Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek
Napíš svoj príbeh, ako si zistila, že si tehotná, aké si mala príznaky, ako si to preživala, aké si mala pocity a aké to bolo, keď si to už vedela naisto.
Tým, že to budeš zdieľať s budúcimi tehuľkami, môžeš im pomôcť preživať tento moment bez zbytočných starostí a príjemnejšie.
Sama vieš, aké to bolo. Možno ak by si vtedy vedela niečoč čo už teraz vieš, prežívalo by sa ti to obdobie ľahšie.

U mňa to bolo takto: Snažili sme sa asi pol roka o babo ❤ a potom cca po pol roku my začalo bývať zle s cigarety, úplne ma napinalo a aj som zvracala. Potom som jedla vyprážaný syr co som milovala a z ničoho nič som s toho vracala do teraz to nemôžem ani vidieť 😊 tak potom som tušila ale neverila čakala som na menzes ktorý sa nedostavil tak som si kúpila test a vyšiel pozitívne 🎈🙏 A teraz mám doma malú predškoláčku💝
@agus87 @antonia008 @miskachrumka @janickamalicka1988 @krimhilda @rocko999 @pupava36
@ivetavi a ostatne …
Ahojte baby (Prikladám môj kalendár)
Ovu si nesledujem ale snažíme sa o babo, tam kde sú ❤️ Sme sa snažili, muž chodí na sluzobky mimo SK tak sa snažíme len keď je doma. Ms mávam pravidelnú na 27-28dc. Poslednú ms som mala 23.12.
16.1 a 18.1 (25dc a 27dc) som mala taký ružový výtok. Myslela som že rozbiehajúca ms ale do dnes neprišla 6dni.
Robila som už 3 testy a negatívne ale asi ani jeden som nerobila ráno. Ale robila som TOPTEST 2 pružkove a jeden neviem ako sa presne vola, kazetový? Aké máte s nimi skusenosti ? Ale mám naliate prsia, niekedy mi vadi tričko a mám žilky na nich. Ak bola posunutá ovu kedy by som mohla robiť test? Alebo po koľkých dňoch meškania vyšiel vám ? ja viem že prvý deň vyšiel večšine (aj mne tak nejak prvé tehu) ale chcela by som počuť aj skusenosti kedy ste mali negatívne testy a boli ste tehu. Nemám žiadnu infekciu, zapáchajúci výtok ani nič podobne. Ďakujem
@karolonakarol Ja som mala podobnú skúsenosť ale mávam nepravidelnú ms a nesledovala som plodné dni nič,tak som nevedela,že kedy sme mohli splodiť. od očakávanej ms mi až po týždni ukázali testy konečne pozitívne.Mne vsrbeli bradavky neskutočne a často som chodila na malú. Držím päste.
@alison11 ďakujem 🥰
@karolonakarol my sme mali sex 13, 14,a 16DC ovulku mam cca 14Dc na 23DC som mala negativny test a 25Dc uz slaba druha ciarka no pekne viditelna.. Dnes som mala dostat co je 28DC no uvidime ci to vyjde od 22Dc slabo krvacam, nastastie asi 2 dni len spinim
Prvé tehotenstvo, nijake príznaky, len neprišla menštruácia. Po týždni meškania som urobila test a boli //. Bohužiaľ, tehotenstvo skončilo v 9 týždni MA.😥
Druhé tehotenstvo som sa cítila tak divne ešte pred meškaním menzesu, občas mi bolo zle občas sa točila hlava, potom ma naplo z kávy, ktorú inak milujem a už som tušila, že o čo ide. Ale čakala som, či menzes príde, akebo nie. Neprišiel a tak nasledoval test, no a dve čiarky na ňom. Všetko bolo chvalabohu v poriadku a syn má momentálne už vyše roka.❤️
No a tretie tehotenstvo som zistila tak, že po pôrode prišla len prvá menštruácia a druha už nie. Bez príznakov,len //čiarky. Teraz som v 24 týždni, všetko v poriadku, bude to dievčatko ☺️
@matula12199 Držím palčeky 🙂
@jaskolka Jej Gratulujem,tak to budete mať dve maličké detičky 🙂 Veľa síl Vám prajem,určite to bude z prvu náročné najmä 1rok,potom to bude už len lepšie 🙂
@alison11 ďakujem 🙂
@karolonakarol mne ukazovali 3 testy ze su negativne a dcera ma uz skoro 7 rokov. Ked mate ruzovy vytok tak sa vajicko len uhniezduje. Po 2 tyzdnoch si spravte znova test ak vam nepride ms. Alebo najlepsie je ist k lekarovi.
@martinjasen ja som mala uplne citlive prsia a zaspavala som v robote za stolom a potom jedla salat ala krab s jahodovym dzemom
U nas si tak 4 dni pred mojou ocakavanou MS kolegyna v praci isla natriet chlebik s majkou a vtedy ma z toho naplo😀. Inak majku zboznujem. A cely cas som tvrdila manzelovi ze u nas doma mame nejaku divnu kavu, raz mi prisla priliz slaba, raz priliz silna…. Muz tam prenastavoval vkuse kavovar, vymienal kavy a nechapal. Dva dni pred MS ma strasne bolelo brucho ale bala som sa dat si ibalgin, ze co ak by nahodou. Urobila som si test a bol negat…. Ale nieco vzadu v hlave mi hovorilo nech si ho nedavam, tak som si dala pnadol femina….v den ocakavanej ms sme boli na oslave a nechutilo mi vino. To uz mi bolo naozaj velmi podozrive😀😀😀. Dva dni po meskani uz boli // . Dcerka uz ma rok a pol 😊.
@martinjasen Bol December mne meškala menštruácia tak som sla ku gynekologovi ktory marodoval zo zlomenou rukou tak som sla k zastupujucemu ten mi urobil ulteazvuk nic nevidel tak mi pichol injekciu na vyvolaní menstruacie. Nedostala som to za mesiac som sla znovu už k svojmu a ten mi potvrdil že som tehotná. Celé tehu som mala komplikácie v nem. Som ležala 2 mesiace. Potom mna pustili domov a par tyzdnov mi odtekla voda tak sme jeli do nem. Tak mna skontrolovali a ze to plodova voda nie je ale moč. Urobili zo mňa total trubku poslali mna dom. No mne sa to uz nepáčilo cítila som že nie je drobec v poriadku. O 48 hodin som šla do poradne uz tam bol primar. Malý sa nehybal. Okamžite mna poslal na porodnicu a na druhy den vyvolavali porod pretoze to odtiekla voda vtedy. Narodil sa a mal Sepsu prevazali ho do inej nem. Skoro zomrel. No dnes je v poriadku. A to len kvôli tomu že madam sa tam zaúčala a nevedela čo a ako tak mňa poslala domov. Nakoniec som mala u porodu primara a este jedneho lekára. Ten pocit bol velmi zly. Ked moj maly mal 50% moznost ze zomrie.
@karolonakarol ahoj bolo to tehotenstvo ? Prežívam niečo podobne akurát.

@antonia008 naše dve lásky. Adoptovany a biologicky. O aha narodený v ten istý deň (len iný rok).