icon

Slabá čiarka po limite

horalocka
30. nov 2012

Zienky, potrebujem poradit, lebo uz som z toho zufala a neviem co si o tom mam mysliet. ☹ Mala z vas niektora podobnu skusenost? Mrcha mi meska uz 3.den, vzdy som mala cyklus pravidelny ako hodinky...Dva dni pred nou som si robila test, na ktorom sa druha ciarka objavila az po limite, ale bola tam...Dva dni po nej som si test robila znova a vysiel rovnako, zase sa objavila druha palicka, ale az po limite a rovnako silna ako ta predchadzajuca, cize hcg zrejme nestupa....Zazili ste nieco podobne? Bojim sa, aby neslo o mimomaternicove tehotenstvo. Este skusim otestovat o dva dni, ale uz tomu neverim, ze by sa stal zazrak...V juni sme uz o jedno dietatko prisli, prestalo mu bit srdiecko v 9tt. 😢 Dakujem za vsetky rady.

lauritka
1. dec 2012

@horalocka som si nevsimla 😀

horalocka
autor
2. dec 2012

tak baby, nakoniec sa to bohuzial alebo vdaka Bohu vyriesilo samo, dostala som kramy...

marduliena
2. dec 2012

Neviem ale podobnu skusenost ako ti som mala, prvý krát ked som bola tehotná tak v 16 týždni my zistili že mam mrtvy plod tak my to zobrali. po roku sme chceli bábo znova dostala som menzes ale len dva dni som mala, robila som si test a prvá čiarka hned vyšla a druha po dlhšej dobe ale slabšie spravila som si ešte dva a to iste, tak som išla k doktorke nevedela sa my vyjadrit či som tehotna že mam počkat ešte dva týždne už by to mohla vydiet ked som prišla tak my potvrdila tehotenstvo.Mam tri deti a za každým ked som si robila test tak druha čiarka my vyšla neskoršie.

franci80
2. dec 2012

@horalocka velmi by som si to priala 🙂)) dnes som to skusala zase z ranneho mocu, ale ta druha ciarka bola taka ista slaba a velmi tenucka :( boli sa sice podbrusko a aj prava strana vajecnikov ale moze to byt aj prechladnutie :( zatial na sebe nepozorujem ziadne radikalne zmeny ( trosku viac zhednute kruhy okolo bradaviek, ale to je vsetko) a som brutalne nervozna ako klbko nervov 🙂)) ale to je asi z toho ocakavania do stredy, kedy by mali prist kramy 🙂

marduliena
2. dec 2012

ja som ju mala tiež velmi slabučku a mam tri deti a pri každom my vyšla velmi slaba

horalocka
autor
2. dec 2012

@franci80 este mas do kramov dost casu, ale ciarka by mala postupne silniet...mne praveze vobec nesilnela, nakoniec som mala test negativny a kramy prisli... drzim Ti palce nech to vyjde... 😉

kveta
2. dec 2012

@franci80 Moze to byt aj cysta na vajecniku. Radsej necvic kym nebudes mat istotu.

franci80
2. dec 2012

@kveta dakujem 🙂 budem si davat pozor 🙂

franci80
2. dec 2012

@horalocka ja si tiez myslim, ze asi pridu 🙂 dam vediet 🙂

franci80
5. dec 2012

tak uz je to iste 🙂 2-3 tyzdne 🙂 test vysiel pozitivne 🙂 tak len drzte palceky aby to vydrzalo celych krasnych 9 mesiacov 🙂))) 😀

kejkej
5. dec 2012

Ahojte, mne na troch testoch ukazalo slabu ciarku ale neviem.... Bojim sa

marduliena
6. dec 2012

Hmmm, to vešti len tehotnááá

horalocka
autor
7. dec 2012

@franci80 gratulujem a prajem krasne tehulkovanie... 🙂 snad sa aj nam coskoro podari...

franci80
7. dec 2012

@horalocka velmi pekne dakujem 🙂)) dufam ze to dopadne dobre 🙂

janaplt
27. jan 2013

Ahojte, aj mne dnes vysla druha slaba ciarka po limite, meska mi to uz asi tyzden aj par dni ... uz som z toho šiši.. 😖 predtym som si robila test minuly piatok a bol snehobiely

effien
27. jan 2013

@janaplt myslim, ze by z toho nieco mohlo byt 🙂 Ja som mala skoro neviditelnu ciarku na troch testoch v priebehu troch dni a teraz mi tu vysledok pobehuje 🙂

janaplt
27. jan 2013

@effien dakujem ti za odpoved. Myslis, ze by z toho nieco predsa len bolo? A ty kedy robila test? Asi kolko dni po meskani mrchy? Dakujem 😉

effien
27. jan 2013

@janaplt urcite moze 🙂 ale to ti na 100% potvrdi az gyndos. Ja som si zacala robit test cca 5 dni po meskani. Tri dni skoro nic nebolo vidiet. Potom na 4 den som si spravila test clear blue ten digitalny a a tam to uz pekne svietilo 🙂 u kazdeho je to individualne.

janaplt
27. jan 2013

@effien Tak dakujem velmi pekne, testnem o par dni, ak ovsem tá moja hlava zabudliva nezabudne 😀 Este raz dakujem

effien
27. jan 2013

@janaplt myslim ze na toto sa neda len tak zabudnut :p Drzim palce. Pekny vecer

janaplt
27. jan 2013

@effien cely tyzden som tak zabudala kupit tehotensky test 😀 az v sobotu som si spomenula a sla som ho kupit, cize vcera 😀 Este raz, moc dakujem, pekny vecer 🙂

effien
7. feb 2013

@janaplt ahoj, no ako to dopadlo? Som sa sem zo zvedavosti vratila, ze aky je vysledok 🙂

janaplt
7. feb 2013

effien IP 😉

jarmila82
7. feb 2013

tak ako baby...co myslite?nezdá sa mi to?

alchemilkazltozelena
7. feb 2013

@jarmila82 nezdá 🙂 je tam 🙂

laura84
6. jún 2013

@marduliena mne sa teraz stalo to co tebe. Rano som si robila test, kym bol mokry nebolo vidiet ciarku, prisla som z prace a je viditelna a medzitym prisiel menzes...nechapem

marduliena
6. jún 2013

@jarmila82 Jooj z tohto niečo bude o 9 mesiacov

mirka_aa
6. jún 2013

@jarmila82 tak toto je teda viditelnee 🙂

kiki68
7. jún 2013

asi Vas tu nepotesim,ale raz som mala podobny problem,objavila sa mi druha slaba ciarka,ale az po tom limite stanovenom na letaku, ale tehotna som nebola. O dva dni an to som dostala menzes a bolo vsetko zase normalne. Neviem cim to bolo, ci predsalen tam nieco bolo,alebo zblblo telo. Teraz ked som tehotna naozaj bola,tak to vyslo hned dve ciarky a teda dost silne sfarbene. Ale ist pre istotu na USG neni na skodu. Keby tam uz vidi,ze rastie ta dutinka,tak uz je tam na to zarobene 😉 Tieto testy vedia byt potvora.... 😖

vladena001
12. jún 2013

Ahojte, baby?..Ako je to s digitálnymi testami?...Ked sa objavi znamienko minus a cez to len slaba palicia, akoze plus, ale taka slabá, ze je len bielou ohranicena, je vysledok negativny? Vdaka za odpoved.