Skúšali ste digitálny test Clearblue?
Baby skusali ste tento test? kolko DPO ho mozem skusit?
@kristinka28 : Ahoj, predtým som nevedela že som tehotná, ale v pondelok som si spravila navečer tehot.test vyšiel pozitívne a včera som bola u lekára už mi vystavil aj tehot.knižku 🙂
@sandrika1986 tak blahozelam 🙂 prijemne tehulkovanie
@kristinka28 : Ďakujem 🙂
ahojte, nevedeli by ste mi poradiť, prosím, kde v BA kúpim tento test? Skúšala som už asi pätoro lekárni a nikde som zatiaľ nezohnala. Ďakujem.
Ja som si dnes robila clearblue digital a napísalo mi že niesom tehotná, iné testy mi ukazujú duchov, som 14dpo
Dievčatá, mám otázočku len tak pre zaujímavosť..skúšali ste niektorá aj paličkový aj digi, ak vám paličkový ukázal slabulilinkého takmer neviditelného (neodfotitelného) ducha? Ak áno, ako sa zachoval digi? Bolo na ňom aspoň 1-2?
@mon777 mne ano 🙂, 11 DPO 🙂...na 10mml/l Dr. max takmer neviditelne a na digi 1-2...ale u kazdej je to individualne. Ja uz by som sla len cez digi...
@mariankach gratulkaaaaaaa 😀
@lilimoni juuuj, dakujem, ale to male 1-2 tu spinka uz na gauciku, z nostalgie som sem zabehla, lebo pred rokom takto som tu aj ja pridavala ducharinky a tesila sa..je to nadherny pocit 🙂))
@mariankach jezis aky bubaaaaaak 😀 aj ja chcem takeeeeee 😀
@mimzy123 ahoj niejako tomu nerozumiem ja som mala 2 pruzky ako je na 1foto ale estik negativny a tehu som nebola ,,vraj sa to nerozobera,ze su tam stale 3pruzky,ak si tehu su 4 mozess mi to lepsie opisat foto dik
@lilimoni Amelia je uzasna, aj pospinka, take kludne babo oproti prvej 🙂
@mariankach aj ja som mala spachtosku 😀 ked sa druhe podari a hlavne aj vydrzi, tak snad bude tiez kludasko 😀
@kristinka28 Videla som aj negatívny test, takže to čo je na fotke sú pozitívne testy. Len to máš moc slabé, chvíľu počkaj a sprav si test znova. Ale podľa mňa tehotná si.
@mimzy123 no moja to teraz nie pred par mesiacami som urobila ten to mi nejde do hlavy mas niekde ten link nech si to prestudujem,uz som naozaj blazon ked vravis ze to su pozitiv,testy je mi to cudne
Kočky prosím Vás...minuly tyzden v pondelok cca o 17:00h som si robila digi test a ukázal +2-3. Dnes som si ho skúšala urobiť opäť a ukázal zase +2-3. Je to v poriadku ?! Začínam sa báť, ze niečo nie je dobré....doktorovy mám ist az v auguste
@alexandra_j22 ahoj, zrejme este nedosiahlo hcg hodnotu na 3-4tt. Zaroven ale ak Ti ukazuje tyzdne, znamena, ze sa babetko drzi. Drzim palec 🙂 .
@alexandra_j22 horsie by bolo keby ukazal 1-2 🙂 nestresuj sa zbytocne 😉
Žienky potrebujem pomoc....na indikatore mi ukázalo znak knihy S šípkou. ..to je čo? ?bola ste už niektorá tak??

@sandrika1986 ahoj sak mas napisane ze si tehotna 🙂 🙂 ,,tak preco pytas ,,, 😉