icon

Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek

martinjasen
14. mar 2012

Napíš svoj príbeh, ako si zistila, že si tehotná, aké si mala príznaky, ako si to preživala, aké si mala pocity a aké to bolo, keď si to už vedela naisto.
Tým, že to budeš zdieľať s budúcimi tehuľkami, môžeš im pomôcť preživať tento moment bez zbytočných starostí a príjemnejšie.
Sama vieš, aké to bolo. Možno ak by si vtedy vedela niečoč čo už teraz vieš, prežívalo by sa ti to obdobie ľahšie.

Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiekPríznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek
danka92
28. feb 2017

Ďakujem pekne

lucinika
1. mar 2017

@danka92 určite tam bol duch a teraz čiarka krásne silnie, gratulujem 🙂 daj vedieť ako si dopadla u gynekológa

danka92
1. mar 2017

@lucinika Bola som včera a ani krv nevzal prezrel ma spravil sono jedine čo povedal bolo ze všetko nasvecuje tomu že s tehotná že mam vysoko sliznicu a na sone aj dačo videl ale nevedel ešte presne určiť ci je to geneticny vak ci co alebo len cievk a objednal ma o 3 týždne. Bojim sa brucho bolí ako pred mrchou stale chodím na wc s domnenim že prisla ms. Ms m dostať zajtra dnes som 15 dp

iwet25
1. mar 2017

@danka92 mňa tiež bolelo brucho ako pred mrchou, vobec sa to nelíšilo a bola som nakoniec tehotná.

danka92
1. mar 2017

@iwet25 Mna už prestalo bolieť uz iba trochu ale je mi dosť zle a som neskutočne unavená

xxxxxxx113
2. mar 2017

@danka92 aj mne byvalo pred prchou zle a curala som stale a myslela som ze to s kramou nakolko ja mavam neskutocne bolesti pri mrche ateraz som 6tyzdni a zle mi je rovnako ako doteraz a bolesti mavam ale to je normalne drzim palceky baby

vcielka199
2. mar 2017

Ahojte, prosím vás poraďte mi. Mešká mi menzes 4 dní, robila som si test už v prvý deň meškania a bol pozitívny, k lekárovi sa zatiaľ nechystám, lebo minulý rok keď sa mi podarilo otehotnieť tak som šla skoro a potom mi robili sono každý druhý frb

vcielka199
2. mar 2017

Ahojte, prosím vás poraďte mi. Mešká mi menzes 4 dní, robila som si test už v prvý deň meškania a bol pozitívny, k lekárovi sa zatiaľ nechystám, lebo minulý rok keď sa mi podarilo otehotnieť tak som šla skoro a potom mi robili sono každý druhý deň, a nakoniec som potratila. Tak som si povedala že pôjdem až neskôr. Včera som však slabo spinila aj s krvou. Čítala som že to môže byť aj uhniezdovanie. Čo si myslíte? Dnes ráno som si robila test a takýto výsledok. ďakujem za každú radu 🙂

amelie2017
2. mar 2017

@vcielka199 yhniezdenie urcite nie, kedze hcg sa produkuje az po uhniezdeni..pravdepodobne nejaka cievka, teraz ne to dole vsetko celmi prekrvene.

vcielka199
2. mar 2017

@amelie2017 no nevie . Trápi ma to veľmi. Nechcela som ísť k lekárovi hneď, ale asi to risknem.

