah ak máte záujem, ozem Vám cez správu poradit z vlastnej skúsenosti čo robit, podstúpit,kam íst v pripade, ze sa dlho nedari,.

Ďakujem pekne