Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek
Napíš svoj príbeh, ako si zistila, že si tehotná, aké si mala príznaky, ako si to preživala, aké si mala pocity a aké to bolo, keď si to už vedela naisto.
Tým, že to budeš zdieľať s budúcimi tehuľkami, môžeš im pomôcť preživať tento moment bez zbytočných starostí a príjemnejšie.
Sama vieš, aké to bolo. Možno ak by si vtedy vedela niečoč čo už teraz vieš, prežívalo by sa ti to obdobie ľahšie.

@mrkvicka060 No tak toto urcite nieje ziadny priznak tehotenstva.... Vajicko sa oplodni a uhniezdi od 5 do 10 dni.. Zo ziadneho hladiska nemozes mat priznak tehotenstva hned na druhy den po sexe (nie po oplodneni, kedze vajicko sa nestihne za par hodin oplodnit) To by si mohla vediet.... Tri dni po oplodneni si mohla mat "priznaky" jedine vdaka pychike, urcite nie vdaka tehotenstve.... A ja som tiez mala trpnutie ruk ale az v 2. trimestri... Nepocula som, zeby toto bol priznak tehotenstva... Kazdopadne drzim palce, len sa neupinaj na kazdu malickost... 🙂
@sibalka21 dakujem, poucovanie nepotrebujem. Nikde som nepisala, ze som mala priznaky den po sexe, ale na treti den po sexe...bolo to tak pri synovi a necakala som, ze som tehotna, takze psychika to nebola... len som vtedy rozmyslala, preco ma tak palia prsia. takze, nemusi byt pravidlom vsetko, co si precitas 🙂 mysli na to, kazda zena je ina. Poznam svoje telo a viem najlepsie, takze tie posmesky si prosim nechaj pre niekoho ineho, ja na ne nie som zvedava...
@mrkvicka060 Tak sa nepytaj sa nazor, ked chces pocut len to, ze "ano samozrejme ze si tehotna" ... Logika nepusti, tak si skus dat dve a dve dokopy... Neboj sa ja na to myslim, ze kazda je ina, len ty asi velmi citas na nete somarin ;).... Kazdopadne neposmievam sa, to ze ty si to tak pochopila je tvoja vec.... Znova ti prajem vela stastia a drzim palce... Skus si odpustit komentare na moju osobu....
@sibalka21 neskusim si ani nahodou odpustit komentare. Ked chces robit mudrucku na nete, skus si precitat trosku viac ako modrehokonika. Vajicko sa mozno uhniezdi za 5-10 dni, ale urcite nie oplodni, to by si mohla vediet. Ked je vajicko oplodnene, zacnu sa bunky delit. Uz vtedy sa vylucuje iny pomer hormonov ako normalne, ktore mozu sposobovat nejake tie priznaky. Nie je za vsetky priznaky tehotenstva zodpovedny len hCG, ktore sa vylucuje az po uhniezdeni. To by si tiez mohla vediet. Ale ty si zrejme typ, ze ked sa to nestalo tebe tak to neexistuje. Tak citaj dalej konika, a rob mudru niekomu, koho nakrmis tvojou ,,logikou" a bude spokojny.
A dost sa mylis, ze chcem pocut, ze som tehotna. To praveze pocut nechcem, momentalne mi to vobec nevyhovuje. Nazory si vypocujem rada, ale nie vyvysovanie typu ,,to by si mohla vediet". Ja na rozdiel od teba zrejme viem odborne toho viac, a nie z modreho konika. Tak sa teraz pre istotu ty zdrz komentarov na mna. Prajem ti pekny den. A studuj, neuskodi ti to...
@mrkvicka060 Tvoj nazor.... Mam v rodine dost lekarov a sama som to studovala, tak nejak nechapem tvoj detinsky utok na mna... Hej, ty ocividne logiku neuznavas, ty si zase z tych ktore veria, ze den po sexe maju vsetky priznaky sveta.... Ale aj take sa tu najdu....Pekny den....
@sibalka21 mas pravdu. Pekny den ti prajem 🙂
@mrkvicka060 sprav si test ked si neni ista ale určite tehotna nebudeš ved to ani niesu príznaky tehotenstva alebo ešte lepšie ked zajdes k lekárovi zoberie ti krv po pripade ta vyšetrí 🙂
Prosim baby potrebujem radu som po mmt a otehotnela.som po zakroku 4mesiace.zatial mam len test dve ciarky prva kontrola u lekara v piatok.ale dnes ma strasne pobolieva lavy vajecnik.pravy vajcovod uz nemam.bojim sa ze to mam znovu mimomaternicove .cim to.moze byt?prosim poradte bojim sa
@xxxxxxx113 zbehni na pohotovost
@sasa1234 ja som teraz v 8tt a tiez som bola na pohotovosti kvoli tomu ped 2tyzdnami. Tam bolo vraj vsetko ok a moja doktorka mi povedala ze ako sa babo uhniezdovalo nejaku cievku mi poskodilo a vznikla mi modrina z toho. Nasadila mi duphaston preventivne a odvtedy je klud. Na pohotovosti mi povedali, ze cervena krv je zla.
Ahojte babi chcem sa spitat us dva tizne ma bolia prisia boze to bit tehotenstvo.
@ibron ahoj skús spraviť testik ten tí skôr ukáže či áno alebo nie ale príznak máš tak môžeš byť tehotná držím palce ❤
@ariana195195 okey spravim si dakujem🙂
Žienky čo môže znamenať že som mala týždeň pred menštruáciou ranné krvácanie ale len také jednorázove čo som sa utrela po malej potrebe. Krv bola jasná červená. Krámy mám dostať až v stredu možno utorok. Nikdy žiadne gyn problemy som nemala ani také špinenie ..a mám pravidelný cyklus
@danka92 gratulujem je tam čiarka vidím ju nech sa darí a všetko je dobré 🙂
@ariana195195 Ďakujem ďakujem dakujem snáď bude všetko v poriadku
@danka92 kedy ideš ku gynekológovi? Potom daj hneď vedieť ako si dopadla v kolkom si týždni ale čiarka tam je pekná vidieť ju 🙂
@ariana195195 Este mam len dostať ms o tri dni ak nepríde buďme volať ginekologovi.

@mrkvicka060 mne trpnu ruky pravidelne kazdu noc..musim brat magnezium, ale s tym sa mi to len zmiernuje..takze priznak to moze byt a aj nemusi..