Sex bez kondómu
Ženy, no ahojte mam 16 rokov pred 2 tyzdnami som mala sex bez ochrany, priatel tvrdi ze sa urobil mimo ale moc tomu neverím. Bojim sa že som ostala tehotná, mebiem čo robiť ten sex sme mali den po ukončení menštruacie…
@nevenka no ak ma pamat neklame, tak to bolo 1-2 dni po. Cyklus som vtedy mala 31 dnovy.
Teraz už nič a nabudúce rozmýšľať aby si nemala stresy..
Mat sex bez ochrany v 16 rokoch a ešte opití... Fajne... Po prvé, pod 18 nemáš čo piť alkohol a po druhé, ak sex, tak si treba dávať pozor. Maximálne nezodpovedné!!!!
@mamamasama vsak to... Stava sa aj to🙏. Aj ja poznam jednu kocku, co prave vtedy otehotnela🤷♀️
Snad to dobre dopadne... Drzim palce.
Držím palce, mohlo sa stať aj nemuselo. Uvidíš čoskoro 🙂 nabudúce by som trvala na kondóme keď už
V prvom rade ak maš priatela išla by som za mamou nak ma zoberie na gynču a dala prepisat antikoncepciu. A môžete ist bez kedy len chcete…
Ze je skuseny 😂 v devatnastich... To ma pobavilo 😂 ale celkom tomu rozumiem, tiez som si v tom veku myslela, ako mi to super ide 😂 no ale mozes mi verit, ze este skuseny nie je, ani on, ani ty. Ked chces sexovat bez kondomu, musis perfektne poznat svoje telo a svoj cyklus. Rozhodne ti to pred svadbou neoporucam. Ci ste pili alebo nie, je uplne jedno, pocita sa len vysledok 😉 teraz oravdepodobne tehotna nebudes, ale uz to nerob, snad ta ten strach nauci...