Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek
Napíš svoj príbeh, ako si zistila, že si tehotná, aké si mala príznaky, ako si to preživala, aké si mala pocity a aké to bolo, keď si to už vedela naisto.
Tým, že to budeš zdieľať s budúcimi tehuľkami, môžeš im pomôcť preživať tento moment bez zbytočných starostí a príjemnejšie.
Sama vieš, aké to bolo. Možno ak by si vtedy vedela niečoč čo už teraz vieš, prežívalo by sa ti to obdobie ľahšie.

Ahojte Babulky,mamicky a snazilky. Tiez patrim medzi tie,co by uz prijali babatko. Ale stala sa mi takato vec. Mam pravidelny cyklis 28 dni. Ms trva 5-6 dni. Takze som si vypocitala aj plodne dni. 16 maja som dostala poslednu ms. Dnes mi meska ms 2 dni a miesto toho mam biely vytok. Bradavky mam citlive na dotyk a nafuknute. Resp. Mam priznaky akoby som mala ms ale po kazde ked idem na wc ms nikde. Moze sa stat,ze sa nam to konecne podarilo? 🙂
@nabanndonejamais môže.. tak držím prsty 🙂
@nabanndonejamais 16 maja???nepomylila si sa nahodou???
@mausy21 pomylila.
Ahojte baby 🙂 Rada by som počula Váš názor 🙂 s priateľom sme mali viac krát nechranený styk aj plodných dní. Asi tak po týždni som mala pár dni takých že mi bolo zle ráno a aj večer.. čo som zjedla tak som myslela že budem grcať z toho ..bola som fajčiarka ale prestali mi chutiť aj cigarety.vobec mi nechýbaju. .. potom to prešlo a zasa som začala mať pichanie v podbrušku ako keby som mala dosť ms ale ešte bolo skoro na nu.. citlivé prsia sem tam taký tlak v nich .. mám zvýšenu teplotu .. MS mi mešká tretí deň, a už štvrtý den by som zjedla aj kona :D mám nafúknuté brucho bolia ma kríže a teraz mam trošku tlak vo vaječníku. ale ms stále nikde.. Test som si ešte nerobila lebo som myslela že ms príde.. Myslíte že by som mohla byť tehotna ?
@kikina77
Kup si test,ak bude negativny zopakuj test dalsi den,alebo skoc k lekarovi a budes vediet viac,mi ti tu moc neporadime 🙂
Robila som dneska test a negativny a ms stale nikde takze skusim o par dni teda. 🙂
baby ahojte , stalo sa vam po ovulke 6dpo ze ste mali 2-3dni spinenie ale len na papiery a potom na 24dc uplne vymyzlo a len mliecny vytok ??
Ahojte zienky. Mam otazku. Co to znamena ked je urceny tyzden to cislo vedla plusu. Napr 7+nieco :D Dakujeeem.
@nabanndonejamais je to siedmy tyzden plus napr 3dni. To znacii ze uz zacal osmi tyzden.
Ahoj chcela by som sa opýtať či by niekto nevedel poradit. Mala som sex krátko po potrate. Mala som nechránený sex ale neurobil sa do mňa . Je šanca že som otehotnela ? .... Cítim sa stale unavena
A ešte vraj existuje nejaká tabletka má s ňou niekto skúsenosti?? .... Alebo pocul niekto už o tom ?
@akcina456 ano existuje ale hadam si ju nechces davat? Vies vobec kolko je to hormonov?? Ved to je najvacsi humus aky moze byt... A budes mat niekolko cyklov totalne rozhadzanych, bude ti meskat MS a mozes mat aj dost bolestive MS... Nedavaj si to pokial nemusis, kedze podla toho co pises tehotna niesi
Ake skusenosti mate s testom testSTAR?
U mna dost nestandardne priznaky-ako prve som pocitovala strasne navaly horucavy az som sa potila (aj ked som len stala na zastavke a v podstate nic som nerobila) normalne ma pot oblieval a mala som pocit ze sa musim aj z koze vyzliect co mi bolo tak horuco aj v noci som sa na to budila, ze mi je horuco a som spotena... to som registrovala niekedy mozno tyzden po ovulacii.... Potom mi meskali aj kramy hoci ma brucho a prsia boleli ako keby som tie kramy prave uz mala hoci som nemala... A vytok-len priehladny az biely. Hnedy vytok som neregistrovala vobec. A dnes som si robila test RapiClear classic cerveny vanickovy s pipetkou a ukazalo teda aj pomerne silnu ciarku (mala som to dostat 14.10. a po 8dnoch meskania som robila test). Pripajam fotku, este spomeniem ze podla navodu pise ze 3-10 min a ma ukazat na tom T ciarku, tak mne ukazali asi po 2minute a postupne silnela a po 5minutach bolo jasne...hoci som na tie testy citala aj dobre aj zle recenzie, mne ukazal a lekarnik vravel, ze ak ukaze ze som zrejme tehotna... Tak pohdem overit ku gyn.
A este som zabudla jeden priznak spomenut - prechladnutie (druhy den mi meskali kramy a zacalo mi tiect z nosa a to mam uz vyse tyzdna) a to som citala ze prechladnutie je tiez priznak tehotenstva, tak som zvedava ci lekar potvrdi
Ahojte. Som treti den po pregnyle.mala som 28mm folikul a snazili sme sa 2dni pred a aj v ten den. Bolia ma hrozne krize a jedlo nemozem ani vidiet je mi z neho zle a boli ma brucho. Mate niekto s tym skusenosti ci ste mali take iste.co to moze znamenat.
Ahojte. prosim vas. viem, ze je mozne otehotneit, aj ked sa do mna partner nespravil. ale aka je podla vas moznost, aby som bola tehotna, 4.10., ked sme mali sex 3 dni pred ocakavanou menstruaciou, s tym, ako som uz spominala, tak sa partner do mna nespravil. posledny tyzden je mi zle, toci sa mi hlava, je mi tazko na zaludku a som stale unavena a vcera ma neskutocne bolelo v podbrusku, dnes uz menej.
Dakujem
Este by som chcela doplnit, ze ms som dostala normalnu 7.10 a trvala zhruba 5 dni. testy mi ukazali, ze tehotna nie som
@1lusiatko1 ak nejaka sanca je, tak velmi mala, skor nulova, ak mas aj testy negativne, ms bola normalna, partner sa do teba ani nespravil a je velmi nepravdepodobne ze by si mala ovulaciu 3 dni pred MS... Mozes mat nejaku virozu a vcerajsie bolenie v podbrusku a ostatne priznaky mozu byt sposobene ovulaciou pravdepodobne kedze si asi niekde v strede cyklu...
Možem byt tehotná?Sex som mala 12.10. s kondomom.Teraz som mala tieto posledne 3 dni slabý hnedastý výtok,ktorý zmizol.Test mi vysiel negatívny.Neviem si vypocitat plodne dni,3 mesiace som uživala hak,ktoru som vysadila v polovicke septembra,lebo som z nej skoro 3 mesiace stale slabo krvacala.V polovicke septembra som aj prestala kojit...

@tinkaronko0710 gratulujem aj ja.. ja už za chvíľku budem mať po.. v januári.. 🙂