Príprava na možné komplikácie v tehotenstve
Ahojte idem si pre radu alebo podobnú skúsenosť: mám nepravidelnú ms a vôbec neviem kedy prebehla ovulacia. Nakoľko som si len tak spravila tehotenské testy a boli mierne pozitívne. Išla som na hcg ktoré bolo vo štvrtok minulý 28,6 včera som bola zas na hcg a bolo 28,6 večer som išla do bb aby sa na mňa pozreli sliznica ma 10 mm na ľavom vajíčku cysta. Tehotenstvo nevidia zobrali mi včera podvečer znova hcg a bolo 36. Dnes ráno znova kontrola ultrazvuk prázdny… o dva dni zas hcg…. Mám hnedé spinenie. Mám sa pripraviť na mimomaternicove alebo biochemický potrat ? Už som totiž zúfalá. Dieťa sme chceli syn ma 6 rokov a chcel sme ešte jedno dieťatko.
To ti tak kazali často chodiť na krv a na ultrazvuky alebo ako? Ja mam tiež 5ročnú a tento mesiac testy silneli aj digi ukázal najskor 1-2 potom 2-3, ale začala som špiniť na utz tehotenstvo nevidel len sliznicu 12mm a ms sa dostavila.. Bolo to biochemicke. Hcg mi nebral a ani som nechcela ..
kedy si mala poslednu ms?
To hcg je velmi nizke, bud si extremne skoro (a na usg nic nezbadaju), alebo to sposobuje ta cysta. Ale skor som za tu cystu, ak od stvrtku za tie 4 dni je takyto "postup" hcg, nevyzera to na (prosperujuce) tehotenstvo.
Hcg sa zvyšuje v tehotenstve skokovo, tebe stúplo málo tak to bude niečo iné.
Áno od utorka chodím na usg a krv že to to vlastne je. Myslím si aj ja že to bude mimomaternicove.
Posledná ms bola 19.3 mám nepravidelný cyklus dlhé cykly veľmi 30-50 kedy bola ovulacia ani neviem

@ve_verka ahoj, mrzi ma to, ale nejedna sa o prosperujuce tehotenstvo... biochemicke nie, to by HCG klesalo... tebe rastie, ale zial nie tak , ako by malo ... skor by som sa priklonila k mimomaternicovemu, alebo falosne pozitivnemu kvoli cyste... aj ked tam by stupat nemalo