Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
@happymia ja som prišla o prvé bábätko v 7tt. potom už ďalšie dve tehu boli ok. a mám 2 zdravé dcérky. to si síce ich otec nevedel vážiť, tak sme už 1 rok a 9 mesiacov od seba a 1rok a 4 mesiace mám nového partnera, rok spolu žijeme, dcérky ho milujú viac, než vlastného otca a túžime po spoločnom bábätku. on z predošlého vzťahu deti nemá. len to asi veľmi chceme, tak sa proste just nedarí. teraz sme už tomu nehali voľný priebeh, prestala som aj ovu sledovať a proste to príde, keď bude mať prísť. možno práve teraz, keď budem mať hlavu inde, lebo píšem bakalárku, prídu onedlho skúšky, obhajoba a štátnice. a pevne verím, že už štátnicovať budem s bruškom. 🙂
@dominini to je krasne 🙂 ja som presne nieco take ocakavala 🙂 ale bohuzial ciarocky zmyzli 🙂
@snazilka19993 ešte skúšaj, máš čas kým príde ms, ešte sa zadariť môže 🙂
@dominini ja len nechapem ze jak mi mohol vyjst pozitivny test v strede cyklu 😂😂😂
@snazilka19993 veď to je tým nesprávne zvoleným falošne duchárskym testom ...
@mimala555 ahoj 🙂 moje pepino testy, na tom prvom na foto nie je dobre vidno ale okom poznat zacinajucu // drzim palce !
@nikolienko vauu krasne uz na 7dpo ukazal ducha???aj si sa citila inak??mala si nejake priznaky???ja som dnes 6dpo a boli ma brucho na mrchu no ale neviem jasne ze to moze byt aj pms.
@nivea777 tu vidno na testoch ze ti dost pomaly stuupalo hcg..kazda sme ina tojeto.niekto ma uz 9dpo krasneho ducha ako napr
@nikolienko
@mausy21 ano uz tam bol dusik fotila som to sice cez den ale bolo dako pod mrakom a nechcela som blesk lebo to strasne presvietilo takze ho velmi nevidno, mna podbrusko bolelo stale akoby by mala prist MS a pocity no az prilis kludna a pokojna som bola na to ako velmi som to chcela 😀 prsia trosku bolestivejsie ale nic co by sa nedalo vydrzat 🙂
@mausy21 a este trochu vytok najprv taky biely a potom svetloztly, este teraz to mam obcas
@nikolienko aha..a mala si aj vytok baby pisu ze husty biely byva ale zasa neviem od kedy to moze byt.mna pobilieva to brusko a krize ale hovorim nic to neznamena...ale uz si moooc zelam aby to vyslo

@happymia mne pri týchto testoch meškali 12 dní a to mám pravidelný 29 dňový cyklus. ☹ ja už som si teraz povedala, že už nebudem testovať. ani keď budú meškať. prvý test si spravím, až keď ich mesiac nedostanem.