danka92
2. mar 2017

@vcielka199 Ahojte dnes som robila ďalší test ale mam pocit že ciarka nezosilnela. Spodné su z prsdvcera a vrchný je z dnešného rana
Danes mam dostat ms

amelie2017
2. mar 2017

@vcielka199 tak radsej zbehni, lre scoj dobry pocit..lepsie ako sa zozierat. Drzim palceky

adus120
2. mar 2017

@danka92 to vyzera ze si tehotna... na vsetkych troch podla mna

danka92
2. mar 2017

@adus120 Hej len ciarka nesilnie to ma štve. Dnes ma prísť mrcha. A vcera a pred večerom ma bolelo podbrusko ako by mala ms prist a dnes ma bolí vajecniky

domisteve
2. mar 2017

Urcite si tehotna...ja som mala ovela slabsiu ciarocku a bola som a tiez mi zosilnela asi az po 3 dnoch... sestricka mi vravela, ze bez hcg v krvi sa druha ciarka neukaze vobec, ani slaba, jedine ze by bol zly test...ale ty mas 3 testy takze si urcite tehotna 🙂

tuusfatum
2. mar 2017

@mrkvicka060 ahoj trpnutie je spôsobené nedostatočným prekrvenim alebo deficitom magnezia.

danka92
2. mar 2017

@domisteve Dakujem pekne len trpnem stale aby ms neborazila mam dnes dostat

domisteve
2. mar 2017

@danka92 aj keby prisla este to neznamena, ze nie si tehotna... sestra mala menzes normalne a bola v 3. Mesiaci 🙂

vcielka199
2. mar 2017

Baby, je normálne, keď na začiatku tehotenstva cítim silný tlak v podbrušku?? Až mi to vadí dnes.

sussah
2. mar 2017

5 dní po sexe som mala ráno bez príčiny nevoľnosť. Môže to niečo znamenať?

kajabartal
2. mar 2017

@sussah nie. to totiz mimi nie je ani poriadne zahniezdene,ak teda doslo k počatiu

sussah
2. mar 2017
kajabartal
2. mar 2017

@sussah prepacte, ale ked pisete tu, znamena to ze internet mate, co tak google.sk... https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&... . nechcem sa Vas tym nijako dotknut, no zacinam mat pocit ze kazda chce byt tehotna ale nic nevie o procese otehotnenia. ved to nie je len sex... Velkmi Vám drzim palce a prajem, nech ste coskoro prijemne prekvapena //.

sussah
2. mar 2017

@kajabartal áno chcela by som byť po niekoľkých rokoch a 4 neúspešných umelých oplodnení tehotná...😞 Ďakujem Google mám, prepáčte že som sa nieco opýtala na tomto fóre. Bez dôvodu mi proste prišlo zle a človek dúfa a verí v každý zázrak....

sussah
2. mar 2017

@kajabartal o procese otehotnenia mám toho už za tie roky naštudované...Prišla som na forum s názvom "priznaky tehotenstva" s ktorým žiaľ nemám žiadne skúsenosti. A tešila som sa,že sa mi točí hlava a bolo mi zle.Lebo nikdy sa mi to predtým nestalo.Tak som dúfala,že či niektorá nemá taku skúsenosť..

kajabartal
2. mar 2017

@sussah j to prilis skoro, ved ked embryo nie je zahnizdene, tak technicky este nie ste tehotna, a teda podla toho co pisete viete o procese otehotnenia informacie a teda si to zratajte, ze 5 dni po nechranenom sexe ocakavat priznak tehotnosti je nerealne. nechcem Vam zle, ale tak uznajte sama ze to je pritiahnute za vlasy

sussah
2. mar 2017

@kajabartal a to nieje len o teórii z Googla ale hlavne o reálnych skúsenostiach žien...

kajabartal
2. mar 2017

@sussah
@sussah chapem, ze dufate v kazdu moznost, no tymto zmyslanim 5 dni po sexe si fakt len skodite a nepomozete svojmu telu ani psychike. Sama viem co hovorim, presla som si tymto procesom a trvalo to roky.

kajabartal
2. mar 2017

@sussah realna skusenost hovori to, ze priroda nie je david coperfield aby dokazala 30 sekund po sexe oplodnot a zahniezdit vaicko aby ste mohla 5ty den zacat pocitovat priznaky. nechcem Vám zle,

kajabartal
2. mar 2017

&sussah ak máte záujem, ozem Vám cez správu poradit z vlastnej skúsenosti čo robit, podstúpit,kam íst v pripade, ze sa dlho nedari,.