Baby myslíte, že môžem byť tehotná?
OVu som mala 19.10 a odvtedy sa s mužom snažíme.
MS by som mala dostať 2.11. Dnes ráno som si robila test - 8 dní po prvom styku a ukázal mi veľmi slabú druhú čiarku. Je to možné???
@kvietok2021dt no aj nad tým som rozmýšľala 😅😅😅 dcéru som mala v 21 rokoch, no kľudne sa môže stať, že ma dcéra predbehne a za nejakých 7-8 rokov kľudne môžem teda babka byť 🙈🙈 ale neviem si predstaviť, že budem mať 40 a budú má volať babka 🤣🤣🤣🤣 nočná mora 🤣🤣🤣
@levandulova111 mama ma 42 ja mam 23 a cakm v decembri :D mna mama mala v 19
@kvietok2021dt mamina je o 10 rokov staršia odo mňa 😅 môj najstarší brat má 43 teraz v auguste 😅 mladší 40 mal v júni 😅
Ale hlavne, nech sme všetci zdraví ☺️☺️❤️❤️❤️ a bábätká úspešne donosíme ❤️
@danidaniela ja to tam vidím ❤️
@betkaulicna ❤ja tiež ja som si robila skvor test ms mam dostať až 8 ale bolia ma prsia pod bruškom aj križe neviem na isto čo si mam myslieť
@levandulova111 čauko tak presne mam aj ja ms mam dostac o 8 dny a neviem či som tehu alebo nie ? Viďite tam druhu slabu čiarku
@kvietok2021dt ahojte baby chcela som sa spytať či viďite tu sllabu čiarku si si len namyšlam ms nam dostať o 4 dny ale ja som si robila skvor test boli ma pod bruškom križe aj prisa poraďte mi neviem či som v tom alebo nie 💜dakujeeem .
@popuska gratulujeeem 💜 chcela som sa spytať aj mne tak isto višlo vidiťe tam slabu čiarku ? Ms mam dostac o 4 dny ja som si robila skvor test ⭐ dost ma boli pod bruškom aj križe aj prsia čo nato mi povieďe možem byť tehu?
@betkaulicna ⭐ mam bolesty aj v podbrušku aj križe
@danidaniela 8 dní do ms je ešte ďaleko, skús počkať aspoň do dňa ms, alebo keď budeš nedočkavá ako som bola ja 😁 tak aj deň pred ms, čiarka by mala byť už oveľa silnejšia, hlavne testuj rovnakou značkou, aby si vedela porovnať, držím palce 🤞
@amalia_11022 fu tak to netuším, nikdy som nepozerala koľko dpo som alebo ako sa to píše, rátala som dni do ms 😅 a deň pred ms som mala ledva viditeľnú čiarku, slabšiu od teba, v deň ms zosilnela trošku, po 2 dňoch bola stále rovnako slabá, tak som to vzdala, ale poobede mi to nedalo a ešte v ten deň som si spravila ďalší test, ktorý bol zas silnejší a postupne silnel už pekne.... Skús o dva dni znovu a keď ti zosilnie, je to tam ✊ držím palce 😊
@va_sarisska21 nič tam nevidím :/
@betkaulicna takže som mala len vidiny ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@levandulova111 🙏😄😄😂😂😂🙏 bozeeeeeeee pocuj ved ty coskoro aj babka budes :D