icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

darinkazv
29. aug 2016

@happymia mne pri týchto testoch meškali 12 dní a to mám pravidelný 29 dňový cyklus. ☹ ja už som si teraz povedala, že už nebudem testovať. ani keď budú meškať. prvý test si spravím, až keď ich mesiac nedostanem.

happymia
29. aug 2016

@darinkazv ja somcerstvo po laparke a prefuku , kde vsetko bolo ok ....tak preto mi to je divne , lebo oi laparke mi pekne prisli na 33dc co je u mna normal .... preto som len testovala , raz som uz mala bio chemu

darinkazv
29. aug 2016

@happymia ja som prišla o prvé bábätko v 7tt. potom už ďalšie dve tehu boli ok. a mám 2 zdravé dcérky. to si síce ich otec nevedel vážiť, tak sme už 1 rok a 9 mesiacov od seba a 1rok a 4 mesiace mám nového partnera, rok spolu žijeme, dcérky ho milujú viac, než vlastného otca a túžime po spoločnom bábätku. on z predošlého vzťahu deti nemá. len to asi veľmi chceme, tak sa proste just nedarí. teraz sme už tomu nehali voľný priebeh, prestala som aj ovu sledovať a proste to príde, keď bude mať prísť. možno práve teraz, keď budem mať hlavu inde, lebo píšem bakalárku, prídu onedlho skúšky, obhajoba a štátnice. a pevne verím, že už štátnicovať budem s bruškom. 🙂

nivea777
29. aug 2016

@darinkazv ak vsetko pojde ako ma..ja budem statnicovat s 2 mesacnym babom

happymia
29. aug 2016

@darinkazv tak ti zo srdca prajem nech ti vsetko vynde ako si prajes ..., pride ked clovek necaka ..., no ja som skoro pred 2rokmi potratila v 9tt nevyvinul sa plod a o 4 mesiace bio a reraz toto tie testy fakt uz neviem

darinkazv
29. aug 2016

@nivea777 gratulujem. moja naj kamoška bude s 3 mesačným. ja v tom čase s 10,5 ročnou, s 5 ročnou a dúfam, že s bruškom. 🙂

darinkazv
29. aug 2016

@happymia ďakujem a držím palce aj ja. najlepšie je zájsť rovno k dr. na krv. 🙂

happymia
29. aug 2016

@darinkazv nooo pockame ci nahodou marha nedojde hahaha nech sa na mna dr nekuka trosku inak haha , a dakujeeeeem 😊

mimala555
29. aug 2016

@nivea777 ahoj nenasla si náhodou tie foto prvých testov značky pepino... . ? Vôbec neviem čo to má byť keď aj na ňom vyšla len slabá druhá čiarka :( ďakujem

dominini
29. aug 2016

@mimala555 ahoj ja ti tiež pošlem 🙂 pozri ako postupne silneli 🙂

dominini
29. aug 2016

@mimala555 prvé sú pondelok ( 5 dni do ms), utorok(4 dni do ms ), nižšie streda (3 dni do ms) a potom som si v deň ms spravila a boli krásne čiaročky

snazilka19993
29. aug 2016

@dominini to je krasne 🙂 ja som presne nieco take ocakavala 🙂 ale bohuzial ciarocky zmyzli 🙂

dominini
29. aug 2016

@snazilka19993 ešte skúšaj, máš čas kým príde ms, ešte sa zadariť môže 🙂

nivea777
29. aug 2016

@mimala555 ja som zacala az po ked meskalo

snazilka19993
29. aug 2016

@dominini ja len nechapem ze jak mi mohol vyjst pozitivny test v strede cyklu 😂😂😂

dominini
29. aug 2016

@snazilka19993 veď to je tým nesprávne zvoleným falošne duchárskym testom ...

mimala555
29. aug 2016

@dominini no super tie sú úžasné len ja mam od tvojho prvého ešte o niečo slabšiu :( a to mam 26dc a 11dpo. Tak už vôbec neviem... Myslíš že po obede by sa mohlo niečo zmeniť? Keby chcem skúsiť 🙂 preháňam ja viem ale zvedavosť mi nedá... Ja už nechapem

dominini
29. aug 2016

@mimala555 nie nie nie poobede netestuj ešte máš možno malé hcg v krvia test ti ho nemusí ukázať a budeš sa trápiť. uvidíš sprav si zajtra z raného a ak si tehu čiarčoka by mala silnieť neboj sa 🙂

mimala555
29. aug 2016

@nivea777 aj tebe ako krásne silneli 🙂 tak dúfam že už konečne by sa mohlo za dariť a tie testi nie a nie dať jasnejšiu odpoveď

mimala555
29. aug 2016

@dominini ja viem ďakujem tak zasa zajtra ráno snaaaď už bude silnejšia 🙂 a ak nie za 2-3 dní mrcha :(

dominini
29. aug 2016

@mimala555 budem držať silno palce !! daj hneď vedieť ♥♥♥

nikolienko
29. aug 2016

@mimala555 ahoj 🙂 moje pepino testy, na tom prvom na foto nie je dobre vidno ale okom poznat zacinajucu // drzim palce !

mausy21
29. aug 2016

@nikolienko vauu krasne uz na 7dpo ukazal ducha???aj si sa citila inak??mala si nejake priznaky???ja som dnes 6dpo a boli ma brucho na mrchu no ale neviem jasne ze to moze byt aj pms.

mausy21
29. aug 2016

@nivea777 tu vidno na testoch ze ti dost pomaly stuupalo hcg..kazda sme ina tojeto.niekto ma uz 9dpo krasneho ducha ako napr
@nikolienko

nivea777
29. aug 2016

@mausy21 pomaly ani nie.. ale neskoro zacalo.. hlavne ze stupalo..ani neviem kedy som mala ovulaciu :D asi az na 18 dc..podla hlienu a bolesti..po anovulacnych cykloch som rada za hociake stupanie hcg

mausy21
29. aug 2016

@nivea777 tak potom hej asi to bolo tou neskorsou ovu..teda neskorsou pre mna neskorsou kedze ja mavam o u tak 13dc pri 28dc..je to jedno hlavne ze si tehuls 😊😊😊😊

nikolienko
29. aug 2016

@mausy21 ano uz tam bol dusik fotila som to sice cez den ale bolo dako pod mrakom a nechcela som blesk lebo to strasne presvietilo takze ho velmi nevidno, mna podbrusko bolelo stale akoby by mala prist MS a pocity no az prilis kludna a pokojna som bola na to ako velmi som to chcela 😀 prsia trosku bolestivejsie ale nic co by sa nedalo vydrzat 🙂

nivea777
29. aug 2016

@mausy21 ja som ani priznaky nic nemala :D prsia ma zacali boliet ako vzdy pred MS,podbrusko tiez... a som vdacna za babatko.. sice ma potrapi kazdy den ale lubim ho ....

nikolienko
29. aug 2016

@mausy21 a este trochu vytok najprv taky biely a potom svetloztly, este teraz to mam obcas

mausy21
29. aug 2016

@nikolienko aha..a mala si aj vytok baby pisu ze husty biely byva ale zasa neviem od kedy to moze byt.mna pobilieva to brusko a krize ale hovorim nic to neznamena...ale uz si moooc zelam aby to vyslo