icon

Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek

martinjasen
14. mar 2012

Napíš svoj príbeh, ako si zistila, že si tehotná, aké si mala príznaky, ako si to preživala, aké si mala pocity a aké to bolo, keď si to už vedela naisto.
Tým, že to budeš zdieľať s budúcimi tehuľkami, môžeš im pomôcť preživať tento moment bez zbytočných starostí a príjemnejšie.
Sama vieš, aké to bolo. Možno ak by si vtedy vedela niečoč čo už teraz vieš, prežívalo by sa ti to obdobie ľahšie.

Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiekPríznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek
Strana
z20
ckatka
24. jan 2021

@antonia008 naše dve lásky. Adoptovany a biologicky. O aha narodený v ten istý deň (len iný rok).

taaveronika
Autor odpoveď zmazal
simuska132
15. júl 2021

U mňa to bolo takto: Snažili sme sa asi pol roka o babo ❤ a potom cca po pol roku my začalo bývať zle s cigarety, úplne ma napinalo a aj som zvracala. Potom som jedla vyprážaný syr co som milovala a z ničoho nič som s toho vracala do teraz to nemôžem ani vidieť 😊 tak potom som tušila ale neverila čakala som na menzes ktorý sa nedostavil tak som si kúpila test a vyšiel pozitívne 🎈🙏 A teraz mám doma malú predškoláčku💝

karolonakarol
24. jan 2022

@agus87 @antonia008 @miskachrumka @janickamalicka1988 @krimhilda @rocko999 @pupava36
@ivetavi a ostatne …
Ahojte baby (Prikladám môj kalendár)
Ovu si nesledujem ale snažíme sa o babo, tam kde sú ❤️ Sme sa snažili, muž chodí na sluzobky mimo SK tak sa snažíme len keď je doma. Ms mávam pravidelnú na 27-28dc. Poslednú ms som mala 23.12.
16.1 a 18.1 (25dc a 27dc) som mala taký ružový výtok. Myslela som že rozbiehajúca ms ale do dnes neprišla 6dni.
Robila som už 3 testy a negatívne ale asi ani jeden som nerobila ráno. Ale robila som TOPTEST 2 pružkove a jeden neviem ako sa presne vola, kazetový? Aké máte s nimi skusenosti ? Ale mám naliate prsia, niekedy mi vadi tričko a mám žilky na nich. Ak bola posunutá ovu kedy by som mohla robiť test? Alebo po koľkých dňoch meškania vyšiel vám ? ja viem že prvý deň vyšiel večšine (aj mne tak nejak prvé tehu) ale chcela by som počuť aj skusenosti kedy ste mali negatívne testy a boli ste tehu. Nemám žiadnu infekciu, zapáchajúci výtok ani nič podobne. Ďakujem

alison11
25. jan 2022

@karolonakarol Ja som mala podobnú skúsenosť ale mávam nepravidelnú ms a nesledovala som plodné dni nič,tak som nevedela,že kedy sme mohli splodiť. od očakávanej ms mi až po týždni ukázali testy konečne pozitívne.Mne vsrbeli bradavky neskutočne a často som chodila na malú. Držím päste.

karolonakarol
25. jan 2022

@alison11 ďakujem 🥰

matula12199
25. jan 2022

@karolonakarol my sme mali sex 13, 14,a 16DC ovulku mam cca 14Dc na 23DC som mala negativny test a 25Dc uz slaba druha ciarka no pekne viditelna.. Dnes som mala dostat co je 28DC no uvidime ci to vyjde od 22Dc slabo krvacam, nastastie asi 2 dni len spinim

