Sex cez neplodné dni a pozitívny test
Čítala som že tieto testy sú falošne pozitívne povedzte my že to je iba kanálik ako fakt som mala s mužom sex iba raz do mesiaca a aj to hneď po menzes takže v neplodne dní mešká dva dni a taký test už druhý my vysiel

V prvom rade ja som s obomi detmi otehotnela ked bola 1-2 dni po menstruacii... a po druhe myslim ze to kanalik nie je. 😊
Pridavam sa do zoznamu... -hned po kramoch sa neda otehotniet.- Veru da 🤣
@veverickav 🤣
@veverickav Ja som zasa dôkaz, že sa dá aj priamo cez.
(Moja mama sa dĺllho snažila až im jeden MUDr poradil skúšať cez jej dni, otcovi sa to vraj vôbec nepozdávalo - ale evidentne to stalo za to - podarila som sa 🙂)
@malinoismum fiha, to je uz ozaj zahada ludskeho tela... ale super, ze sa im zadarilo 💜🙏😀
@veverickav 🙂 mamka mala vraj hrozne krátke cykly, asi preto, ktovie🙂 ale v tom zúfalstve po XXX rokoch mu verili.. a chvalabohu za to🙂 Pekný deň 🙂
😂😂😂😂 ten nadpis super 😂😂 cítila som sa rovnako..bábo som ešte druhé nechcela a v novwmbri som mala nastúpiť do novej práce...prvého sume máme.po ivf s tým že sme mali obaja zle výsledky....ktomu ešte aj ten minulý rok bol strašne náročný psychicky a aj fyzicky pre mňa lebo som sa pol roka starala o ležiacu mamu sama plus syn plus dom a veľká záhrada plus naša prerabka domu a sex sme.mali.naozaj raz za mesiac doslova a v auguste sa zadarilo v septembri som skoro okoktavela a muž ani nechcel.veeit že to jeho 😂😂Ešte teraz sa niekedy zamýšľam či to je vôbec možné 🤦
Krásny pozitívny test. Všetko je možné. Aj pri odsledovani plodných dni meranim bazalnej teploty a hlienu a sporadickom styku sa dá otehotnieť. Hlavne, ked si ovulácia zmyslí prísť o tri dni skôr, čo sa nestalo nikdy a spermie vydržia čakať 4 dni. Potom ostáva už len držať si oči v jamkách pri pohľade na pozitívny test a predychavať celodenné nevoľnosti.
Akože fakt nevieš nič o plodných dňoch 😂 pár dni po MS práveže sú 😉 vždy musíš počítať plus mínus pár dní 😘
Toto je pozitívny test ako hrom, jednoducho si tehotná. Nijaká ochrana nie je 100%,jedibe celibát, a ešte zrejme sterilizácia.
Ahoj 🙂 gratulujem a prajem veľa sily a hlbokej radosti na prekonanie šoku. Do budúcnosti - po ms nie sú neplodne dní, resp.nemusia byť. Dokonca ani počas ms. Skús pozrieť stránku lpp.sk, je to tam veľmi dobre vysvetlené (symptotermalna metóda, robia aj online kurzy, aj kurzy po celom Slovensku)
Ja mam 6 az 7 den menzesu uz plodne dni kedze ovu mam 12sty den a spermia muza moze prezit aj 5 a viac dni. Mnohe otehotneli tesne po menzese. Neplodne dni su az 4 dni po ovulacii, ziadne take ze tesne po menzese si neplodna. Takze to ze si neplodna tesne po menzese si si iba naivne myslela.
Manžel ma dobre naboje 🤣👶
My sme sa snazili 4 mesiace ako kraliky a nic. 3 tyzdne pred svadbou sme byvali u nasich, sex sa nam podaril raz a otehotnela som. Ale nakoniec to nedopadlo dobre. Ale anoz aj raz staci. Gratulujem
@malinoismum k tomu kresťanský založený.. Je to inak celkom dôležitá info.. U nás v rodine mame kresťanský založených.. A ten muž teda nepodporuje žiaden druh antikoncepcie.. Ani "vytiahnutie" 😂 čiže zmysel to môže mať
@lusyc ked pride skor ovu, to nema vplyv. Ak naozaj sa drzis striktne tych metod, milovat sa mozes az 4den po ovu. Pred tym nie. Co teda neni bohvieco. Tyzden menzes, dalsi tyzden aj viac cakas na ovu (podla cyklu). Lutealna faza je 14 dni, z toho rataj 4 dni este ziaden sex kvoli ovu, takze milujes sa nejaky tyzden aj pol a zas celibat 2 az 3 tyzdne.
Ja som otehotnela hned po menzese 😁Asi dva dni..Tak ja som tiez za to, ze je to pozitivny 👌👍😁

@janulka1802 tak potom kresťan môže očakávať aj následky - a áno presne ako pises, mali by o tom popredu hovoriť, minimálne pri spoločnej modlitbe za “nepocatie” aby sa vedela aj pani zariadiť 🙂