Skúsenosť s domácim tehu testom z krvi
Žienky prosím vás o pomoc/radu/názor, hocičo... 😔 V piatok som bola u gynekológa, kvôli bolestiam...na usg pozrel, že nemám žiadne cysty, a že vidí, že čoskoro dostanem ms. Reku dobre odišla som. Dnes som 9 dní po ovulácii a urobila som si domáci krvný tehu test. Viem, príliš skoro, ale snažíme sa už dlho, asi každá snažilka vieme, aká je zvedavosť neprekonateľny pocit. A teraz k veci- myslíte, že by to mohol byť náznak začínajúceho potratu, prípadne mimomaternicové tehotenstvo? Bolesti mám stále, nie celé dni ale mám. Také tie klasické ako pred ms, brucho, až do stehien, kríze. Test je pozitívny. Užívam duphaston, ráno a večer jednu tabletu. Výtok nemám zatiaľ žiaden, len hustejší ako býva po ovulke. Krv ani spinenie zatiaľ nie. Zajtra mám dostať ms, mám 10 dňový lutealnu fázu. Neviem, čo si o Tom myslieť, či sa tešiť, či radšej sa pripraviť na sklamanie už vopred. Pridávam foto testu. Ďakujem 😍😍😍
@baskac a ako dlho? My sme okolo roka, aj vyše roka... Skúsili sme kadečo a až teraz to vyšlo.. vieš čo, bolesti mám ešte hej. Kríže, aj brucho. Čítala som, že by to malo byť normálne, že sa maternica rozťahuje, telo pripravuje, je to vraj takto ok. Čiže neviem. Ale vieš, ten čudný pocit a strach stále vo mne pretrváva. A asi aj dlhšiu dobu bude. To je tak, keď sa človek dlhšie snaží, potom keď to zrazu vyjde nie je schopný tomu ani veriť. To je presne môj prípad 😉 a držím palce, nech to vyjde aj tebe, čím skôr!!! 😉 Užívaš nejaké lieky, či za zatiaľ prirodzene ?
@zuzka_puska ten test z krvi kde si kúpila vlastne
@bubinka04 z netu 😉 adiel.sk a test sa tuším volal adexus, od inova Pharma. Majú ho viaceré e-shopy v ponuke 🙂
@zuzka_puska my sa snažíme od leta, takže asi podobne. Zatiaľ bez liekov a doplnkov, ale min. mesiac som začala premýšľať, že by sme niečo mohli vyskúšať, ale ponuka je tak veľká, že som sa nevedela rozhodnúť🙉 no, pred troma týždňami pravdepodobne biochemické😔 tento týždeň uvidíme, či sa niečo nepošťastilo, ale po pravde, moc tomu neverím, cítim sa rovnako... Tie bolesti, čo si spomínala, môžu byť kludne z rozťahujúcej sa maternice. A vy ste niečo užívali na podporu, čo si myslíš, že mohlo pomôcť? Ja sa totiž bojím, aby mi to moc nerozhádzalo cyklus a potom som sa nemusela dávať dlho do poriadku.
@baskac to verím, že sa bojíš. Popravde nám by sa bez pomoci asi nezaradilo 😔 užívala som duphaston, dlhodobo, pár rokov. Vždy som ho užívala od 16dc 10 dní. Až minulý mesiac som sa dočítala tu, žienky mi poradili nasadiť duphaston až po ovulácii, ktorú som si sama odsledovala. A vidíš vyšlo. Duphaston pomáha uhniezdeniu, pripravuje maternicu. A výsledky máš všetky v norme? Myslím vyšetrenia ktoré ti dr robil? Ja som skúsila inofolic a inofolic combi, nepomohlo nič, len škoda peňazí 🤷

@zuzka_puska jeeej, to je super správa! Teším sa s tebou🙂, tiež sa snažíme, tak ťa celkom chápem. Už len nech pekne rastie a čím neskôr ťa v týždni zavolá, o to viac už uvidí. Ešte máš stále také bolesti?