jaskolka
25. jan 2022

Prvé tehotenstvo, nijake príznaky, len neprišla menštruácia. Po týždni meškania som urobila test a boli //. Bohužiaľ, tehotenstvo skončilo v 9 týždni MA.😥
Druhé tehotenstvo som sa cítila tak divne ešte pred meškaním menzesu, občas mi bolo zle občas sa točila hlava, potom ma naplo z kávy, ktorú inak milujem a už som tušila, že o čo ide. Ale čakala som, či menzes príde, akebo nie. Neprišiel a tak nasledoval test, no a dve čiarky na ňom. Všetko bolo chvalabohu v poriadku a syn má momentálne už vyše roka.❤️
No a tretie tehotenstvo som zistila tak, že po pôrode prišla len prvá menštruácia a druha už nie. Bez príznakov,len //čiarky. Teraz som v 24 týždni, všetko v poriadku, bude to dievčatko ☺️

alison11
25. jan 2022

@matula12199 Držím palčeky 🙂
@jaskolka Jej Gratulujem,tak to budete mať dve maličké detičky 🙂 Veľa síl Vám prajem,určite to bude z prvu náročné najmä 1rok,potom to bude už len lepšie 🙂

jaskolka
25. jan 2022

@alison11 ďakujem ☺️

matula12199
29. jan 2022

@alison11 ďakujem 🙂

pupava36
3. feb 2022

@karolonakarol mne ukazovali 3 testy ze su negativne a dcera ma uz skoro 7 rokov. Ked mate ruzovy vytok tak sa vajicko len uhniezduje. Po 2 tyzdnoch si spravte znova test ak vam nepride ms. Alebo najlepsie je ist k lekarovi.

modrakengura
3. feb 2022

@martinjasen ja som mala uplne citlive prsia a zaspavala som v robote za stolom a potom jedla salat ala krab s jahodovym dzemom

saskia222
29. jún 2022

U nas si tak 4 dni pred mojou ocakavanou MS kolegyna v praci isla natriet chlebik s majkou a vtedy ma z toho naplo😀. Inak majku zboznujem. A cely cas som tvrdila manzelovi ze u nas doma mame nejaku divnu kavu, raz mi prisla priliz slaba, raz priliz silna…. Muz tam prenastavoval vkuse kavovar, vymienal kavy a nechapal. Dva dni pred MS ma strasne bolelo brucho ale bala som sa dat si ibalgin, ze co ak by nahodou. Urobila som si test a bol negat…. Ale nieco vzadu v hlave mi hovorilo nech si ho nedavam, tak som si dala pnadol femina….v den ocakavanej ms sme boli na oslave a nechutilo mi vino. To uz mi bolo naozaj velmi podozrive😀😀😀. Dva dni po meskani uz boli // . Dcerka uz ma rok a pol 😊.

katarina3921
12. aug 2022

@martinjasen Bol December mne meškala menštruácia tak som sla ku gynekologovi ktory marodoval zo zlomenou rukou tak som sla k zastupujucemu ten mi urobil ulteazvuk nic nevidel tak mi pichol injekciu na vyvolaní menstruacie. Nedostala som to za mesiac som sla znovu už k svojmu a ten mi potvrdil že som tehotná. Celé tehu som mala komplikácie v nem. Som ležala 2 mesiace. Potom mna pustili domov a par tyzdnov mi odtekla voda tak sme jeli do nem. Tak mna skontrolovali a ze to plodova voda nie je ale moč. Urobili zo mňa total trubku poslali mna dom. No mne sa to uz nepáčilo cítila som že nie je drobec v poriadku. O 48 hodin som šla do poradne uz tam bol primar. Malý sa nehybal. Okamžite mna poslal na porodnicu a na druhy den vyvolavali porod pretoze to odtiekla voda vtedy. Narodil sa a mal Sepsu prevazali ho do inej nem. Skoro zomrel. No dnes je v poriadku. A to len kvôli tomu že madam sa tam zaúčala a nevedela čo a ako tak mňa poslala domov. Nakoniec som mala u porodu primara a este jedneho lekára. Ten pocit bol velmi zly. Ked moj maly mal 50% moznost ze zomrie.

lea162
22. sep 2022

@karolonakarol ahoj bolo to tehotenstvo ? Prežívam niečo podobne akurát.

Strana
z20