icon

Príprava na možné komplikácie v tehotenstve

ve_verka
Dnes o 07:49

Ahojte idem si pre radu alebo podobnú skúsenosť: mám nepravidelnú ms a vôbec neviem kedy prebehla ovulacia. Nakoľko som si len tak spravila tehotenské testy a boli mierne pozitívne. Išla som na hcg ktoré bolo vo štvrtok minulý 28,6 včera som bola zas na hcg a bolo 28,6 večer som išla do bb aby sa na mňa pozreli sliznica ma 10 mm na ľavom vajíčku cysta. Tehotenstvo nevidia zobrali mi včera podvečer znova hcg a bolo 36. Dnes ráno znova kontrola ultrazvuk prázdny… o dva dni zas hcg…. Mám hnedé spinenie. Mám sa pripraviť na mimomaternicove alebo biochemický potrat ? Už som totiž zúfalá. Dieťa sme chceli syn ma 6 rokov a chcel sme ešte jedno dieťatko.

anonym_cd4b5d
Dnes o 08:06

@ve_verka ahoj, mrzi ma to, ale nejedna sa o prosperujuce tehotenstvo... biochemicke nie, to by HCG klesalo... tebe rastie, ale zial nie tak , ako by malo ... skor by som sa priklonila k mimomaternicovemu, alebo falosne pozitivnemu kvoli cyste... aj ked tam by stupat nemalo

anonym_b520c2
Dnes o 08:25

To ti tak kazali často chodiť na krv a na ultrazvuky alebo ako? Ja mam tiež 5ročnú a tento mesiac testy silneli aj digi ukázal najskor 1-2 potom 2-3, ale začala som špiniť na utz tehotenstvo nevidel len sliznicu 12mm a ms sa dostavila.. Bolo to biochemicke. Hcg mi nebral a ani som nechcela ..
kedy si mala poslednu ms?

anonym_e8e946
Dnes o 08:33

To hcg je velmi nizke, bud si extremne skoro (a na usg nic nezbadaju), alebo to sposobuje ta cysta. Ale skor som za tu cystu, ak od stvrtku za tie 4 dni je takyto "postup" hcg, nevyzera to na (prosperujuce) tehotenstvo.

januska12323
Dnes o 08:35

Hcg sa zvyšuje v tehotenstve skokovo, tebe stúplo málo tak to bude niečo iné.

ve_verka
autor
Dnes o 08:59

Áno od utorka chodím na usg a krv že to to vlastne je. Myslím si aj ja že to bude mimomaternicove.

ve_verka
autor
Dnes o 09:00

Posledná ms bola 19.3 mám nepravidelný cyklus dlhé cykly veľmi 30-50 kedy bola ovulacia ani neviem